Aile Haberleri

Aile Haberleri

Kaymakam Yakuta Şehit Aileleri İle Bayramlaştı

Dalaman Kaymakamlığı, Ramazan Bayramı’nda anlamlı bir etkinlik düzenleyerek şehit aileleri ve gazilerle bayramlaştı.

Fethiye'de “Otizm Farkındalık Günü” etkinliği düzenlendi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otizm konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla "Dünya Otizm Farkındalık Günü" düzenlendi.

Akdenizli: “sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan mutlu olacağım”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Özdemir Ailesinin Acı Günü

Emekli öğretmen Nurten Özdemir sağlık sorunları nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi dualar eşliğinde Hallaç mezarlığına defnedildi.

Başkan Akdenizli, İnce ailesini ziyaret etti

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, iftar sofrasına konuk oldu.

Muğla Valisi Akbıyık Şehit Aileri Ve Gaziler İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Muğla Valiliği ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı çerçevesinde şehit aileleri ile gazilere iftar yemeği verildi.

Başkan Akdenizli; “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin açılışını büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları milletimize emanettir. Bu nedenle ilçemizde bulunan 19 şehit yakını, 42 Gazimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin Anlamlı İftar Yemeği

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup Big Chefs'te şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’e Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Kazandırıldı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, Türkiye Yüzyılında Seydikemer’e Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği kazandırıldı. Derneğin açılışında konuşan Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Temsilcisi Güneydoğu Gazisi Abdullah Kaba; “Belediye Başkanımız Sayın Önder Akdenizli’ye bir dernek binası ihtiyacımız olduğunu bildirdiğimiz zaman “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır” diyerek derneğimizin inşasını derhal başlatmış, kısa bir zamanda bu derneğimizin yapılmasını sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Muğla Şubesinden iftar programı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, huzurevi, yaşlı bakım evi ve devlet çocuk evlerinde kalanlar için iftar programı düzenledi. İftar programına Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük ve MÜSİAD Muğla Şube üyeleri katıldı.

Başkan Adayı Kökten’den Mangacı Ailesine Tekerlekli Sandalye

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 1 ay önce felç geçiren Mustafa Mangacı’nın tekerlekli sandalye ihtiyacını yerine getirerek bundan sonraki süreçte de yanında olacağını belirtti.

Fethiye Belediyesi’nden otizmli bireyler için özel merkez

Fethiye Belediyesi, otizm konusuna dikkat çekmek için örnek bir projeye imza atıyor. Özellikle otizmli çocukların akranlarıyla zaman geçirip, sosyal etkinliklerini çoğaltarak eğlenmelerini ve toplumla kaynaşmalarını amaçlayan Otizm Parkı'nın temel atma töreni 18 Mart Pazartesi günü yapılacak.

Fethiyeli Öğrencilerden Şehide Vefa Anması

Kayadibi Şehit Er Feruz Zorlu Ortaokulu, Beşkaza’nın Yiğitleri kapsamında gerçekleştirdikleri etkinlik kapsamında okullarının adını taşıyan Kayadibi Şehit Er Feruz Zorlu’nun önce ailesini daha sonrasında da mezarını ziyaret etti.

İnsan yaşama ömrü uzuyor, 2080 yılında 120 olarak öngörülüyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Muğla Aile Hekimleri Derneği tarafından Muğla’da düzenlenen ‘Aşı Okulu’ konferansına katılan Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Esin Şenol, yeni aşılardan Zona ve RSV aşıları hakkında bilgi verdi. Şenol, yeni aşılardan Zona aşısının küçük yaşlarda geçirilen, fakat vücutta saklı kalan hastalıkların 50-70 yaşlarında tekrar uyanmasına engel olduğunu açıkladı.

Milletvekili Otgöz: Aydın Ayaydın Başkanımız ve 13 Dev Adamla Muğla’da Tarih Yazacağız

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına Köyceğiz ve Dalaman’da devam etti. Ayrıca Milletvekili Otgöz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Başta aile olmak üzere toplumun en önemli yapı taşı olan, hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Milletvekili Otgöz, Muhtarlar ve mahalle başkanları ile toplantı yaptı

Ayaydın Başkanımızla, 13 ilçe belediye başkan adayımızla ve devasa projelerimizle gümbür gümbür geliyoruz.

Akdenizli: “Girmeler Kaplıcasını İşletmek İçin Üzerime Düşen Ne Varsa Yapacağım”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli seçim çalışmaları kapsamında Kıncılar, Girmeler, Güneşli ve Yaka Mahallelerini ziyaret etti. Akdenizli’ye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı. Akdenizli, Girmeler Mahallesinde yaptığı konuşmada kaplıcanın içler acısı durumuna dikkat çekerek; “31 Mart Seçimlerinde beni Seydikemer Belediye Başkanı seçeceğiniz gibi inşallah Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ı da Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçerek Girmeler  kaplıcamızı tekrar faaliyete geçireceğiz” dedi.

Fatma Betül Sayan Kaya’dan Akdenizli’ye Destek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin seçim çalışmalarına katıldı.

Bölükbaşı Ailesinin Acı Günü

Necati Bölükbaşı, Cansu Bölükbaşı ve Deniz Mahir Bölükbaşı'nn babaanneleri Saliha Bölükbaşı, sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Hisarönü mezarlığına defnedildi.

Bodrum FK’dan hakem kararına isyan

Bodrum Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şafak Öztürk, Çorum FK’ya 2 penaltı golüyle 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Eğer bu tür hakemlerin Türk futbolu ile ilişkileri devam edecekse, biz Öztürk ailesi olarak Türk futboluna yaptığımız yatırımları tekrar gözden geçireceğiz" dedi.

Yaşlı Vatandaşlar ve Gaziler Unutulmuyor

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kore Gazisi İbrahim Tozlu’nun ailesini, Kıbrıs Gazisi Halil Güngör’ü ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

Ortaca Kaymakamlığı’ndan “Hoşgeldin Bebek” Uygulaması

Ortaca Kaymakamlığı tarafından ilçede yaşayan yeni doğan bebekler ve aileleri için “Hoş geldin Bebek” projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında yeni doğan bebekler ve aileleri ziyaret edilerek çeşitli hediyeler veriliyor ve ihtiyaçları karşılanıyor.

Başkan Adayı Kökten, Akgün Ailesinin acısına ortak oldu

Cumhur ittifakı Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten, 92 yaşında vefat eden Dürdane Akgün’ün cenazesine katıldı. Kökten, Akgün ailesinin acısını paylaştı. 

Akgün Ailesinin Acı Günü

Türkiye Haller Federasyonu Başkan Yardımcısı Atabey Akgün, Mustafa Akgün ile Kemal Akgün’ün anneleri Dürdane Akgün, hayata gözlerini yumdu.

Köyceğiz’de Depremzede Aileler Ziyaret Edildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 6 Şubat depreminin yıldönümünde ilçede ikamet eden depremzede aileler ziyaret edildi.

Başkan Akdenizli, Depremzede Aileye Destek Oldu

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Hatay'da yaşadıkları 6 Şubat depremlerinden sonra Seydikemer’e yerleşen depremzede aileyi evinde ziyaret etti. Başkan Akdenizli; “Sizlere bir nebze olsa dokunabiliyorsak ne mutlu bizlere! Bugüne kadar Seydikemer Belediyesi olarak sizlerin yanında olduk. Bundan sonra da olacağız, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Karaca'dan 6 Şubat Deprem Felaketi İçin Anma Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve 11 şehri etkileyen büyük deprem felaketi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Karaca; “6 Şubat 2023 depremlerinin üzerinden bir yıl geçtiğini, bu büyük felakette hayatını kaybeden 50 bini aşkın yurttaş, 100 binden fazla yaralı ve evsiz barksız kalan ailenin yaşadığı acıların hala çok taze olduğunu” belirtti.

Öğrencilerden Askerlere Ve Şehit Ailelerine Mektup

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu'nda eğitim gören öğrenciler anlamlı bir etkinlik düzenleyerek, asker ve şehit ailelerine mektup yazdı.

Vali Akbıyık'tan 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

Akbıyık, depremlerde hayatını kaybeden 50 bini aşkın vatandaş, 100 bini aşkın yaralı ve evsiz kalan ailelerin yaşadığı acının hala taze olduğunu belirterek, bu felaketin Aziz milletin yaşadığı en acı anılardan biri olarak tarihe geçtiğini vurguladı.

Kaymakam Yakuta, Vatandaşların İsteklerini Dinliyor

Hane ziyaretlerine devam eden Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Gürköy Mahallesi'nde ikamet eden Gökçeoğlu ve Türk ailelerine hane ziyaretinde bulundu.