Antalya Milletvekili Haberleri

Antalya Milletvekili Haberleri

Kökten Emaneti Geri Alacağız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i Seçmen İletişim Merkezinde ziyaret ettiler.

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayları Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun beraberinde Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır ve Parti Meclisi Üyesi Sinem Kırçiçek ile birlikte CHP Fethiye İlçe Örgütünü ziyaret ettiler. Torun ve beraberindeki heyet, Fethiye Belediye Başkan aday adayları ile toplantı yaptı. 

MİLLETVEKİLİ AYDIN, AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELDİ

2023’e doğru şehir buluşması programı kapsamında Antalya Milletvekili İbrahim Aydın Fethiye AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

AK PARTİ’DEN LOKMA İKRAMI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından ilçe binasında lokma dağıtımı yapıldı. Pograma Antalya Milletvekili İbrahim Aydın’da katıldı.

ANTALYA MİLLETVEKİLİ İBRAHİM AYDIN FETHİYE’DE

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın talimatlarıyla AK Parti Teşkilat Başkanın başlattığı 2023’e doğru şehir buluşması programı kapsamında Antalya Milletvekili İbrahim Aydın Fethiye’ye geldi.

CHP’li Vekiller, “Kota artışı yetmez, kota kalkmalıdır!”

Cumhuriyet Halk Partili Milletvekilleri, Rusya’ya domates kotasının kaldırılması için üreticilere destek olacaklarını belirttiler. Muğla Milletvekilleri Suat Özcan ve Süleyman girgin ile Antalya Milletvekili Aydın Özer; Seydikemer Kumluova Toptancı Hali’nde üreticilerin sorunlarını dinlediler. CHP’li Milletvekilleri ve üreticiler, kota artışı yerine kotanın kalkması çağrısında bulundular.