29 Mayıs Haberleri

29 Mayıs Haberleri

29 Mayıs’ta Okullar Tatil

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "28 Mayıs'ta ikinci tur seçimleri olacak, 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz. Öğretmenlerimiz de idari izinli sayılacak" açıklamasını yaptı.

"Lucky" Kayıp

Yıllardır Fethiye Özgecan Anıtı'nın çevresinde yaşayan golden cinsi köpek "Lucky" 29 Mayıs Pazar akşamından beri kayıp.

’Santini Queens Of The Aegean Boostrace’ bisiklet yarışı Marmaris’te gerçekleşti

Türk Telekom sponsorluğunda bu yıl Türkiye'de düzenlenen 'Santini Queens Of The Aegean Boostrace' bisiklet yarışı gerçekleşti. Marmaris'te 29 Mayıs'ta gerçekleşen 145 km'lik etabın kazananı kadınlarda Azize Bekar, erkeklerde Anton Hrabovskyı oldu. Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı kapsamında gerçekleşen yarış, yerli-yabancı pek çok bisiklet tutkununu bir araya getirerek Marmaris'in doğal güzelliklerini dünyaya tanıttı.

Marmaris rekortmen ve şampiyon yüzücüleri ağırladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 25 Mayıs-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Marathon Masters havuz ve açık deniz yüzme yarışları tamamlandı.

Marmaris’te bisiklet yarışı için geri sayım başladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 29 Mayıs'ta düzenlenecek olan, hem yarış hem tatil konseptli Türkiye'nin ilk bisiklet yarışı olma özelliğini taşıyan Uluslararası Santini Queens Of The Aegean Boostrace için geri sayım başladı.

Bisiklet Macerası Boostcamp ’Santini Queens of The Aegean Boostrace’in tanıtımı yapıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yıl dördüncüsü yapılan Bisiklet macerası BoostCamp'ın üçüncü gününün sonunda 29 Mayıs'ta Türkiye'de ilk defa yapılacak olan Santini Queens of The Aegean Boostrace programının tanıtımı gerçekleştirildi. 5 gün sürecek olan yol bisikleti kampı Boostcamp'te 13 farklı ülkeden 200'e yakın yerli ve yabancı bisiklet tutkunu bir araya geldi.

CHP’li Özcan orman yangınları ile ilgi meclis araştırması istedi!

AKP hükümetinin bir orman politikası olmadığını vurgulayan CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, bu sebeple mevcut iktidarın orman yangınlarını önleme konusunda yetersiz kaldığını belirtti. 29 Mayıs Cumartesi günü Çökertme mevkiinde çıkan yangın sonrası TBMM’de bir Meclis araştırması önergesi vereceğini söyleyen Özcan, 1 Haziran Salı günü birçok CHP’li milletvekilinin de desteği ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na bir araştırma önergesi verdi.

Fethiye Voleybol SK Türkiye Finallerinde

2018-2019 voleybol sezonunda Küçük Erkekler kategorisinde Muğla il birinciliğini alan Fethiye Voleybol SK, Isparta/Eğridir’de düzenlenen bölge şampiyonasında da şampiyon olarak 22-29 Mayıs tarihlerinde Kocaeli’nde düzenlenecek olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Isparta/Eğridir’de düzenlenen bölge şampiyonasına Denizli, Isparta, Konya, Antalya ve Afyon il birincilerinin bulunduğu takımlarla mücadele eden Fethiye Voleybol SK gruptan başarıyla çıkarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.