Ali Haberleri

Ali Haberleri

Akdenizli'den Seydikemer Çıkartması

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’de adeta çıkartma yaptı. Sabah saatlerinde konvoy halinde Yayla Mahallelerinde ziyaretler gerçekleştiren Akdenizli, daha sonra Alaçat Mahallesi’nde miting yaptı.

CHP, Fethiye Tarihindeki En Kalabalık Karaçulha Mitingini Yaptı

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime çok az bir zaman kala halk buluşmaları kapsamında Çarşamba akşamı Karaçulha mahallesinde konuştu. Kendisi de esasen domates üreticisi olan Alim Karaca, Karaçulha'daki mitinge traktör üstünde, meşaleler ve havai fişekler eşliğinde, görkemli bir giriş yaptı.

Karaca, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimlere günler kala çarşı esnafını ziyaret etti.

Bodrum turizm sezonuna hazırlanıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’un en önemli sorunlarından kanalizasyon, atıksu arıtma tesisleri, terfi merkezleri ve istasyonları, içme suyu hatları gibi birçok farklı proje tamamlanarak Bodrum halkının hizmetine sunuldu.

Minik eller tarımla buluştu

Marmaris'in küçük çiftçileri Marmaris Belediyesi tarafından açılan Çiftçi Çocuklar Parkı'nda bir araya geldi.

Karaca, Sosyal Belediyecilik Budur

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime sayılı günler kala halk buluşmaları kapsamında Salı akşamı Eldirek mahallesinde konuştu. 

Saatcı, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yerel seçimler öncesinde Maliye kavşağı, Ovacık Köprüsü civarı ve Baha Şıkman Caddesi’nde esnafları ziyaret etti.

Karaca, Çalış Esnafını Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçimler öncesinde Çalış Plajı esnafını ziyaret etti.

Karaca: “Fethiye’mizi çok daha güzelleştireceğiz”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimlere az bir zaman kala Çalış Plajı’nda hizmet sunan esnaflar ile toplantıda bir araya geldi. Karaca, “Fethiye’mizi çok daha güzelleştireceğiz” dedi.

Ölümle biten kavganın faili adliyeye sevk edildi

 Muğla’nın Milas ilçesinde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi.

Yiğit, çalışmalarını sürdürüyor

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını sürdürüyor.

Fethiye’deki Gençler Ne Bekliyor

“Yeni Nesil Belediyecilik Gençlerle Olur” diyen Behçet Saatcı yapılan araştırma sonucunda “Fethiye Gençleri ne istiyor” başlığı altında kapsamlı bir çalışma yaptırdı.

Karaca, “Üzerimize Düşen Görevi Yapacağız”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca beraberindeki heyetle Fethiye Alzheimer Derneği’ni ziyaret etti.

Kökten, Üreticilerin Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Toptancı Hali’ni ziyaret etti.

Akdenizli: “31 Mart’ta Çok Güçlü Desteğinizi Bekliyorum”

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Kadıköy Mahallesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada; Önümüzdeki 5 yılda da durmadan, yorulmadan güzel ilçemiz için çalışacağız. Sizlerden 31 Mart’ta çok güçlü desteğinizi bekliyorum” dedi.

Milletvekili Otgöz Milletimizin Kaynağını Yine Milletimiz İçin Kullanacağız

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına Fethiye’de devam etti. Fethiye’de de sivil toplum kuruluşları ile buluşan Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Fethiyeli hemşerilerini dinledi.

Marmaris Kaymakamlığı Öksüz Ve Yetimleri Unutmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kaymakamlığa bağlı hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, vakfa kayıtlı vatandaşlar, öksüz, yetim çocuklar ve ihtiyaç sahipleri için Ramazan ayının 15. gününde ve ‘Unutursan Yetim Kalır’ projesi çerçevesinde Dünya Yetimler Günü’nde iftar programı düzenlendi.

Uyuşturucu Operasyonlarında 7 Tutuklama

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü 22-25 Mart tarihleri arasında Muğla genelinde Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucu tacirlerine yönelik 19 ayrı operasyon düzenlendi.

20 Yıl Hapis Kararı İle 10 Yıldır Aranan Şüpheli Yakalandı

Muğla polisinin aranan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalarda adam öldürme suçundan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.

Saatcı: Vatandaşa Ve Personele Baskı Ters Teper

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, mevcut belediye yönetimininkendisine destek veren vatandaşlara baskı uyguladığını açıklayarak, "Elimizde whatsapp gruplarında nasıl baskı yaptığınız belgeler var." dedi.

Alim Karaca : Gemileri 2 Sene Önce Gönderseniz Belki İnanırdık

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime birkaç gün kala halk buluşmaları kapsamında Pazartesi akşamı Cami mahallesini yıktı geçti.

Dalyan Dev Bisiklet Organizasyonu İle Sezona Merhaba Diyecek

13-14 Nisan 2024 tarihinde 500’den fazla bisiklet sporcusu Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan’da Uluslararası Dalyan Caretta Granfondo Bisiklet Yol yarışı için bir araya gelecek. Federasyonun 2024 faaliyet programı kapsamında yapılacak yarış YDA Dalaman Aiport’un destekleri ile gerçekleştirilecek.

Kökten Emekçi Kadınlar ile Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda emekçi kadın ile bir araya geldi. Bir sonraki durağı dolmuşçular olan Muhammet Kökten, dolmuşçuların bekleme kulübesi isteğini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

Büyükşehir’den Bayram Öncesi Mezarlık Temizliği

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi 13 ilçede mezarlık temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor. 2024 yılında 1434 mezarlık alanının 788 tanesinde temizlik ve bakım çalışması yapıldı.

Datça’da 20 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında hareket halindeki lastik bot içinde 20 düzensiz göçmen yakalandı.

Ortaca'da Dolandırıcılık Operasyonu: 10 Gözaltı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, dolandırıcılık operasyonunda, aralarında eskiden tapuda görev aldığı iddia edilen kişilerin de bulunduğu, 2’si kadın 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin arazi satışı karşılığı 5 milyon lirayı aşkın dolandırıcılık yaptığı iddia ediliyor.

Karaca, Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimler öncesinde Paspatur ve Çarşı Caddesi esnafını ziyaret etti.

FTSO Akademi’nin ‘Depo Ve Stok Yönetimi Eğitimi’ne 31 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Akademi tarafından düzenlenen ‘Depo ve Stok Yönetimi Eğitimi’nde işletmelerin yoğun rekabet koşulları içerisinde, depo ve stok faaliyetlerini yönetebilmesi için yapması gerekenler anlatıldı.

Muğlalı Gençler Çanakkale'de Tarih Kültür Medeniyet Kampına Katıldı

Muğla Gençlik Merkezlerindeki gönüllü gençler Gençlik ve Spor Bakanlığının Tarih Kültür ve Medeniyet Kampı çerçevesinde Çanakkale'de programa katıldı.

Kökten, Bademli’de Vatandaşlar ile Buluştu

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Esenköy Mahallesi Bademli Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Yıllardır bekleyen Fethiye Körfezi temizliği için artık son noktaya geldik” şeklinde ifadeler kullandı.