EĞİTİMCİLERDEN BAŞKAN OTGÖZ'E TEŞEKKÜR

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San ve ilçede görevli öğretmenler, eğitime sağladığı desteklerden dolayı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e teşekkür ettiler. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, Kıncılar Akbük Mahallesi İlkokulu Müdürü Zehra Özsoy ve Kıncılar Akbük Mahallesi İlkokulu Sınıf Öğretmeni Kemal Düzgün 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret ettiler. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Seydikemer’in eğitim durumu konuşuldu.
İlçedeki okulların ve eğitim durumuyla ilgili Başkan Otgöz’e bilgiler veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, Başkan Otgöz’e eğitime sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederek; “Değerli başkanımıza bizleri kabul ettiği ve Seydikemer eğitimine vermiş oldukları destek için çok teşekkür ediyorum. Tüm okullarla ilgili bugüne kadar parke yol, oyun grupları çalışmaları yaparak eğitime büyük katkılar sağlamıştır, sağlamaya da devam ediyor. Yine ihtiyacı olan öğrencilerimiz için kitap ve kırtasiye desteğinde bulunarak, öğrencilerimizi sevindirmiştir. Her zaman yanımızda olan, sözle değil icraatla bunu bize hissettiren Sayın Başkanımıza ve Seydikemer Belediyesi çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
BAŞKAN OTGÖZ; “EĞİTİME DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Otgöz, eğitimin her zaman kendileri için birinci öncelik olduğunu kaydetti. Bir ülkenin geleceğini eğitim neferlerinin inşa ettiğini belirten Başkan Otgöz şunları söyledi; “Tüm öğretmenlerimiz bizim için çok kıymetli. 1980-1983 yılları arasında ben de Siirt ve Erzurum’da öğretmenlik yaptım. Öğretmenlik mesleği gerçekten fedakârlık, özveri gerektiren bir meslek. Bu nedenle hayatımızın her alanında bize öğrettikleriyle katkı sağlayan öğretmenlerimizin ne kadar kutsal bir görevi üstlendiklerini biliyorum. Rabbim işlerinizde kolaylık versin. Bizler ilçemizin eğitim alanında daha iyi yerlere gelmesi, eğitim seviyesinin yükselmesi için bugüne kadar elimizden gelen desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu kapsamda ilçemize 20 derslikli Fen Lisesi kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Fen Lisesi’nin ilçemize kazandırılması noktasında geçmiş dönem milletvekilimiz ve iş insanı Hasan Özyer destek oluyor. Fen Lisesi yapıldığı takdirde Seydikemer’deki öğrencilerimiz ilçe dışına gitmeden eğitim alabilecekler. Ben bir kez daha İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün nezdinde tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN