Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

FTSO'da paranın yönetimi ile ilgili eğitim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) gerçekleştirilen ‘Yatırım Fırsatlarının Değerlendirilmesi, Paranın Yönetimi ve Finansal Yönetim Eğitimi’nde döviz mevduat hesaplamaları, bilanço analizi, likidite, sermaye yapısı, karlılık ve değer analizi konuları başta olmak üzere, finansal okuryazarlık alanında kapsamlı bilgiler paylaşıldı.

Biray Ağabey İstedi, Başkan Akdenizli Yerine Getirdi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” çerçevesinde Yayla Ceylan Karabel mevkiindeki ihtiyaç sahibi engelli vatandaşı ziyaret ederek tekerlekli sandalye teslimi yaptı. 

Başkan Akdenizli: Engelli Vatandaşlarımız İçin Çalışmalar Yürütüyoruz

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer Belediyesi olarak hayattaki birçok engele rağmen yaşama tutunmaya çalışan engelli vatandaşlarımızın daha rahat, daha mutlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak için çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Minik Arzunur, Okul Çantasına Kavuştu

Seydikemer’in Bayır Mahallesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında, şans eseri yara almadan kurtulan ancak kazada okul çantasının kirlenmesine üzülen minik Arzunur’un yeni okul çanta hayalini Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli gerçekleştirdi.

AKUT eğitimleri devam ediyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde AKUT ekiplerinin koordinesinde Çatalarık’ta kentsel arama kurtarma eğitimi verildi.

Aday Adayı Kökten, Başkan Cura’yı ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Muhammet Kökten, aday adaylığı süreci kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Kökten, birlik ve beraberlik mesajları vererek Başkan Cura ile istişarede bulundu.

Kaymakam Ertaş’tan Yeni Mahalle’ye Ziyaret

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, ziyaretleri kapsamında Fethiye Yeni Mahallesi muhtarını ve sakinlerini ziyaret etti.

Kadın Girişimciler Yol Haritasını Belirledi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) düzenlenen ‘Fethiye Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı’nda yürütülecek projeler ile Fethiye ve Seydikemer’de yaşayan ve girişimci olmak isteyen kadınlara destek olunabilecek faaliyetler gündeme geldi.

Başkan Akdenizli: “Seydikemer TDİOSB’de Seydikemerli Yatırımcılara Öncelik Tanınacak”

Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapılan toplantıya katılan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer TDİOSB’nin Etüt, Proje, Mühendislik İşleri Hizmet Alımı ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandığını söyledi. Buna göre projeye yatırım yapmak isteyen Seydikemer ve Fethiyeli yatırımcılara öncelik tanınacak.

Fethiye Emlakçılar Derneği Sektör Toplantısı gerçekleştirildi

Fethiye Emlakçılar Derneğinin düzenlemiş olduğu geleneksel sektör değerlendirme toplantısının 10’uncusu Körfez Dizayn, Yapı İnşaat Ltd. Şirketi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Başkan Çıralı, 'Fethiye Kaya İnciri bölgenin AB tescilli ilk ürünü olacak'

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) GEKA destekli  ‘Fethiye Kaya İnciri Coğrafi İşaret Tescili AB Yolunda’ projesi başarıyla tamamlandı.

Çiftçiler, seralarda don nöbetine başladı

Fethiye ve Seydikemer çevrelerinde sebze yetiştiriciliği yapan üreticiler, zirai don riskine karşı seralarda kurdukları sobaları yakarak don nöbetine başladı. 

Aday adayı Selçuk, muhtarları ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Hikmet Selçuk, seçim çalışmaları kapsamında mahalle muhtarlarını ziyaret etti. 

Seydikemer TDİOSB etüd, proje ve mühendislik sözleşmesi imzalandı

Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı.

Seydikemer Toki’de İlk Kazma Vuruldu

Seydikemer'de TOKİ tarafından yapılacak olan projenin inşa çalışmaları başladı.

Gülleri, “Kazanmamız lazımdı”

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, 1-1 berabere kaldıkları Karaman Futbol Kulübü müsabakasının ardından açıklamalarda bulundu.

Toplam 2033 haber.