Aksoy Haberleri

Aksoy Haberleri

Kayaköy İçin Koruma Amaçlı İmar Planı Yapılacak

Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup'un bölgedeki yatırımlarından bir tanesi olan Big Chefs’te düzenlenen "Fethiye Turizm Sektörü Temsilcileri Buluşması" programında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Aksoy "Fethiye Kalesi'nde 12 ay kazı yapılacak" dedi. Ersoy, 144 kazı başkanlığıyla kazı programını başlattıklarını belirterek, Fethiye Kalesi'ni de 12 ay kazı programına aldırma talimatını verdiğini söyledi.

Gençlerde Taekwondo Şampiyonu Dalaman’dan

Antalya’da düzenlenen 11. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası'nda Gençler FreeStyle Pair Kategorisi’nde Dalamanlı sporcu Mustafa Kıvanç Aksoy büyük bir başarı elde ederek şampiyon oldu.

Fethiyespor’a 23’lük Sağ Bek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen 2000 doğumlu sağ bek oyuncusu Aziz Aksoy ile sezon sonuna dek anlaşma sağladı.

Fethiye Belediye Başkanlığına MHP’den Aday Adayı Oldu 

Fethiye’de Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan Dilber Aksoy Kocagöz, siyasete atılarak Fethiye Belediye Başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday adalığını açıkladı.

Uzman Klinik Psikoloğu Seray Aksoy: “Çocukları okula dönüş fikrine hazırlamak çok önemli”

Hem ebeveynler hem de çocuklar için tatil dönemi artık bitti. Okul alışverişi yapıldı, eşyalar tamamlandı ama peki ya çocuğunuz yeni eğitim-öğretim dönemine hazır mı? Tatil havasından çıkması için neler yapmalısınız? Sorularının cevabı veren Klinik Psikolog Seray Aksoy, önerilerde bulundu.

Kaymakam Aksoy, Yemekle Uğurlandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2019 yılından bu yana Kaymakamlık görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kocaeli Vali Yardımcısı olarak ataması yapılan Ertuğ Şevket Aksoy ilçede birlikte görev yaptığı kurum müdürlerinin düzenlediği yemek ile uğurlandı.

'Vefa Projesi' gönüllere dokunmaya devam ediyor

Muğla Marmaris Kaymakamlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy başkanlığındaki 'Vefa projesi' ile 65 yaş üstü vatandaşlara umut olmaya devam ediyor.

Genç popçu, hem eğlendi hem de eğlendirdi

Genç popçu Cevher Aksoy önceki gün Bodrum Yalıkavak Miya beach'te sahne aldı.

Iş ve Sanat Dünyasını Buluşturan Sergi

MAJİ Art Gallery, Titanic Luxury Collection Bodrum Hotel'de ünlü isimlerinde katıldığı keyifli bir sergiye ev sahipliği yaptı.  Han Keser, Nilay Yıldız ve Yüksel Başaran Yıldız’ın eserlerinden oluşan “ASENDAN” isimli sergi önceki gün sanatseverlerle buluştu. 12 eserin sergilendiği sergi sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Ahmet Aksoy eserlerin tümünü satın aldı.

Depremzedeler ile iftarda buluştu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, ilçedeki misafirhanelerde konaklayan depremzede aileler ile birlikte iftar programına katıldı.

Kaymakam Aksoy, depremzedeler ile iftar yaptı

Kaymakam Aksoy, depremzedeler ile iftar yaptı Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy İçmeler Turizm Otelcilik Uygulama Oteli'nde konaklayan depremzede vatandaşlar ile birlikte iftar yaptı çocuklara hediyeler dağıttı.

FTSO’DAN ANITKABİR ZİYARETİ

FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri Bayram Kiremitli, Nihat Oran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ramazan Dim, Muhammet Kökten, Sayman Üye Süleyman Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Kaya, Muhsin Gümüş, Veli Önver, Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran, Meclis Üyeleri Halef Savukduran, Can Yılmaz, Erol Aksoy, Bilal Göksu, Ramazan Sıtkı Gümüşhan, Yenal Yelken, Ertuğrul Gürkan, Yücel Özdemir, Mustafa Demirhan, Ayfer Kıvrak, Fatih Tunç, Akif Milaslıoğlu ve Oda Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu’dan oluşan heyet, Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’e ziyarette bulundu.

Marmaris Kaymakamı Aksoy’dan gazilere plaket

MUĞLA (İHA) – 19 Eylül Gaziler günü vesilesi ile Marmaris Kaymakamlığının düzenlediği yemeğe gaziler ve ebediyete intikal etmiş gazilerin yakınları katıldı. Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, gazi ve gazi yakınlarına şükran plaketi sundu.

Marmaris’te gaziler tören ile anıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 19 Eylül Gaziler günü düzenlenen program ile gerçekleştirildi.

Muğlaspor, Aksoy ile sözleşme yeniledi

Bölgesel Amatör Lig transfer çalışmalarını sürdüren Muğlaspor, altyapısında yetişen ve son iki sezondur A Takım'da forma giyen 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Serhan Aksoy ile yeniden anlaşmaya vardı.

Kaymakam Aksoy’dan bayramda trafik yoğunluğu uyarısı!

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Kurban Bayramı Kutlama mesajında; bayramda artan tatilci yoğunluğuna dikkat çekerek,” sürücülerin trafik kurallarına her zamankinden daha fazla uymalarını, aşırı hız, yakın takip gibi trafik kuralı ihlallerinden kaçınmalarını, uykusuz, yorgun araç kullanmamalarını hatırlatarak, her bir trafik kuralının en az bir hayat kadar değerli” olduğunu söyledi.

Bayır “Örnek Köy” oldu

Muğla Valiliği himayesinde, OPET ve Marmaris Belediyesi'nin de aralarında yer aldığı kamu kurumlarının işbirliğinde uygulanan örnek köy projesi çerçevesinde Bayır Mahallesi örnek köy oldu.

TOBB 78’İNCİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 78’inci Genel Kurulu 365 Oda ve Borsa’nın katılımıyla çevrimiçi video konferans yöntemiyle gerçekleşti. Genel kurula FTSO Likya Salon’undan canlı bağlantıyla FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, TOBB Genel Kurul delegeleri Akif Milaslıoğlu, Muhammet Kökten, Fikret Koyuncu, Erol Aksoy, Ramazan Sıtkı Gümüşhan ve Fadıl Ardıç ile FTSO Genel Sekreteri Av. Ezgi Kullukçu katıldı.

Zafer Partisi Vatandaşlarla Bayramlaştı

Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve G.İ.K Üyesi Önder AKSOY partisinin Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine Fethiye den katıldı. Yapılan bayramlaşma töreni sonrasında esnaf ziyaretleri yapan Aksoy esnaflarla ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Marmaris’te ilçe protokolü Ramazan Bayramı’nı kutladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Ramazan Bayramı kutlama programı Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy katılımı ile gerçekleşti. Kutlama programı çerçevesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Marmaris Öğretmenevi'nde sabah saatlerinde başlayan Ramazan Bayramı kutlama programında Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, İlçe Emniyet Müdür V. Oktay Kapsız, İlçe Jandarma Komutanı J.Yarbay Murat Çam, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Yüzbaşı Uğur Özdoğan, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İmran İnce, İlçe Orman İşletme Müdürü Akın Ünler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sibel Kısa ve ilçe siyasi parti temsilcileri ile bir araya geldi.

Marmaris’te Kaymakam Aksoy’un katılımı ile ’bayramınız kemerli olsun’ denetimleri yapıldı

Muğla'nın Marmaris ilçe merkezinde 'bayramınız kemerli olsun' projesi çerçevesinde 4 farklı noktada denetimler yapıldı. Denetimlere katılan Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy sürücülerin bayramını kutlarken; emniyet kemerlerini taktıkları için teşekkür edip, araçların içinde bulunan çocuklara boyama kitabı, şapka ve 'hayata sıkı tutun' yazılı tişörtler hediye etti.

Marmaris Kaymakamlığı Şehit aileleri ve gazilere iftar programı düzenledi

Muğla'nın Marmaris İlçesi Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Şehit aileleri ve Gazilerin davetli olduğu iftar yemeği programında ilçe kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy ve ilçe kurum müdürleri ve Sosyal yardımlaşma vakfı mütevelli heyeti birlikte iftar yaptı.

AYYILDIZ HAREKETİ MUĞLA İL BAŞKANLIĞI’NA KUTALMIŞ KARA ATANDI

Zafer Partisi Ayyıldız Hareketi Muğla İl Başkanlığı’na Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ümit Özdağ’ın oluru, Zafer Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Önder Aksoy ve Ayyıldız Hareketi Genel Başkanı Ahmet Burak Güleç'in tayini ile Kutalmış Kara getirildi.

Marmaris Kaymakamı iftar programında çocukları sevindirdi

Muğla'nın Marmaris İlçesi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Ramazan ayı vesilesi ile iftar programlarına devam ediyor. Vakfa kayıtlı vatandaşlar ve çocukların katıldığı iftar programında ilçe Kaymakamı Aksoy davetli çocuklara bayram hediyeleri dağıtarak sürpriz yaptı.

Marmaris Kaymakamı İçmeler Mahallesinde halk toplantısı yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Halk ve Güvenlik toplantısını İçmeler Mahallesi'nde yaptı.

Kaymakam Aksoy’un Yeni Yıl Mesajı

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy yeni yıl nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında; zor geçen bir 2021 yılı sonunda ümitlerin tazelenmesine dikkat çekerek, “2022 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli Marmarisli hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini diliyorum” dedi.

Marmaris’te yılbaşında müzik saatlerinde esneme yok

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy basın mensupları ile bir araya gelerek sorularını yanıtladı. Marmaris'te normalleşme sürecinde olunmasına rağmen pandeminin devam ettiğini ve müzik saatleri konusunda esneme olmadığını belirtti.

Zafer Partisi’nden Göçmen Tepkisi

Zafer Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından Türkiye’de bulunan mültecilerin evlerine gönderilmesi için imza kampanyası düzenlendi. Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel İdare Kurulu Üyesi Önder Aksoy konu ile ilgili ve ülke gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Marmaris’te Cumhuriyet Bayramı coşkusu törenler ile başladı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98'İNCİ yıldönümü Marmaris'te törenler ile kutlanıyor. Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Cumhuriyet Başsavcısı Nuh Mete Hatipoğlu Kaymakamlık binasında ilçe protokolü ile tebrigat töreni ardından Atatürk meydanındaki kutlama alanına geçtiler.

Marmaris’te İlköğretim Haftası törenler ile kutlandı

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası kutlamaları gerçekleştirildi. Atatürk Anıtına Çelenk sunma, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy'u makamında ziyaretin ardından Şehit Ahmet Benler İlkokulunda gerçekleştirilen programda öğrenciler şiirler okudu, halk oyunları oynadı.