Anma Programı Haberleri

Anma Programı Haberleri

Muğla Valisi Akbıyık Şehit Aileri Ve Gaziler İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Muğla Valiliği ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı çerçevesinde şehit aileleri ile gazilere iftar yemeği verildi.

Kökten, Anma Programına Katıldı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 109. yıldönümü kapsamında düzenlenen törenlere katılım sağladı.

Köyceğiz’de İstiklal Marşı’nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Gerçekleştirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Şehit Seyhan Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programla kutlandı.

İstiklal Marşımız 103 Yaşında!

Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan ve 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen İstiklal Marşımızın kabulünün 103’üncü yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı düzenlenen törenle kutlandı.

Bodrum'dan Hatay’a Anlamlı Destek

Bodrum Belediyesi tarafından 6 Şubat’ta gerçekleşen büyük felaketin birinci yıl dönümü dolayısıyla Hatay Arsuz’a ziyaret düzenlendi.

Marmaris’te Depremde Yitirilen Canlar Anıldı

Geçtiğimiz 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenlendi. Program kapsamında Marmaris Belediyesi de depremde yitirilen canlar için lokma dağıttı.

Muğla’da 6 Şubat Depremlerinin Yıldönümü Programı Düzlenecek

Muğla AFAD Müdür Vekili Gülgün Kaya ve AFAD Yönetim Hizmetleri Şube Müdür V. Kutlu Çeler, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret ederek, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 11 ilimizi etkileyen, asrın felaketi olarak adlandırılan depremin yıl dönümü dolayısıyla Muğla’da düzenlenecek anma programı hakkında bilgi verdi.

Fethiye’de Uğur Mumcu Ve Ali Gaffar Okkan Unutulmadı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi’nin katkılarıyla, Osman Batur Keser ile İbrahim Kurnaz’ın hazırladığı Uğur Mumcu ve Ali Gaffar Okkan’ı anma programı düzenlendi. Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan anma programına çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Muğla'da Sancak Koşusu Yapıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında Muğla'da Sancak Koşusu yapıldı.

15 Temmuz Şehitleri Seydikemer'de Anıldı

Seydikemer'de FETÖ Terör Örgütü'nün hain darbe teşebbüsüne karşı verilen şanlı zaferin 7'nci yıldönümünde 'Türkiye Yüzyılının Kahramanları' temalı 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı düzenlendi.

15 Temmuz Anma Programı düzenlendi

Fethiye'de 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıldönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Seydikemer’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Başladı

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Tanır, ilçe protokolü ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Şehit Alper Seven ve Şehit Osman Tosun’un mezarını ziyaret ederek, tüm şehitlerimiz için dualar okuyup, kabirlerine karanfil bıraktı.

İSTİKLAL MARŞIMIZI GÜZEL OKUYAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Seydikemer’de 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 102. Yılı ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULU VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü‘ nün 102.Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı Ortaca İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlendi.  

SALDIRININ BİRİNCİ YILI NEDENİYLE ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Fethiye’de yaşamını sürdürmekte olan Ukraynalılar, geçtiğimiz yıl çıkan Rusya-Ukrayna  saldırısının birinci yıldönümü nedeniyle anma programı gerçekleştirdi. 

UNO CLUB’TAN 09.05 PROGRAMI

Uno Club Fethiye tarafından yapılan programda Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84’üncü yıl dönümünde 2 dakika boyunca saygı duruşunda duruldu.

ATATÜRK'Ü ANMA ETKİNLİĞİNDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84'üncü yıldönümü dolayısıyla Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anma programı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

MUĞLA’DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ PROGRAMLA ANILDI

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı düzenlendi.

SEYDİKEMER’DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI

Seydikemer’de FETÖ Terör Örgütü’nün hain darbe teşebbüsüne karşı verilen şanlı zaferin 6’ncı yıldönümünde ‘Türkiye Aşkına’ temalı 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı düzenlendi. Programda konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “O gece şehitler tepesini boş bırakmamak için sokaklara çıkan, yolları dolduran, darbecileri önüne katıp kovalayan kahramanlarımız sayesinde Türkiye'nin geçilmez olduğu bir kez daha görülmüştür” dedi.

Bodrum’da 15 Temmuz Programı Bodrum Kalesi’nde yapıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı gerçekleştirildi.

SEYDİKEMER’DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Seydikemer Kaymakamlığı öncülüğünde ve Seydikemer Belediyesi’nin katkılarıyla “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma programı kapsamında yurdun dört bir yanında olduğu gibi Seydikemer’de de çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Köyceğiz’de İstiklal Marşı ve önemi anlatıldı

Köyceğiz ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi. İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliği programı Köyceğiz Fen Lisesi Edebiyat Öğretmeni Fatma Giray, Sevgi Korkmaz ve Müzik Öğretmeni Özgür Kırlı tarafından Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Köyceğiz Fen Lisesi Tarih Öğretmeni Aydın Dirim yaptı.

İstiklal Marşı'mızın kabulü Seydikemer’de gururla kutlandı

Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan ve 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen İstiklal Marşımızın kabulünün 101’inci yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı düzenlenen törenle kutlandı.

Devrim ve Demokrasi Şehitleri Haftası kutlandı

Fethiye Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından Bahriye Üçok Park’ında Demokrasi Şehitleri için anma programı düzenlendi. ADD Başkanı Nursel Türetken’in konuşmasıyla başlayan etkinlik şarkılar ve şiirler söylenerek devam etti.

Sarıkamış Şehitleri Anıldı

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı Sarıkamış Harekatı’nın yıldönümü dolayısıyla Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde bir anma programı hazırladı. Programda Ülkü Ocakları Başkanı Salman Yellice, şehit ve gazilerimiz ile ailelerine daima yakın olacaklarını ve sahip çıkacaklarını vurguladı.

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı, Atatürk ve Şehitlerimizi dualarla andı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 Kasım 1938’de ebediyete intikalinin 83'üncü yıldönümü nedeniyle anma programı gerçekleştirildi.

Atatürk’ü yüzerek andılar

Muğla'nın Marmaris ilçesin de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen anma programı kapsamında '10 Kasım Ata'ya Saygı' yüzme etkinliği düzenlendi.

Kahraman Şiiri duygulandırdı

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı’nda Fethiye Anadolu Lisesi Öğrencisi Utku öz’ün seslendirdiği Fazıl Hüsnü Dağlarca’Nın Kahraman adlı şiiri törene katılanları duygulandırdı.

10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliği yüreklere dokundu

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’üncü yıldönümü dolayısıyla Fethiye Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan İlçe anma programı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Zeynep Tuncel anısına pilav ikramında bulundular

Geçtiğimiz yıl Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şube Başkanı Zeynep Tuncel için anma programı düzenlendi. Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi yönetimi tarafından organize edilen etkinlik, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde düzenlendi.