23Nisan Haberleri

23Nisan Haberleri

ADD’den 23 Nisan Şenliği

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bodrum Şubesi’nce Oasis’te 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenleniyor.

“23 Nisan Çocuk Tiyatrosu"

Migros 27 yıldır Devlet Tiyatroları iş birliğiyle hayata geçirdiği geleneksel “Migros 23 Nisan Çocuk Tiyatrosu Şenliği”ni bu yıl 19-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

DİYADİN VE CİZRE’DEN GELEN ÇOCUKLAR MUTLU DÖNDÜ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın çalışmaları ve katkıları ile İlçemize konuk olarak gelen Diyadin Mehmet Melih Özmen Ortaokulu ve Cizre Fen Lisesi Öğrencileri, katıldıkları etkinlikler sayesinde unutulmaz bir hafta yaşadılar.

FETHİYE KARTALLARI ÇOCUKLARLA BULUŞTU

12 yıldan bu yana Fethiye’de değişik sosyal sorumluk projeleri gerçekleştiren Fethiye Kartalları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Ramazan Ayı vesilesi ile Fethiye Sevgi Evi ve Erkek Yetiştirme Yurdu’nda çocuklar ile bir araya geldi.

TÜRK CUMHURİYETİ ÇOCUKLARINDAN KAYMAKAMA ZİYARET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Bahar Bayramı kapsamında düzenlenecek olan Uluslararası Halk Oyunları Festivali için Türk Cumhuriyetleri’nden gelen halk oyunları ekipleri Kaymakam Balcı’yı ziyaret etti.

23 NİSAN KUTLAMALARI AVM’DE DEVAM ETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında etkinlikler devam ediyor. Etkinlik kapsamında Özle Girne Koleji Fethiye Kampüsü katkıları ile kutlamalar için Fethiye’ye Litvanya, Moldova ve Ukrayna’dan gelen ekipler Fethiye Erasta Alış Veriş Merkezi’nde çeşitli dans gösterileri sergiledi.

MUĞLA JANDARMASI 23 NİSAN’DA ÇOCUKLARA BAYRAM COŞKUSU YAŞATTI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ula İlçesi Turgut İlkokulunda eğitim ve öğretim gören öğrenciler Muğla İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen çeşitli etkinliklerle bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETİYLE ÇOCUKLARIN BAYRAM COŞKUSU KATLANDI

Ege ile Akdeniz’in buluştuğu Denizle ormanın iç içe girdiği, eşsiz doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel değerleriyle mavi bayraklı plajları ve muhteşem koylarıyla dünya turizminin parlayan yıldızı Muğla’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye limanlarındaki Sahil Güvenlik botları ziyarete açıldı.

MEVSİM VE AHMET MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANI OLDULAR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Kocamustafa Efendi İlköğretim Okulu öğrencileri Mevsim Kılınç ve Ahmet Emin Tanışman Menteşe Belediye Başkanlığı makamına oturarak, belediye başkanı oldular.

YELLİCE’DEN 23 NİSAN MESAJI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman YELLİCE 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Yellice mesajında “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz” dedi.

MAKAMLAR ÇOCUKLARIN OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye kaymakamlığı Makamı’na Gazi İlkokulu’ndan 5. Sınıf Öğprencileri Enes Nuri Yıldırım, Selin Kavruk ve Şeyma Apa oturdular.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılında bir mesaj yayınlayarak, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ve egemenliğin halkın yönetimine verildiği bu tarihsel olayın, Ata’mız tarafından çocuklara armağan edilmiş olması O’nun çocuklara verdiği değerin en önemli göstergesidir.” dedi.

Çocuklar Bayramlarını Kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Parkı’nda etkinlik düzenlendi.

FETHİYE KAYMAKAM ALPER BALCI’NIN, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRIMI KUTLAMA MESAJI

Kurtuluş Mücadelemizde büyük rolü olan ve demokrasi tarihimizin temelini oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıldönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ortak bir coşkuyla kutluyoruz. Aynı zamanda şanlı tarihimizle, bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızla bir kez daha övünüyor ve gurur duyuyoruz.

BAŞKAN KOLTUĞUNA OTURAN ÇOCUKLAR YATIRIMLARI KONUŞTU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Seydikemer Belediye Başkan Vekili Harun Hıra, başkanlık koltuğunu öğrencilere bıraktı.

FETHİYE ÇOCUK FESTİVALİ AÇILIŞ YAPTI

13. Uluslararası Fethiye Çocuk Festivali Açılış yaptı. Açılış kapsamında Beşkaza Meydanı’nda Türkiye’den ve çeşitli ülkelerden gelen çocuk dansçılar hünerlerini sergiledi.

ÇOCUKLARIN BAYRAMI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları kapsamında Özel Fethiye Girne Koleji’nin organize ettiği kortej yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş Özgecan Anıtı’ndan başlayıp Beşkaza Meydanı’nda son buldu.

‘ÇOCUK GÖZÜYLE FETHİYE’ FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle Fethiye’ Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. 15 Nisan’da sona eren başvuruların ardından Fethiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan fotoğraflar arasından dereceye girenler seçici kurul tarafından belirlendi. Ödüller Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102. Yıl Kutlama Programı kapsamında Beşkaza Meydanı’nda verilecek.

BAŞKAN OTGÖZ: “23 NİSAN EŞSİZ BİR BAYRAMDIR”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, TBMM’nin kuruluşunun 102’nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU NİSAN AYINDA İKİ ÇOCUK OYUNU SAHNELEYECEK

Menteşe Belediye Tiyatrosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında iki çocuk oyununu sahneye koyuyor. 10 Nisan 2022 Pazar günü Özgür Engin’in yazdığı, yönetmenliğini Can Alıntaş’ın yaptığı ‘Komiser Pamuk’ ve 24 Nisan Pazar günü Can Alıntaş’ın yazıp yönettiği ‘Mutluluklar Ülkesi’ adlı çocuk oyunları etkinlikler kapsamında izleyicisi ile buluşuyor.