Bahçeli Haberleri

Bahçeli Haberleri

Fethiye’de Fenerbahçeliler Olympiakos Maçını Hep Birlikte İzledi

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Olympiakos'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine penaltı atışlarında kaybederek elendi. Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Genç Fenerbahçeliler grubu, maçı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kurulan dev ekranda maçı birlikte izleyerek takımlarına destek oldular.

Başkan Karaca, Fenerbahçe Maçını Fethiye’deki Fenerbahçeliler İle İzledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fenerbahçe’nin Türkiye’yi temsil ettiği UEFA Konferans Ligi’ndeki Olympiakos maçını Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Fenerbahçeli taraftarlar ile birlikte izledi.

Başkan Adayı Kökten Müjdelerle Döndü

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. MHP Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Başkan Adayı Kökten; 100. Yılda 100 İl projesi kapsamında hazırlanmış olan raporu da takdim etti.

Muhammet Kökten Devlet Bahçeli İle Fethiye'nin İl Olmasını Görüştü

Cumhur İttifakı (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile Fethiye'nin il olmasını görüştü. Devlet Bahçeli ile Ankara'da bir araya gelen Kökten, "Bugün MHP Genel Merkezinde Sayın Genel Başkanı’mız Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret edip geleceğin Fethiye’sine ilişkin sürdürdüğümüz çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Fethiye'mizin il olması talebimizi de hazırladığımız raporla birlikte kendilerine takdim ettik"diye konuştu.

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği Lokma İkramında Bulundu

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına Fethiye Merkez Camii’nde lokma hayrında bulundu. Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Sezgin Özbey, çeşitli açıklamalar yaptı.

Muğla Fenerbahçeliler Derneği ‘Akpolat’ dedi

Muğla Demircioğlu Park Otel’de yapıldı. 2 adayın yarıştığı genel kurulda, Mehmet Kurtuluş Akpolat tekrardan başkanlık görevine seçildi.

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi, 2 büyükşehir ilçe, 53 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayını daha açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Cumhur ittifakı Fethiye belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Oldu.

Ortaca’da Arapaşı Şöleni Düzenlendi

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Muğla Yosgatlılar Derneği tarafından Geleneksel Arabaşı Şöleni düzenlendi. Sekizinci kez düzenlenen şölen Bahçelievler Düğün Salonu’nda yapılırken, vatandaşlara Arapaşı çorbası ikram edildi.

Çaylı, “Cumhur İttifakı Olarak Seçimi Kazanacağız”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle BarBunn Bistro’da basın mensupları ile bir araya geldi. Gazeteciler ile çeşitli istişarelerde bulunan Çaylı, MHP Genel Merkezi’nde olumlu görüşmeler yaptığını belirtti.

Kadınlar Voleybol Takımı Mağlup oldu

KFC Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Bodrum Bld. Bodrum Spor,  konuk olduğu Bahçelievler Belediyespor’a 3-2 mağlup oldu.

Bahçeli’nin Akbelen Çıkışı Sert Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 11 ile dikkat çekerek, bu belediyelerin mutlaka el değiştirmesi ve cumhurun yönetimine geçmesi gerektiğini vurguladı.

19 İlçe Arasında Fethiye de Bulunuyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyetin 100. yılında yüz il olacağını açıklamasının ardından; il olma ihtimali bulunan 19 ilçede heyecan arttı. İl olma ihtimali bulunan ilçelerden birisinin de Fethiye olduğu bildirildi. 

Bahçeli;“Yurt içi ve yurt dışındaki vatandaşlara çağrım sandığa sahip çıkın”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Muğla’da düzenlenen ‘14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende’ açık hava toplantısında halka hitap etti.

Bahçeli’nin Muğla programı belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 4 Mayıs Perşembe günü Muğla’ya geliyor.

Bahçeli, 4 Mayıs’ta Muğla’da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 14 Mayıs’ta yapılacak Genel Seçim çalışmaları kapsamındaki açık hava toplantılarına başlıyor.

BALCI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Fethiyeli Özlem Balcı, 28. Dönem milletvekilliği aday adaylığını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile çekindiği fotoğrafı paylaşarak açıkladı.

BAŞKAN UZUNDEMİR GENEL BAŞKAN BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de partisinin grup toplantısına katılmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

YURT DIŞINDAN BÜLENT ARINÇ’A BAHÇELİ ÇIKARTMASI

Verdiği bir röportajda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bülent Arınç, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la aranızdaki buzlar eridi mi?" sorusuna yanıt verirken MHP lideri Devlet Bahçeli'ye gönderme yaptı. Bahçeli'nin Alaattin Çakıcı ile olan yakınlığına atıfta bulunan Arınç, "Bizim dava arkadaşlığımızı, başkalarının mafya liderleriyle veya suç örgütü liderleriyle bir aradaki fotoğraflarına bakarak değerlendirmeyin" dedi.

FETHİYE FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞSAVCIYA ZİYARET

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığına yeni atanan Günşafak Karartı ile Fethiye Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Ungan’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

FENERBAHÇELİLER DERNEĞINDEN FETHIYESPOR’A DESTEK

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiyespor’u ziyaret etti.

FENERBAHÇELİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen etkinlikte, Dünya Fenerbahçeliler Günü coşkuyla kutlandı. Renkli görüntülere sahne olan geceye Mustafa Selçukoğlu ve Ali Tunç şarkıları ile renk kattı.

Türkav Fethiye Şubesi Ankara'da

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Fethiye Şubesi, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Sıddık KORKMAZ'ın tek aday olduğu ve 21 Mayıs 2022 günü Ankara Çukurambar Greenpark Otel'de gerçekleşen TÜRKAV 11. Olağan Genel Kurulu'na katıldı.

6. Elo Satranç Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Menteşe Belediyesi, Muğla Fenerbahçeliler Derneği ve Türkiye Satranç Federasyonu Menteşe İlçe Temsilciliği tarafından birlikte düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 6. Elo Satranç Turnuvası Konakaltı Kültür merkezinde gerçekleşti. İki gün süren turnuvaya Ankara, İzmir, Antalya, Denizli, Aydın ve Manisa illerinden 105 satranç sporcusu katıldı.

Fethiyeli Fenerbahçeliler Ünal Ve Ekibiyle Devam Dedi

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği' nde yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul' da Cihan Ünal ve yönetim ekibi güven tazeledi. Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilen 14. Olağan Genel Kurul'da üyeler, seçime tek liste olarak giren Cihan Ünal ve yönetim ekibini oy birliği ile seçerek göreve devam etmelerine karar verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yılık: “CHP bir nevi HDP’nin şubesi olmuştur”

MHP'nin, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin talimatıyla başlattığı Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma başlıklı toplantılarının Muğla ayağı Bodrum ilçesinden başladı. Toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Pelin Yılık, CHP'yi sert sözlerle eleştirerek, 'CHP bir nevi HDP'nin şubesi olmuştur' dedi.

Bodrum’da kanalizasyonunun yüzde 51’i tamamlandı

Bodrum Yarımadasının altyapı eksiklerini gidermek, güçlü bir sistemi oluşturmak ve daha çevreci bir kent oluşturmak adına Büyükşehir Belediyesi tarafından yarımada da önemli projeler hayata geçiriliyor. Bu projelerin en büyüklerinden biri olan Bodrum kanalizasyon çalışmaları hızla ilerliyor. 1 Milyar 46 Milyon TL'lik altyapı yatırımının devam ettiği ilçede 338 Milyon TL'lik Bodrum kanalizasyon hattının yüzde 51'i tamamlandı. Kanalizasyon projesi tamamlandığında Akyarlar, Peksimet, İslamhaneleri, Turgutreis, Bahçelievler, Geriş/Erdemil, Koyunbaba ve Gümüşlük Mahalleleri yararlanacak. Proje kapsamında 79 km. kanalizasyon hattı, bin 942 adet muayene bacası, 490 parsel bacası ve çalışmalarda zarar gören yollarda 50 bin 376 metrekare tamirat çalışması yapıldı.

Bodrum’da ağaçlık alanda yangın çıktı

Bodrum’da Bahçelievler Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı 7050 Sokak Eren Tepesi’nde bulunan ağaçlık ve otluk alanda yangın çıktı. 

MHP Seydikemer İlçe Teşkilatı kurultay toplantısı gerçekleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi’nde 13’üncü Olağan Kurultay hazırlıkları devam ederken, MHP Seydikemer İlçe Teşkilatı Mehmet Arıç başkanlığında kurultay toplantısı gerçekleştirdi. MHP Seydikemer İlçe teşkilatı Lider Devlet Bahçeli ye tam destek sloganıyla kurultaya hazır olduklarını ifade etti.

2020 yılında satış rekoru kırıldı 

Pandemi sürecinde büyük şehirlerden kaçmak isteyenler, başta Fethiye olmak üzere tatil merkezlerini tercih ediyorlar. Bu kapsamda Fethiye’deki emlak ofislerine yoğun bir başvuru olduğu ifade edildi. Özellikle bahçeli ve müstakil evlerin sorulduğunu kaydeden Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, “Fethiye’de evlerin fiyatları ve kira ücretlerinde artış oldu. Fiyatlar bölgelere göre değişiklik göstermektedir” dedi. 

Tarihi maç öncesinde anlamlı ziyaret

Pazar günü Beşkaza Spor Salonu’nda, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan tarihi maç öncesinde; Fethiye Fenerbahçeliler Derneği üyeleri Fethiye temsilcisinin antrenmanını ziyaret etti. Dernek yöneticileri ve üyeleri takıma tatlı ve çiçek takdim ettiler. Antrenmanda yeni transfer Robert Johnson da yer aldı.