Bakırcı Haberleri

Bakırcı Haberleri

Fethiye’de Gol Sesi Yok

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20.Hafta müsabakasında Fethiyespor ile İnegölspor karşı karşıya geldi. Mücadele gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sonuçlandı ve her iki takım da 1 puana razı oldu.

Fethiyespor’da 3 futbolcu ile yollar ayrıldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da Başkan Esat Bakırcı yönetiminde toplanan yönetim kurulunun 3 futbolcu ile yollarını ayırma kararı aldığı, bu futbolcuların kendilerine kulüp bulmalarının istendiği öğrenildi.

Aday Adayı Kökten Başkan Bakırcıya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, geçtiğimiz günlerde bel fıtığı operasyonu geçiren Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Muğla’da öğretmenler kalaycılık mesleğine sahip çıktı

 Muğla’da öğretmenlerin kültür, tarih, sanat, spor ve doğa etkinlikleriyle iletişim ve etkileşimlerini artırmayı amaçlayan Öğretmen Etkileşim Günleri çerçevesinde, Kavaklıdere’de “Bakırcılık Atölyesi” etkinliği düzenlendi.

Bakırcı, “3 puana ihtiyacımız vardı”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sezonun ilk galibiyetini Denizlispor karşısında aldı. 3-1’lik net galibiyetin ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı açıklamada bulundu.

Teknolojiye Direnen Bakırcılar, Mesleklerini Sürdürmeye Çalışıyor

Ege Bölgesi’nde bakır denilince ilk akla gelen şehirlerin başında yer alan Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde sayıları her geçen gün azalan bakırcılar mesleklerini sürdürmeye çalışıyor.

Bakırcı, “Usulsüzlük var! Gerekli yerlere müracaatımızı yaptık”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, kendi evinde 1-0 yenildiği Kastamonuspor maçında “Sahada esame listesinde gösterdiği ancak Fethiye’ye bile getirmediği” futbolcusu Yusuf Talum ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu Başkanlığına müracaat ederek GMG Kastamaonuspor’un hükmen mağlubiyetine karar verilmesi için soruşturma açılmasını talep etti. 

Fethiyespor’un Futbolcusunun Transferi İptal Oldu

Fethiyespor’da forma giyen sol bek oyuncusu Mehmet Sacit Yolcu’nun 3 Eylül’de Elazığspor’a transferi duyurulmuştu. Yolcu’nun transferi, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’nın isteğiyle iptal oldu.

Fethiyespor'un Eski Futbolcusunun Yeni Adresi Belli Oldu

2018-2020 yılları arasında Fethiyespor forması terleten Erdi Bakırcı, Tokat temsilcisi Erbaaspor ile anlaşmaya vardı.

“Esat Başkan Fethiyespor’u Birçok Kez İpten Aldı”

24 Haziran’da gerçekleştirilen Fethiyespor Olağanüstü Genel Kurul Kongresi’nde Esat Bakırcı, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Denetleme Kurulu Asil Üyesi olan Ali Ulvi Tuncel, kongre ile ilgili düşüncelerini FRTTV mikrofonlarına anlattı.

Bakırcı, yeni sezon hakkında hedeflerini anlattı

Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı, 17 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul hakkında açıklamada bulundu.

İsmail Bakırcı 61 yaşında hayatını kaybetti

Fethiye’nin tanınan simalardan, İsmail Bakırcı 61 yaşında hayatını kaybetti. 

TARAFTAR SÖZÜNÜ TUTTU OYUNCAKLAR DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILDI

Fethiyespor Karacabey karşılaşmasını izlemeye gelen depremzedeler, Kulüp Başkanı Esat Bakırcı’dan top istemişti. Başkan Bakırcı sözünü tuttu depremzedelere top hediye etti.

90 DAKİKALIK ZORLU MÜCADELEYİ DEĞERLENDİRDİLER 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 17’nci maçında evinde Weecoıns Kırklarelispor’u ağırladı. 90 dakikalık bu zorlu mücadelede bir gol gören Fethiyespor evinde 3 puanın sahibi oldu. 

FETHİYE’DE BİR ŞİMŞEK ÇAKTI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 17’nci maçında evinde Weecoıns Kırklarelispor’u ağırladı. 90 dakikalık bu zorlu mücadelede bir gol gören Fethiyespor evinde 3 puanın sahibi oldu. Fethiyespor - Kırklarelispor maçını Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı tribünden izledi.

BAŞKAN BAKIRCI, “YENİ BİR SAYFA AÇTIK“

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. Maç sonu Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı değerlendirmelerde bulundu. 

FETHİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERHAN ALTIN, KARACA’YI ZİYARET ETTİ

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un yeni teknik direktörü Erhan Altın olmuştu. Kulüp Başkanı Esat Bakırcı, Teknik Direktör Erhan Altın, kulüp yönetimi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyaret gerçekleştirdi.

MESUT TOROS FETHİYESPOR’DAN AYRILDI

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde Uşakspor'a 2-0 mağlup olarak üst üste 2'nci mağlubiyetini alan, galibiyet özlemi 4 haftaya yükselen Fethiyespor'da teknik direktör Mesut Toros istifa etti.

BAKIRLAR SÜS EŞYASI OLMAKTAN ÇIKIYOR

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde bakırcılık, yörenin en eski el sanatı olma özelliğini korurken, ilçede 31 yıldır bakırcılık yapan Ümit Alper, süs eşyası olarak kullanılan bakırların son dönemde mutfaklarda yerini almaya başladığını söyledi.

BAŞKAN BAKIRCI, “GEÇEN HAFTA İLE BU HAFTA ARASINDA ÇOK BÜYÜK FARKLAR VARDI”

Lacivert beyazlılar 10. hafta karşılaşmasında evinde Kırşehir Spor Kulübü’nü 3-2’lik skorla mağlup etti. Alınan 3 puan sonrası Kulüp Başkanı Esat Bakırcı açıklamalarda bulundu.

FETHİYESPOR EVİNDEN 3 PUAN ÇIKARDI 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 10.haftada evinde Kırşehir Futbol Spor Klübünü konuk etti. Fethiyespor sahaya “Geçmiş olsun Bartın” yazılı pankart ile çıktı. Fethiyespor evinde konuk ettiği Kırşehir Futbol Spor Klübü 3-2 mağlup ederek 3 puanı aldı.

FETHİYESPORLU FUTBOLCULAR AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Fethiyesporlu futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri akşam yemeğinde bir araya geldi. Sugar Beach’de düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten, Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı katıldı.

BAŞKAN BAKIRCI, “İYİ YOLDAYIZ İYİ YERLERE GELECEĞİZ”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 6.haftada evinde Etimesgut Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Maç sonu değerlendirmede bulunan Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı, “iyi yoldayız, daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.

BAKIRCI,’’ BUGÜN MUTLUYUZ’’

Lacivert beyazlılar seyircisi önünde Diyarbekirspor’u 3-1’lik net bir skorla mağlup etti. Galibiyetin ardından Kulüp Başkanı Esat Bakırcı FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor’da Görev Dağılımı

TFF 3.Lig’den playoff şampiyonu olarak TFF 2. Lig’e yükselen Fethiyespor 2 Temmuz Cumartesi günü olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Yeni yönetimini oluşturan Fethiyespor’da Esat Bakırcı bir dönem daha başkan seçilirken yönetim olarak görev dağılımı yapıldı.

Fethiyespor Genel Kurulu yapıldı

Daha önce çeşitli sebeplerden dolayı 2 kez ertelenen Fethiyespor Olağan Genel Kurulu Olağanüstü olarak toplandı. Yapılan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’da tek aday olarak giren mevcut başkan Esat Bakırcı bir dönem daha Fethiyespor Başkanı olarak seçildi.

Fethiyespor’dan Karaca’ya ziyaret

3. Lig 3. Grup'ta lig 2. si olarak play-off oynayarak play- off şampiyonu olan ve TFF 2. Lig'e yükselen Fethiyespor 2022-2023 sezonu için Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşmaya varmıştı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, yönetim ve yeni teknik direktörü Toros, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

Kongre tekrardan ertelendi

25 Haziran Cumartesi günü gerçekleşmesi beklenen kongre yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumundan ötürü 2 Temmuz tarihine ertelendi.

Fethiyespor Kongresi’ne 2. Erteleme

Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı'nın sağlık problemlerinden dolayı 11 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşmesi beklenen kongre bir kez daha ertelendi. Kongrenin yeni tarihi ise 25 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 17.00 olarak belirlendi.

Kongre Ertelendi

Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı’nın sağlık problemlerinden dolayı 04.06.2022 tarihinde gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurulu 2. toplantısı 11 Haziran 2022 tarihinde saat 15.00’a ertelendi.