ERDOĞAN'DAN SEÇİM TARİHİ MESAJI: 14 MAYIS'I İŞARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin 14 Mayıs 2023'te yapılacağını belirtti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Genel seçimlerin tarihi ile ilgili olarak da açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs 1950 tarihinde yapılan seçim tarihine gönderme yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 seçimlerinin aynı gün olacağı mesajını verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında, “Rahmetli Menderes 14 Mayıs 1950’de ‘Yeter söz milletindir’ diyerek milletin gönlüne girmiş ve sandıktan ezici bir zaferle çıkmıştı. Aynı şekilde rahmetli Özal, darbenin gölgesinde girdiği seçimde ‘Türkiye’ye çağ atlatma’ vaadiyle önemli bir başarı kazanmıştı. Biz de ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek özgürlük ve refah özlemi içindeki milletimizin büyük desteği ile hükümete gelmiştik. Şimdi de ‘Yeter söz de karar da gelecek de milletindir.’ diyerek 2023’te milletimizin desteğine talibiz. Sözü de kararı da geleceğini tayin hakkını da milletimize bırakmak istemeyen vesayet heveslilerine rağmen Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN