Anneler Günü Haberleri

Anneler Günü Haberleri

Vekil adayı Demir Ailesiyle Oyunu Kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi 5. sıra Muğla Milletvekili adayı Mehmet Demir, ailesiyle birlikte oyunu kullanarak anneler gününü de kutladı.

Vekil adayı Saatcı’dan anneler günü mesajı

İYİ Parti Muğla 2. sıra Milletvekili adayı Behçet Saatcı, oy kullanma işleminin ardından anneler gününü kutladı.

Başkan Akdenizli, Anneler Günü Vesilesiyle Çiçek Dağıttı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ile Belediyede çalışan anne ve anne adayı personele Anneler Günü dolayısıyla çiçek dağıtıp, Anneler Günü’nü kutladı. Çiçeklerini alan kadınlar bu özel günde kendilerini unutmayan Başkan Akdenizli’ye teşekkür etti.

Karaca ailesi, ‘kadın personellerle’ bir araya geldi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca eşi Çiğdem Karaca ile birlikte belediyenin kadın çalışanlarını ‘anneler günü’ dolayısıyla bir araya getirdi.

Başkan Ceylan Anneler Günü’nü unutmadı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Belediye Başkanı Kamil Ceylan Pazar günü kutlanan Anneler günü nedeniyle mesainin ilk günü Belediye personelinin ve belediyede bulunan kadın misafirlerin anneler gününü kutladı.

Milas’ta “Anneler Günü Bahar Şenliği” düzenlendi

Muğla'nın Milas ilçesinde İasos Mahalle Meclisi düzenlediği etkinlikle hafta sonunu annelere ayırdı. El emeği göz nuru olan ürünlerin ve ev yapımı yiyeceklerin iki gün boyunca stantlarda sergilenip satışa sunulması ile renklenen Anneler Günü Bahar Şenliği fırtınalı havaya rağmen yoğun bir katılımla gerçekleşti.

İlk Adım Kreşi’nden Anneler Günü Etkinliği

İlk Adım Kreşi tarafından Anneler Günü etkinliği düzenlendi. Barbunn Bistro’da düzenlenen programa çok sayıda çocuk velisi anneler katıldı. Yemek yenip sohbet edilen etkinlikte çocuklar gelerek annelerine sürpriz yaptı. Sonrasında ise anneler için hediyeler verildi. Program Yetenek Sizsiniz Türkiye Finalisti Çiğdem Çelebi’nin kukla gösterisi ile devam etti.

Uçak: “Anne, varlığımızın en güçlü değeri ve dayanağıdır”

8 Mayıs Anneler Günü nedeniyle açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, sınırsız fedakrlıklarla nesilleri yetiştiren, yüksek sorumluluk duygusuyla toplumu birleştiren, ailenin temel direği, şefkatin, merhametin, iyiliğin timsali annelerin gününü kutladklarını açıkladı.

Sadet Kansız’dan Anneler Günü mesajı

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız Anneler Günü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında “Doğumdan ölüme kadar her anımızda yanımızda olan ve bizleri yetiştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım” dedi.

Huzurevi Sakinleri Anneler Günü’nü Kutladı

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından Çalış’ta bulunan Yörük Çadırı’nda Anneler Günü ve Hıdrellez etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Fethiye Huzurevi’nin kadın sakinleri misafir edildi.

Başkan Oktay’ın Anneler Günü mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Anneler Günü’ne Özel Karma Sergi

Fethiye Alzheimer Derneği, Fethiye Kardelen Sanat Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi üyesi olan Talin Kalemkaryan ve Emine Kırılmaz pandemi döneminde yaptıkları eserleri sergilemek ve elde ettikleri gelirleri üyesi oldukları derneklere bağışlamak için sergi açtı.

Başkan Otgöz’den Anneler Günü Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayarak, “Koşulsuz sevginin, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın ve sonsuz merhametin kaynağı annelerimizin mübarek ellerinden öperek Anneler Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Bodrum belediyesi anneler günü`nde engel tanımayan anneleri unutmadı

Bodrum Belediyesi engelli çocuğu bulunan annelerinin Anneler Günü’nü kutladı. Yakaköy Engelli Sevgi Sanat Atölyesi öğrencileri, Hasan Hüseyin Kıy, Musa Şimşek, Volkan Temizel ve Nilüfer Ünlü’nün anneleri evlerinde ziyaret edildi. 

Çiçekçilerde Anneler Günü Yoğunluğu

Fethiye’de korona virüs tedbirleri kapsamında 17 günlük tam kapanmadan 2 gün muaf tutulan çiçekçilerde Anneler Günü yoğunluğu yaşanıyor. Anneler Gününe özel 8 ve 9 Mayıs’ta dükkânlarını açabilen çiçekçiler, satışlardan oldukça memnun. Çiçek satışları sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle gel-al şeklinde veya siparişlere özel adreslere teslim ediliyor. Sude Çiçekçilik İşletmecisi Hamza Özden, “Bu özel günde müşterilerimiz yürüme mesafesinde dükkânımıza gelip çiçeklerini alabiliyor. Siparişleri evlere kadar götürüyoruz. Güzel bir yoğunluk yaşanıyor” dedi.

Muhtar Taşar, “Emekçi ve cefakâr annelerimizin anneler günü kutlu olsun”

Fethiye’nin 41 mahallesinin tek kadın muhtarı Süzen Taşar anneler gününü unutmadı. 

Vali Tavlı'nın Anneler Günü mesajı

Vali Orhan Tavlı 9 Mayıs Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Gökcan, tüm annelerin gününü kutladı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: “Cennetle müjdelenen ve üstlendikleri kutsal sorumluluğu, sevgi, saygı, sabır,  şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren kendi annemin ve tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor,  saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Soydemir, esnaflarımız krediden tam yararlanamadı

17 günlük kapanma sürecinde KOSGEB kredilerinden tüm esnafların yararlanamadığı kaydedildi. Bu kapanma sürecinde anneler günü nedeniyle çiçekçiler hafta sonunda 2 gün açık olacak. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Esnaflarımız bayrama hazırlık yaptı. Kapanma süreci gelince ellerindeki ürünler kaldı, satış yapamıyorlar. Ancak esnafımız gerçekten çok anlayışlı.” Diye konuştu. 

24 ölümlü kaza duruşması ertelendi

13 Mayıs 2017'de İzmir Buca'dan 'Anneler Günü' etkinliği için Marmaris'e hareket eden Armağan Serttaş yönetimindeki 03 FR 747 plakalı otobüs, Sakartepe rampasından inişi esnasında kaza yapmış ve 24 kişi ölmüş, 10 kişi de yaralanmıştı.

24 ölümlü kazanın araç sahibi yeniden yargılanıyor

13 Mayıs 2017'de İzmir Buca'dan 'Anneler Günü' etkinliği için Marmaris'e hareket eden Armağan Serttaş yönetimindeki 03 FR 747 plakalı otobüs, Sakartepe rampasından inişi esnasında kaza yapmış ve 24 kişi ölmüş, 10 kişi de yaralanmıştı.

Çiçekçilerde Anneler Günü hazırlığı

Dünyayı ve ülkemizi etkileyen korona virüsü önlemlerine ilişkin kısıtlama uygulamasında yer almayan ancak bu konudaki tedbirler dolayısıyla bir süredir yeterli iş yapamayan Fethiye’deki çiçekçilerde Anneler Günü öncesi yoğun hazırlık başladı.

Fethiye’de Anneler Günü alışverişi telaşı

Yaklaşan Anneler Günü öncesi Fethiye’deki firmalarda hazırlıklar yoğunlaştı. Bu kapsamda önemli markalar indirimler ve birbirinden ilginç kampanyalar düzenliyor.