ESNAF HASTANESİ SAÇ EKİM ÜNİTESİ AÇILDI

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Saç Ekimi Ünitesi'nin kapılarını açtı. Modern ve yenilikçi saç ekimi teknikleri ile bölgede tek olmanın gururunu yaşayan hastane, profesyonel ekip ve danışmanlık hizmetini vatandaşlara sunuyor

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Saç Ekimi Ünitesi’nin kapılarını açtı. Modern ve yenilikçi saç ekimi teknikleri ile bölgede tek olmanın gururunu yaşayan hastane, profesyonel ekip ve danışmanlık hizmetini vatandaşlara sunuyor. 

Hastane bünyesinde kurulan uzman hekim kontrolünde ilk kapsamlı ve sağlık bakanlığı onaylı ünitede, saç ekimi, sakal / bıyık ekimi, PRP, Saç Mezoterapisi, Saç Ultrasonu ile analiz, Saç Chek-up’ı yapılıyor. 

Çok sayıda nedene bağlı olabilen saç dökülmesi, bazı kişilerde estetik ve kaygılarla birlikte yaşam kalitesini bozabiliyor. Bu nedenle tıbbı tedavi ile sonuç alınamayan vakalarda saç ekimi uygulanıyor. 

Saç ekimi nedir? 

Saç dökülmesi yaşayan bireylerde uygulanan cerrahi bir işlem olan saç ekimi, medikal uygulamalar ile saç dökülmesi olmayan bölgeden alınan saç köklerinin, saç dökülen bölgeye nakledilmesi işlemidir. Saç ekimi sadece saç dökülmesine olan bölgeye değil aynı zaman da saçın seyrelmiş kesimleri de gürleştirmek için uygulanabilmekte. Saç ekimi, yeterli sayıda saç kökü olan her bireyde uygulanabiliyor. 

Saç Ekiminde Kullanılan Teknikler Nelerdir? 
•    FUE tekniği 
•    Safir FUE 
•    Safir DHI 
•    Ağrısız Saç Ekimi 
 
Hastane yönetimi çalışanlarını da unutmadı. Hastane çalışanlarının isimlerinin yer aldığı çekilişte iki personeline ücretsiz saç ekimi işlemi hediye edildi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN