Avcısı Haberleri

Avcısı Haberleri

Muğla Heyeti Erasmus Projesi İçin İspanya'ya Gitti

Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen 'Bağımlı Geçmiş Bağımsız Gelecek' isimli Erasmus+ projesini gerçekleştirmek üzere Muğla heyeti İspanya'ya gitti.

Fethiye’de Çanakkale Zaferi'nin 109. Yılı Kutlandı

Fethiye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

‘İsraf Avcıları’ndan Orman İşletmeye Ziyaret

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Mavi Yeşil Okullar projesi çerçevesinde Menteşe Kocamustafendi İlkokulu öğrencilerinin oluşturduğu İsraf Avcısı Öğrenci Takımı öğrencileri Muğla Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.

İletişim Bölge Müdürlüğü'nden Çalışan Gazeteciler Günü Etkinliği

T.C. İletişim Başkanlığı Muğla İletişim Bölge Müdürlüğü tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle düzenlenen programda basın mensupları bir araya geldi.

Fethiye protokolü bayramlaştı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yıldönümü nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı'nda bayramlaşma töreni programı düzenlendi.

Muğla Valisi İdris Akbıyık’a Ziyaret

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Cumhuriyet Başsavcısı Alper Çetin, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz  ve Stratonikeia Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

Başkan Akdenizli, Başsavcı Karartı’yı ziyaret etti

Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartıyı ziyaret etti.

Kaymakam Karaman Önderliğinde Toplanıldı

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı’nın katılımlarıyla yangın konuları esas alınarak toplanıldı.

Sünger avcısı Totoz, dede mesleğini yaşatıyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinin eski geçim kaynaklarından süngerciliği sürdüren İbrahim Totoz ve kardeşi Doğan Bertuğ Totoz, sünger avından döndü.

Denizlere Adanmış Bir Ömür

73 yaşındaki sünger avcısı Mehmet Baş, Aksona lakabıyla  yıldır denizlerimizle iç içe.

Kaymakam Karaman'dan bayram ziyareti 

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, beraberinde Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Bekir Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek ve İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Erdal Kıraker ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bayram ziyaretinde bulundular.   

Delil Yetersizliğinden Serbest Kaldı

Marmaris’te, 5 hektar ormanın zarar gördüğü orman yangınının çıktığı bölgede bulunan erkek cesediyle ilgili gözaltına alınan M.A. (44), polisteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 2 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiği olayla ilgili, bölgedeki kamera kayıtları tek tek inceleniyor.

FETHİYE, İSKENDERUN’DAKİ DEPREMZEDE ÇOCUKLARI DA UNUTMADI 

Fethiye Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda FETAV (Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı) gönüllülerinin aracılığı ile kente gönderilen oyuncaklar, İskenderun’a geçici görevlendirilme ile giden Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ile depremzede çocuklara ulaştırıldı

GÖREVLENDİRİLEN BAŞSAVCILAR İLE 25 KİŞİLİK EKİP DEPREM BÖLGESİNE HAREKET ETTİ

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ve Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç’in de bulunduğu 10 savcı ve 15 adliye personeli, deprem bölgesinde görev yapmak üzere İskenderun'a doğru yola çıktı.

MUĞLA’DAKİ VİLLA CİNAYETİNDE 2 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde villada birlikte yaşayan İngiliz uyruklu Vivien Cheryl Barnes (63) ile Hasan Tayfun Baransel'i (71) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan sıhhi tesisatçı H.Ö. için Cumhuriyet Savcısı verdiği mütalaada 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istedi.

CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI

“Kitap İyileştirir” sloganıyla başlatılan kitap bağış kampanyası Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı'nın katılımları ile açıldı. Fethiye Adliyesi ve Erasta AVM olarak iki ayrı yerde kurulan stantlar 15 Şubat 2023 tarihine kadar açık olacak.

CEZA İNFAZ KURUMU KÜTÜPHANELERİ İÇİN KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI

Fethiye’de 10.01.2023 tarihinde Erasta AVM içerisinde oluşturulacak kitap bağış standı 14.00’da Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı’nın katılımları ile açılacaktır.

KAYMAKAM KARAMAN’DAN BAŞSAVCI KARARTI’YA ZİYARET

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı'yı makamında ziyaret etti.

MUĞLA’DA HAZİNE AVCISINA JANDARMA BASKINI

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde hazine avcılığı yapan bir şahıs yapılan operasyon ile yakaladı.

ORTACA ADLİYESİ EK BİNASINA KAVUŞUYOR

Ortaca Adliyesi için ek hizmet binası çalışmaları sonuç verirken, Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç kısa süre içinde hizmete girmesi planlanan ek hizmet binasında incelemelerde bulundu.

ZİRAAT ODASI’NA ZİYARET

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Adalet Komisyonu Başkanı Abdülkadir Ungan tarafından Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’e ziyaret gerçekleştirildi.

KALP KRİZİ GEÇİREN KORE GAZİSİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ile birlikte kalp krizi geçiren Kore Gazisi Zeki Doğan Koreli’yi ziyaret etti.

BAŞKAN ÇIRALI MAZBATASINI ALDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) 15 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılan meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçiminde 13 grubun 13’ünü, 19 Ekim Çarşamba günü yapılan yönetim kurulu seçimlerinde ise 37 meclis üyesinin 37’sinin oyunu alarak tekrar FTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Osman Çıralı, mazbatasını aldı. Yeni FTSO yönetimi adına Başkan Çıralı’ya mazbatası, Fethiye İlçe Seçim Kurulu Başkanı Abdulkadir Ungan tarafından verilirken Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı da törene katılarak Başkan Çıralı ve FTSO yönetimini tebrik etti.   

“GERİ DÖNÜŞÜM; GERİ DEĞİL, İLERİ DÖNÜŞÜMDÜR” SERGİSİ AÇILDI

Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından “Boş zaman yapılandırma etkinlikleri” kapsamında, 14 Ekim 2022 tarihinde Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde  “Dönüşüm geri değil, İleri dönüşümdür”  sergisinin açılışını Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye Adalet Komisyonu Başkanı Abdülkadir Ungan, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek, Fethiye 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sebahattin Akçal, HSK Başmüfettişleri Mustafa İnanç, Gökhan Has, Ahmet Serhat Erginkanat, Adalet Bakanlığı Baş kontrolörü Ahmet Bozdoğan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, İlçe Halk Eğitim Müdürü İsmail Cazağ, Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Akdülger, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu üyeleri tarafından yapıldı.

KAÇAK KAZIYA JANDARMA BASKINI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaçak kazı yapan 2 define avcısı, jandarma ekiplerinin operasyonuyla suçüstü yakalandı.

FETHİYESPORLU FUTBOLCULAR AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Fethiyesporlu futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri akşam yemeğinde bir araya geldi. Sugar Beach’de düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten, Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı katıldı.

Gaziler onuruna yemek

Muğla Öğretmenevinde düzenlenen programa Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı'nın yanı sıra Muğla milletvekilleri Yelda Erol Gökçan, Süleyman Girgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı S.G. Yarbay Süleyman Ercan, siyasi partilerin il başkanları Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kıbrıs Gazisi Süleyman Taşkesen, Gaziler, Gazi aileleri ve Şehit aileleri katıldı.

Başsavcı Dönmez Başkanlığında Ceza İnfaz Kurumları Koordinasyon toplantısı

Muğla Ceza İnfaz Kurumları Koordinasyon toplantısında hükümlü ve tutukluların sevk ve nakilleri ile sağlık hizmetleri yürütülmesi konuları ele alındı.

Sed Medya’dan Ziyaretler

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve çalışma arkadaşları, Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ve İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

KARAYİĞİT, BAŞSAVCI KARARTI’YI ZİYARET ETTİ

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye'ye atanan Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı'yı ziyaret etti.