Anlaşma Haberleri

Anlaşma Haberleri

Ortaca’ya Araç Muayene İstasyonu Yapılacak

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in girişimleri ile Cumhuriyet Mahallesi yeni hal üzerindeki belediyeye ait alana yapılacak olan sabit araç muayene istasyonu inşaatı çalışmaları için gerekli anlaşmalar yapılarak imzalandı.

Fethiyespor’a 23’lük Sağ Bek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen 2000 doğumlu sağ bek oyuncusu Aziz Aksoy ile sezon sonuna dek anlaşma sağladı.

Muğla Büyükşehirde En Düşük Maaş Ortalama 27 Bin 47 Tl Oldu

Türkiye’de yaşanan ekonomik problemler, yapılan zamlar sonrası alım gücünün düşmesi ve hayat pahalılığı nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına zam yapmaya devam ediyor. DİSK Genel-İş Muğla 2’nolu şube ile yapılan anlaşma doğrultusunda 17 bin TL olan en düşük maaş bu yıl 25 bin 997 TL’ye yükseldi. Bu miktarı 146 kişi alırken diğer 4 bin 108 kişi 26 bin 784-36 bin 222 TL arasında ücret alacaklar.

Çankaya FK’da Erhan Altın Dönemi

Fethiyespor’da 22 Kasım 2022 – 15 Ekim 2023 tarihleri arasında teknik direktörlük görevini yapan Erhan Altın, bugün TFF 3. Lig ekiplerinden Çankaya FK ile anlaşmaya vardı.

Silahlı çatışmanın altından alacak verecek meselesi çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü silahlı silahlı çatışmayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Kavganın nedeninin, alacak verecek anlaşmazlığı olduğu iddia edildi.

“Senden koca olmaz” sözü boşanma sebebi

Yargıtay'dan emsal karar çıktı. Ankara’da reddedilen ilk davanın ardından yeniden bir araya gelen çift tekrar mahkemelik oldu, kadının eşine söylediği 'senden koca olmaz' sözü haklı boşanma sebebi sayıldı.

Özdağ’dan Harun Sağır’a Ziyaret

Saadet ve Gelecek partileri, geçtiğimiz aylarda Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ortak bir grup ortak grup kurma konusunda anlaşmaya varmıştı. Grup Başkan Vekili Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ ve beraberindeki heyet Seydikemer ve Fethiye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Milletvekili Özdağ Fethiye’de Ziyaretlerde Bulundu

Saadet ve Gelecek partileri, geçtiğimiz aylarda Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ortak bir grup ortak grup kurma konusunda anlaşmaya varmıştı. Grup Başkan Vekili Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ ve beraberindeki heyet Seydikemer ve Fethiye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. 

Fethiyespor’un Kalesi 2 Yıl Daha Enes’e Emanet

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 3 sezondur forma giyen kalecisi Enes Fidayeo ile 2 yıllık sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Bayern Münih’ten Bodrum FK’ya Transfer

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, transfer çalışmaları kapsamında Almanya temsilcisi Bayern Münih’ten 18 yaşındaki stoper Kaan Berk Bengi ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Bin 619 personeli için 25 milyon TL promosyon anlaşması

 Muğla Büyükşehir Belediyesi personelinin bankaların verdiği promosyondan en yüksek oranda yararlanması için 25 Temmuz 2023 tarihinde açık arttırma usulü ile bankacılık hizmetleri ve promosyon ihalesi düzenledi.

Fethiyespor’a Yeni Forma Sponsoru

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor, forma sponsorluğu için  Skopea Inn Exclusive ile anlaşmaya vardı.

Seydikemerspor’a kaleci takviyesi

Seydikemerspor, başarılı kaleci Burak Sezer ile anlaşma sağladı.

Çağdaş Bodrum Spor Sportive ile Anlaştı

Basketbol Süper Lig’inin yeni takımı Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye’nin en büyük çok markalı aktif spor markası Sportive ile anlaşma imzaladı.

Eski Fethiyespor’lu Futbolcudan Beklenmedik Transfer

2021-2022 sezonunda Fethiyespor'da forma giyen 24 yaşındaki stoper Kadir Kurt, 7 Temmuz’da Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Manisa FK ile anlaşmaya varmıştı. Kurt, bugün itibariyle Manisa FK ile sözleşmesini feshedip Aliağa FK’ya transfer oldu.

Fethiyespor, Özcan Yaşar'ı kadrosuna kattı

 Fethiyespor, son olarak Hollanda ekibi VVV-Venlo forması giyen 21 yaşındaki forvet oyuncusu Özcan Yaşar ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Hollanda’nın Yıldızı Fethiyespor’da

Fethiyespor, son olarak Hollanda’da VVV-Venlo forması giyen Özcan Yaşar ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Çin İş Dünyasından Fethiye'ye Davet

Fethiye Belediye Meclisi'nin 2022 Kasım ayındaki toplantısında dostluk ve işbirliği anlaşması imzalamayı kararlaştırdığı Çin'in Qingdao West Coast New Area Bölge Belediye Başkanlığı, Fethiyeli işadamlarını Çin'i ziyaret etmeleri ve iki bölge arasında ticari ilişkileri geliştirme yönündeki çağrısını yineledi.

Burak Albayrak Fethiyespor’da

Fethiyespor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Fethiyespor, Kırklarelispor forması giyen Burak Albayrak ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Fethiyespor’un Eski Stoperinden Manisa Sürprizi

2021-2022 sezonunda Fethiyespor’da forma giyen 24 yaşındaki stoper Kadir Kurt, Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Manisa FK ile anlaşmaya vardı.

Bodrumspor’dan Defansa Takviye

Spor Toto 1'nci Ligin iddialı ekiplerinden Bodrumspor, defansını Ondřej Čelůstka ile güçlendirdi. Çek futbolcu ile bir yıllık anlaşmaya varıldı.

Bodrumspor’dan Defansa Takviye

Spor Toto 1'nci Ligin iddialı ekiplerinden Bodrumspor, defansını Ondřej Čelůstka ile güçlendirdi. Çek futbolcu ile bir yıllık anlaşmaya varıldı.

Arda Güler resmen Real Madrid’de

Geçtiğimiz hafta Bodrum’da tatil yapan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Real Madrid ile anlaşma sağladı. Genç yetenek İspanyol devine imza atmak üzere İstanbul'dan ayrıldı. Sarı-lacivertli kulüp, transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdi. Fenerbahçe'nin kasasına girecek rakam belli oldu.

Depremzede kiracılar sokakta sabahladı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde mülk sahibi ve kiracı anlaşmazlığı neticesinde tahliye kararı çıkan bir apartta kalan kiracılar, "Birçoğumuz deprem bölgesinden geldik. Memleketimizde de gidecek yerimiz yok burada da" diyerek yetkililerden yardım istedi.

Yine kiracı mülk sahibi anlaşmazlığı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 30 odalı bir apartta mülk sahibi ve kiracı ile anlaşmazlık çıktı. Açtığı tahliye davasını kazanan mülk sahibinin avukatları ve tahliye işlemleri için gelen icra memurları ile apartta yaşayanlar karşı karşıya geldi. Apart işletmecisi Kemal Göle, "Sezon ortasında tahliye olmaz, burada yaşayan insanlar sokağa atılarak mağdur edilmemeli" dedi.

Furkan Zengin İle Sözleşme Yenilendi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, iç transfer çalışmaları kapsamında 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Zengin ile yeniden anlaşmaya vardı.

Fethiyespor'un Eski Futbolcusunun Yeni Adresi Belli Oldu

2018-2020 yılları arasında Fethiyespor forması terleten Erdi Bakırcı, Tokat temsilcisi Erbaaspor ile anlaşmaya vardı.

Anıl Yörük Muğlaspor'un A Takımında

Transfer çalışmalarına devam eden Muğlaspor, altyapısında yetişen 19 yaşındaki forvet Mehmet Anıl Yörük ile yeniden anlaşmaya vardı.

Muğlaspor’a 3 yeni transfer

Şampiyonluk parolasıyla yeni sezon çalışmalarını sürdüren Muğlaspor dış transfer çalışmaları çerçevesinde son olarak Yunus Emre Belediyespor forması giyen 26 yaşındaki sağ bek Onurcan Küçük ve 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Şerif Ali Eğilmez'i kadrosuna dahil etti. Yeşil beyazlılar iç transferde ise 27 yaşındaki sol bek Adnan Erdem ile yeniden anlaşmaya vardı.

Berkin Taşkın, Adana 1954 FK’ya transfer oldu

Yeni sezona iddialı bir şekilde, transfer çalışmalarını sürdüren Adana 1954 FK son olarak TFF 2.Lig ekiplerinden Fethiyespor forması giyen 22 yaşındaki Marmaris doğumlu orta saha oyuncusu Berkin Taşkın ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.