Ahır Haberleri

Ahır Haberleri

CHP’den Foça Mahallesinde Gövde Gösterisi

Foça mahallesi, Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Mahir Başarır’ı, Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ı meşalelerle karşıladı.

Bölükbaşı Ailesinin Acı Günü

Necati Bölükbaşı, Cansu Bölükbaşı ve Deniz Mahir Bölükbaşı'nn babaanneleri Saliha Bölükbaşı, sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Hisarönü mezarlığına defnedildi.

Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak, Basın İlan Kurumunun kuruluş yıldönümünün 63. yılına ilişkin kutlama mesajı yayımladı.

Gülebak, masajında Türk Basınının en büyük destekçisi ve güvencesi olarak 63 yıldır faliyet gösteren Basın İlan Kurumunun yönetimi ve çalışanlarını tebrik etti.

Aday Adayı Atilla Küçükala’nın Ankara Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyarette bulundu.

BİK Yönetim Kurulu Üyesi Gülebak; “Kolaylaştırıcı Tedbirlerle Basının Yanındayız”

Anadolu Gazeteciler Temsilcisi ve Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak, Mardin’de gazetecilerin katılımı ile düzenlenen toplantıda basın ve medya kuruluşlarına verilen destekler hakkında bilgilendirme yaptı.

Köyceğiz’de yazar Andı, öğrencilerle söyleşide buluştu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde “Bir Kitap Bir İnsan Projesi” çerçevesinde Eğitimci Yazar Tahir Fatih Andı öğrencilerle buluştu.

Ev hanımları kendi ürünlerin satışını yapıyor.

ev hanımları kendi yaptıkları ürünlerini Menteşe Tarihi Zahire Pazarında satışını yapıyor.

Ahır yangında büyük zarar gördü

Muğla'nın Menteşe ilçesi kırsal Algı Mahallesi'nde ahırda çıkan yangın sonrası 2 büyükbaş hayvan telef olmuştu. Menteşe İlçe Tarım Müdürü Mehmet Kuray ve personeli, yangın mahallinde incelemelerde bulundular.

Çıkan Yangında 2 Büyükbaş Hayvan Telef Oldu

Muğla’nın menteşe ilçesinde kırsal Algı Mahallesindeki bir ahırda çıkan yangında 2 büyükbaş hayvan telef oldu.

Karabağlar yaylasında yangın

Muğla’nın Menteşe ilçesinde hayvan barınağı olarak kullanılan ahır yakınlarında çıkan yağında itfaiyenin zamanında müdahalesi ile alevler eve sıçramadan söndürüldü.

Kukla operasyonunda gözaltına alınan 14 şüpheli adliyeye sevk edildi

Başta iş adamları olmak üzere bir çok vatandaşı mağdur eden ve liderliğini Mahir Camgöz'ün yaptığı suç örgütüne yönelik İzmir merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kukla Operasyonu'ndan 'Camgöz'ler çıktı

 İzmir merkezli 4 ilde gerçekleştirilen ve 28 şüphelinin gözaltına alındığı 'Kukla' operasyonunun, liderliğini Deniz Camgöz'ün ağabeyi Mahir Camgöz'ün yaptığı çeteye düzenlendiği öğrenildi. Camgöz'ün, Deniz Camgöz'ün suç örgütünü diri tutmaya çalışarak iş adamlarını tehdit ve şantaj yoluyla haraca bağladığı öğrenildi.

GÜLEBAK, “ŞANLIURFA OLARAK HIZLI ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Cemiyet Başkanı aynı zamanda Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak, depremin 4. gününde Şanlıurfa’dan açıklamalarda bulundu.

ANADOLU GAZETE SAHİPLERİ TEMSİLCİLERİ BELLİ OLDU

Basın İlan Kurumu Genel Kurulu’nda Anadolu gazetelerini Mehmet Ali Dim, Tahir Gülebak ve Mehmet Ergün temsil edecek.

MÜDÜR BAŞARAN, YAĞIŞLARDAN DOLAYI SU BİRİKEN YERLER HAKKINDA KONUŞTU

Yağışlardan dolayı su biriken yerlerle ilgili Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran tarafından açıklama yapıldı.

Muğla’da ahır yangını

Muğla'nın Menteşe ilçesinde ahırda, elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangında 3 küçükbaş hayvan telef oldu.

AHIRDA ÇIKAN YANINDA 3 BÜYÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU

Muğla'nın Ula ilçesinde hayvanların yaşadığı ahırda çıkan yangında 3 büyükbaş havyan telef oldu.

ÇOCUKLAR, DÜNYASINI TUALLERE YANSITTI

7'inci Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği çerçevesinde Zahire Pazarında açılan ‘Çocukların Dünyası' resim sergisi yoğun ilgi gördü. 4-13 yaş arası çocukların farklı tekniklerle yapmış oldukları resimler katılımcıların büyük beğenisini topladı.

FETÖ ŞÜPHELİSİ DOKTOR İLK KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Muğla'da, hastanede tedavi gören uzman çavuşla tartışarak, darbedildiğini iddia eden ve hastanenin güvenlik kamerası görüntülerinde iftira attığı belirlenen, hakkında FETÖ üyeliği suçlamasıyla dava açılan Tahir Tarımer, ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık Tarımer, yöneltilen suçlamaları reddetti. Mahkeme heyeti, Tarımer hakkında adli kontrol ve yurt dışına çıkma yasağının devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

O Doktor FETÖ soruşturmasından ihraç edildi

14 Mart tarihinde Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil serviste görevli icapçı Doktor Tahir Tarımer, Uzman Çavuş ile yaşadıkları arbede sonrası darp edildiğini iddia etmiş, güvenlik kamera kayıtlarının ortaya çıkmasından sonra da darp edilen kendisi değil, Uzman Çavuşun olduğu ortaya çıkmıştı.

Doktor Tahir Tarımer FETÖ soruşturmasından açığa alındı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 14 Mart tarihinde yaşanan doktor-uzman çavuş tartışmasında Uzman Çavuşu alkışlayan personel ve doktor hakkındaki adli ve idari soruşturma devam ederken, FETÖ-PDY soruşturması çerçevesinde Doktor Tahir Tarımer açığa alındı.

Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı

Fethiye Belediyesi’nin öncülüğünde ADM Elektrik Dağıtım AŞ., MUSKİ, Telekom ve Vodafone kurumlarının Atatürk Caddesi’nde yürüttüğü altyapı çalışmaları tamamlandı. Fethiye Belediyesi tarafından sıcak asfalt dökümü yapımı başlandı. Atatürk Caddesi’nde süren sıcak asfalt çalışması salı gününe ( 05 Temmuz 2022) kadar tamamlanacak.

Ahır yangınında ticari araç küle döndü, 8 hayvan alevlerden zarar gördü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde çıkan ahır yangınında ticari araç kullanılmaz hale gelirken 8 hayvan alevlerden zarar gördü.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Taner Eren Türkiye ikincisi

Muğla'ya Okçulukta bir madalyada Taner Eren'den.

Muğla’da 2 günde 3 ahır yangını

Muğla'da 2 günde 3 ahır yangını meydana geldi. Milas Yaşyer ve Fethiye'de meydana gelen yangının ardından bugün de Milas Bafa'da bir ahır yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Ahır, alev topuna döndü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir ahır ve odunlukta çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

CHP’li Burak Erbay ve Ali Mahir Başarır: “Yangınlar için hala alınan bir tedbir yok”

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay ve CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde geçen sene yanan hektarlarca ormanlık arazide incelemelerde bulundu.

Fethiye Ve Seydikemer Taşıma Kooperatiflerinin Sorunları Ftso’da Ele Alındı

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’nın talebiyle Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, Fethiye ve Seydikemer taşıma kooperatiflerinin sorunları ele alındı. Taşımacılık sektörü temsilcileri, sürekli artan akaryakıt ve bakım maliyetlerine karşın, taşıma tarifelerindeki zamların yetersiz kaldığı belirterek teker döndüremez hale geldiklerinden yakındı. Toplantıya katılan Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran ise Fethiye’de devam eden altyapı ve yol yapım çalışmalarında gelinen son noktaya dair bilgileri ve bitirmeyi planladıkları tarihleri katılımcılarla paylaştı.

Demir, Çiftçiyi Aç Bıraktınız Utanın!

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin Partisinin 2021 yılının son ilçe danışma toplantısında sarf ettiği sözlere sert yanıt verdi. Başkan Demir, “CHP iki öküzden birini almış diyorsun bak birini bırakmış ama. Siz milletin ahırında öküz bile bırakmadınız. Yetmedi köylüyü çiftçiyi aç bırakıp borçlandırdınız. Utanın!..” dedi.

Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı yapıldı

Ak parti grup Başkan Vekili Mahir Ünal’ ın yanı sıra Muğla İl koordinatörü 27. Dönem Kahramanmaraş milletvekili Sayın Mehmet Cihat Sezal, Muğla İl Milletvekili Sayın Mehmet Yavuz Demir, İl Başkanı Kadem Mete’nin katılımları ile gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı Muğla’da yapıldı. Ayrıca Muğla İlinde tüm Ak Parti İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve tüm İlçelerden Ak parti ilçe Teşkilatlarının Başkanları ve yönetimleri ile birlikte çok yoğun katılımla gerçekleşti.