Altınordu Haberleri

Altınordu Haberleri

BODRUMSPOR, TÜRKİYE KUPASI'NDA ZAFERE ODAKLANDI

Bodrumspor, Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı rakibi Altınordu maçı hazırlıklarına başladı. Ligde gidişattan dolayı takımdan yüzler gülerken, kupada ise galibiyet hedeflendi.

Fethiyespor, Onur Taha Takır’ı Transfer Etti

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Fethiyespor’un transferleri baş döndürüyor. Yine takıma yeni bir oyuncu kazandıran Lacivert- beyazlılar geçtiğimiz sezon kiralık olarak Niğde FK forması giyen, TFF 1.Lig ekiplerinden Altınordu futbolcusu Onur Taha Takır ile anlaştı.

Berkin Taşkın Fethiyespor'da

Yeni sezona iddialı bir şekilde, transfer çalışmalarını sürdüren Fethiyespor son olarak TFF 1.Lig ekiplerinden Altınordu forması giyen 20 yaşındaki Marmaris doğumlu orta saha oyuncusu Berkin Taşkın ile 2+1 yıllığına anlaştı.

Fethiyespor’un Golcüsü Anıl, Altınordu ile anlaştı

Geçtiğimiz günlerde Altay ile Süper Lige çıkmak için final oynayan Altınordu Fethiyespor‘un genç futbolcusu Anıl Arıcıoğlu’na kancayı taktı. Geçtiğimiz yıldan bu yana peşinde Antalyaspor’dan Malatyaspor’a pek çok takımın transfer etmek istediği 21 yaşındaki Fethiyespor’un genç futbolcusu Anıl Arıcıoğlu İzmir’in Spor Toto 1. Lig takımı Altınordu ile prensipte anlaştı.

Fethiyespor, Ceyhanspor maçına odaklandı

3. Lig 2. Grupta, Ziraat Türkiye Kupasına veda eden Fethiyespor, ligin 9. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Ceyhanspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde, Fethiye Şehir Stadı’nda lig hazırlıklarını sürdüren lacivert-beyazlılar, deplasmanda puan ya da puanlar çıkartmak istiyor. Teknik Direktör Mesut Toros, takımda eksik ve cezalı oyuncu bulanmadığını belirterek, “Altınordu karşısında kazanamadık. Bay haftanın ardından deplasmanda oynayacağımız Ceyhanspor maçını puan ya da puanlarla geçmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor İzlem Anıl Balakkız`ı 1 yıllığına kiraladı.

Fethiyespor, Altınordu altyapısından yetişen genç oyuncu İzlem Anıl Balakkız`ı 1 yıllığına kiraladı.