Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Seydikemer’de kaza meydana geldi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Zorlar Kavşağı’nda trafik kazası meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazada yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bağımsız Emekliler Sendikası Üyeleri Bir Araya Geldi

Bağımsız Emekliler Sendikası Muğla Şubesi, Fethiye Çilek Fırını’nda üyeleri için kaynaşma kahvaltısı düzenledi. Bağımsız Emekliler Sendikası Muğla İl Başkanı Fahri Eryılmaz, günümüzdeki emeklilerin sorunu ile Bağımsız Emekliler Sendikası’nın amaçları hakkında mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Başkan Çıralı, “İzin süreçlerinin tamamlanmasını bekliyoruz.”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) proje okulu Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine inşa edeceği gemi yapım atölyesine ilişkin son gelişmeler FTSO’da gerçekleştirilen ‘Protokol Yürütme Kurulu’ toplantısında ele alındı.

Göcekspor ile Eldirekspor karşılaşması

1.Amatör Lig C Grubu karşılaşmasında Eldirekspor, deplasmanda Göcekspor’u 3-0 mağlup etti.

Fethiye Film Festivali’ne Katılım Yoğun

Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (FEFSAD) tarafından düzenlenen Fethiye Film Festivali, 7 Aralık’tan bu yana film severleri ağırlamaya devam ediyor. Fethiye Film Festivali, yarına kadar Fethiye Erasta AVM Aksin Sinemasında film severler ile buluşmaya devam edecek. Fethiye Film Festivali Koordinasyon Ekibinden Ömer Öner, festival ile ilgili mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Aday Adayı Yiğit, “Fethiye İl Olmalıdır”

Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlarda olan 3’lü Masa programına konuk olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit; Ayyıldız Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz, Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi Köşe Yazarı Sedat Ünal’ın sorularını cevaplandırdı.

Kökten’den, 112 Çalışanlarına Ziyaret

Kökten’den, “Acil Sağlık Hizmetleri” Haftasında 112 Çalışanlarına Ziyaret AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri haftası nedeniyle 112 çalışanlarını ziyaret etti. 

Aday Adayı Kökten, THK Şubesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü dolayısıyla Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya’yı ziyaret etti. 

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayları Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun beraberinde Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır ve Parti Meclisi Üyesi Sinem Kırçiçek ile birlikte CHP Fethiye İlçe Örgütünü ziyaret ettiler. Torun ve beraberindeki heyet, Fethiye Belediye Başkan aday adayları ile toplantı yaptı. 

Fethiye Belediye Başkanlığına MHP’den Aday Adayı Oldu 

Fethiye’de Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan Dilber Aksoy Kocagöz, siyasete atılarak Fethiye Belediye Başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday adalığını açıkladı.

Aday Adayı Yücel, “En Büyük Sınavımız Yerel Seçimler” 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayı Ahmet Selim Yücel, 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Yücel, “Belediye başkan adaylarının belirlenmesinde izlenecek yol, benim gönlümden geçen üyelere sorulmasıdır” dedi. 

Gülleri, "Rakibimize teslim olduk"

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 16.Hafta mücadelesinde deplasmanda Isparta 32 Spor'a 3-0 mağlup oldu. Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, mağlup oldukları Isparta 32 Spor maçı ile Pazartesi günü oynayacakları Arnavutköy Belediyespor maçı ile ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Başkan Akdenizli Kapalı Pazar Yerinin Müjdesini Verdi

Seydikemer Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda ilçenin en büyük ihtiyacı olan Kapalı Pazar Yeriyle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Başkan Akdenizli Kapalı Pazar Yerinin ihale aşamasında olduğunu belirterek; “Çok yönlü bir proje planladık. 3400 metrekarelik kapalı bir alan. Aynı zamanda düğün salonu olarak da kullanabileceğiz” dedi.

Av. Aydın Tilkici, aday adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Aday Adayı Kökten'e Ziyaretçi Akını

AK Parti Fethiye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatında vatandaşlar ve partililer ile buluştu.

Rodos-Fethiye Arası Feribot Seferleri Başladı 

Fethiye’de hizmet sunan Skymarine Şirketi tarafından, kış mevsimi boyunca Rodos-Fethiye arasında feribot seferleri düzenlenecek. Böylelikle dünyanın gözde turizm merkezleri arasında bulunan Fethiye’de, turizmin 12 aya çıkarılması adına önemli bir adım atıldı. 

Toplam 2033 haber.