Antik Tiyatro Haberleri

Antik Tiyatro Haberleri

Gösterilerini antik tiyatroda yaptılar

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi ve Yatağan Gençlik Merkezi gönüllü gençleri Yatağan Lagina ve Stratonikeia Antik Kenti'nde tiyatro çalışması gerçekleştirdi.

Fethiye Yaz Sezonunda Konserin Tadını Çıkardı

Fethiye, yaz sezonunda birbirinden başarılı sanatçıları ağırladı. Fethiye’nin gözde mekânlarından Barbunn Cafe Bistro ve Telmessos Antik Tiyatro’daki konserlere binlerce vatandaş katıldı.

FTSO’dan Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Anlamlı Konser

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. yılı anısına, Telmessos Antik Tiyatrosu’nda anlamlı bir konser düzenliyor.

‘Sanat Güneşimiz’ Zeki Müren, Vefatının 27’nci Yıl Dönümünde Anılacak

Tüm mal varlığını Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfına bağışlayan Sanat Güneşimiz Zeki MÜREN, vefatının 27’nci yıl dönümü olan 24 Eylül 2023 tarihinde, Bodrum’daki evinde halka açık mevlit okutularak, Antik Tiyatro’da konser düzenlenerek anılacak. Bursa’da ise kabri başında dualar eşliğinde anılacak olan sanatçı için, sonrasında Emir Sultan Camii’nde mevlit okutulacak ve aynı gün Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’nde anma etkinliği gerçekleştirilecek. Zeki MÜREN sevenlerin büyük bir özlemle beklediği, Bodrum Antik Tiyatro’da yapılacak olan konserde, Klasik Türk Müziği’nin sevilen sanatçısı Bekir ÜNLÜATAER sahne alacak, gecenin sunuculuğunu ise ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan BİLGİN üstlenecek.

Bodrum Belediyesi'nden Dünya Barış Günü konseri

Bodrum Belediyesi tarafından 1 Eylül Dünya Barış Günü çerçevesinde Bodrum Antik Tiyatro’da Antakya Medeniyetler Korosu konseri düzenlendi.

Fethiye Semicenk’in Şarkıları İle Coştu

Fethiye Telmessos Antik Tiyatro’da sahne alan Semicenk, en güzel şarkılarını yaklaşık 2 saat boyunca hayranları için seslendirerek performansıyla kalpleri fethetti.

 ‘Semicenk’ İçin Geri Sayım Başladı

Fethiye'de Telmessos Antik Tiyatro'sunda konserler devam ediyor. Türkiye'nin sevilen müzik sanatçısı Semicenk, 3 Ağustos’ta Fethiye'de sevenlerine konser verecek.

Hakan Altun, izdihama neden oldu

Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren ünlü sanatçı Hakan Altun, izdihama neden oldu. Altun, “Arabesk şarkı dinleyelim ama arabesk yaşamayalım” dedi.

 “Ben Anadolu” oyunu Stratonikeia’da Sergilendi

22 Temmuz Cumartesi akşamı Stratonikeia Antik Tiyatrosunda Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle, İş Sanat Antik Sahne etkinlikleri çerçevesinde Ayça Bingöl “Ben Anadolu” oyunu sergilendi. 

Koray Avcı sahne performansıyla coşturdu

Güçlü sesi ve eşsiz sahne performansıyla yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Koray Avcı, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde sevenlerini coşturdu.

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, Bodrum'da sahne aldı

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, uzun bir aradan sonra Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı.

Sahnede Yıldız Tilbe modası

Dillerden düşmeyen şarkıların mimarı Yıldız Tilbe, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da Bodrumlu hayranlarıyla buluştu.

Fethiye’de ‘Sagopa Kajmer’ hayranları ile buluştu

Türkçe Rap kategorisinin sevilen isimlerinden Sagopa Kajmer, Telmessos Antik Tiyatro’da Fethiye’deki hayranları ile buluştu.

Fethiye’de Sagopa Kajmer Rüzgarı Esecek

Fethiye’de Telmessos Antik Tiyatro’sunda konserler devam ediyor. Türkiye’nin sevilen rap sanatçısı Sagopa Kajmer, 12 Temmuz’da Fethiye’de sevenlerine konser verecek.

Bodrum’da DKTT İzdihamı

Türk alternatif rock grubu Dolu Kadehi Ters Tut, önceki akşam Kerkisolfej organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10.yıl konserlerinde Bodrum Antik Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu.

Sefo ''Çocukları Pistten Değil, Çocukları Piste Aldık''

Türk Rap Müziği’nin başarılı temsilcilerinden Sefo, önceki gün Kerkisolfej organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10.yıl konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı.

Âşıklar Tepesi Yolu Kilitlendi

Fethiye’de Manzarasıyla büyüleyen, Fethiye'de ki birçok vatandaşın buluşma noktası olan Âşıklar Tepesi’ne giden yol, Telmessos Antik Tiyatro’daki konser ile barlar sokağındaki yoğunluk sebebiyle kilitlendi.

Fethiye’de ‘Madrigal’ Gecesi

2007’den bu yana birçok şarkısıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran ‘Madrigal’, Telmessos Antik Tiyatro’da konser vererek hayranları ile buluştu.    

Seksendört Sevenleriyle Buluştu

2005'te yayımladıkları "Ölürüm Hasretinle" ile Türk Rock müziğine damgasını vuran grup "Seksendört", Telmessos Antik Tiyatro'da konser vererek sevenleri ile buluştu.

Konser, renkli anlara sahne oldu

Sevilen sanatçı Kalben, Telmessos Antik Tiyatro’da konser vererek sevenleri ile buluştu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı konser, renkli anlara sahne oldu.

Ortaçgil ve Tezer hayranları ile buluştu

Telmessos Antik Tiyatrosu'nda Açık hava konserleri, ünlü sanatçıları müzik severlerle buluşturmaya devam ediyor.

CUMHURİYET HAFTASI’NA ÖZEL KONSER

Marmaris Oda Orkestrası tarafından Telmessos Antik Tiyatro'da Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99. Yılı ve Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında konser düzenlendi.

CUMHURİYET VE ATATÜRK’Ü ANMA KONSERİ

Marmaris Oda Orkestrası tarafından Telmessos Antik Tiyatro'da 12 Kasım Cumartesi günü saat 16.00'da konser düzenlenecek.

DÜNDAR, “7-8 YILDIR ANTİK TİYATRO KULLANILAMIYORDU”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan olan Telmessos Antik Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. Açılışın ardından çeşitli etkinliklerle Fethiye halkına ev sahipliği yapan antik tiyatro, ilerleyen dönemlerde yeni etkinliklere hazırlanıyor. 

ÇOK SESLİ MÜZİK KORUSU BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Çok Sesli Müzik Korusu tarafından Telmessos Antik Tiyatro’da konser düzenlendi.

BAŞKAN KARACA, “TİYATRONUN ÖNÜNDEN GEÇEN YOL İLE İLGİLİ PLAN TADİLATI YAPIYORUZ”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan Telmessos Antik Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. 

TELMESSOS ANTİK TİYATRO KAPILARINI AÇTI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan Telmessos Antik Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın katılımıyla gerçekleşen açılışa çok sayıda vatandaşta katıldı. 

C-MAJÖR İŞ'TEN SESLER KOROSU, ZEKİ MÜREN'İN VEFATININ 26'NCI YILDÖNÜMÜNDE BODRUM ANTİK TİYATRO'DA KONSER VERDİ

C-Majör İş'ten Sesler Korosu, Bodrum Belediyesinin ev sahipliğinde, TSK Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen etkinlikte, 24 Eylül gecesi, Zeki Müren'in 26. ölüm yıldönümü anısına, Bodrum Antik Tiyatro'da büyük bir konser verdi.

SANAT GÜNEŞİ, KONSERLE ANILDI

Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz sanatçısı Zeki Müren, vefatının 26'ncı yıl dönümünde, Bodrum'da düzenlenen konserle anıldı. Antik Tiyatro'daki konseri, binlerce kişi izledi.

ZEKİ MÜREN, ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE ANILACAK

Tüm mal varlığını Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfına bağışlayan Sanat Güneşi Zeki Müren, vefatının 26'ncı yıl dönümü olan 24 Eylül 2022 tarihinde, çok sevdiği Muğla'nın Bodrum ilçesindeki evinde halka açık mevlit okutulup, Antik Tiyatro'da konser düzenlenerek anılacak. Bursa'da kabri başında dualar eşliğinde anılacak olan sanatçı için sonrasında Emir Sultan Camii'nde mevlit okutulacak.