Bando Haberleri

Bando Haberleri

BIOR öncesi kortej yürüyüşü düzenlendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 11’incisi düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) öncesi kortej yürüyüşü düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan kortejde, bando eşliğinde bayraklarıyla yürüyüş yapan minik yelkenciler unutulmaz anlar yaşadı.

ÖĞRETMENLERE BANDOLU KARŞILAMA

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, şube müdürleri ve beraberindeki heyet ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarete bulundular. 

Bodrum’a tarihinin en büyük yolcu gemisi geldi

Muğla'nın Bodrum ilçesine tarihinin en büyük yolcu gemisi gelirken, gemi bandoyla karşılandı.

Bodrum’da Turizm Haftası etkinliklerle kutlandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 15-22 Nisan Turizm Haftası, bir dizi etkinlikle kutlandı. Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 46.sı düzenlenen Turizm Haftası, bando ve halk oyunları ekibi eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı.

Beşkaza Meydanı’nda Çelenk Koyma Töreni

Fethiye Belediyesi ve Türk Kadınlar birliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Beşkaza Meydanı’na çelenk koyma töreni düzenlendi. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören konuşmalar ile devam etti. Ardından belediye bando ekibinin gösterisi ile sona erdi.

Sevgililer Günü’nde Kent Orkestrası Konseri

14 Şubat Sevgililer Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi, Beşkaza Meydanı’nda Kent Orkestrası’nın birbirinden güzel aşk şarkılarıyla günü kutladı.

Sevgililer Gününde Evlendiler

Fethiye’de yaşayan Seda Ataçocuğu ile Mehmet Özhan Özkan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde unutulmayacak bir ana imza attılar. Genç çift, Fethiye Kültür Merkezi önünde, 14 Şubat Sevgililer günü bandosu eşliğinde dünya evine girdiler.

14 Günlük Yılbaşı Partisi Etkinlikleri Sertab Erener'le Zirveye Çıktı

Bodrum Belediyesi yeni yılı coşkulu konserler serisi ile karşıladı. Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleşen konserde Sertap Erener sahne aldı. Gece yarısı 2022 ışıklı balon gökyüzüne salındı. Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun’un katıldığı yılbaşı konseri öncesinde Milta Marina’dan Belediye Meydanı’na bando eşliğinde kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Salıcı’ya Bandolu Karşılama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Salıcı belediye binası girişinde bandoyla karşılandı.

Başkan Karaca’dan DP Genel Başkanı’na karşılama töreni

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti. Fethiye Belediyesi önünde DP Genel Başkanı’nı bandolu karşılama töreni düzenlendi.

Cumhuriyet yürüyüşünde, Bayram coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile Özgecan Anıtında başlayan ve Beşkaza meydanında biten Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlendi.

Milli Boksör Alcu, Karaca’yı ziyaret etti

UBA Avrupa Altın Kemer Şampiyonası'nda rakibini ilk rauntta yenerek, Altın Kemeri kazanan Milli Boksör Kubilay Alcu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı Marmaris’te coşkuyla kutlandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü dolayısıyla, fener alayı düzenlendi. Aksaz Askeri Bandosu'nun mini konserinin ardından gecenin sonunda sahne alan ünlü sanatçı Berkay şarkıları ile Marmarislileri eğlendirdi.

Şehir bandosu bayram coşkusunu doyasıya yaşattı

Milas Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel bir program hazırladı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evinde kalan vatandaşların bayram coşkusunu doyasıya yaşaması için Milas Belediyesi Şehir Bandosu ilçemiz cadde ve sokaklarında şarkı ve marşlar çalarak, vatandaşlarımıza bayram sevinci yaşattı.

Milas Belediyesi şehir bandosunu kuruyor

Milas Belediyesi şehir bandosunu kurma adına çalışmalarına başladı ve bando ekibinde görev alacak gönüllüler arıyor. Bando takımında yer alacak kişiler belediyenin belirlemiş olduğu günlerde ve etkinliklerde yer alacak.

Fethiye Festivali Renkli Görüntülerle Sona Erdi

11'nci Uluslararası Fethiye Kültür Sanat Festivali; kortej yürüyüşü ve müzik gruplarının gösterileri ile sona erdi. Fethiye Rotary Kulübü organizesinde; Fethiye Otelciler Birliği ve Fethiye Belediyesi ile Muğla Büyük Şehir Belediyesi ana sponsorluğunda gerçekleşen 11. Uluslar arası Fethiye Kültür Sanat Festivali kortej yürüyüşü; Salı pazarı meydanından başlayarak Beşkaza meydanında sona erdi. Fethiye Belediyesi Bandosu eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşüne; Muğla Büyük Şehir Belediye başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Belediye başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediye Başkan yardımcısı Oğuz Bolelli ve CHP’li meclis üyeleri, CHP Muğla İl başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Festival komite başkanı Mustafa Şıkman, Oda başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldılar. Kortej yürüyüşünün en önünde; Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesi yönetimi, bölge başkanı ve ADD genel yönetim kurulu üyesi Haydar Murat Topçu ile ADD’li gençler Büyük bir Türk bayrağı açarak katıldılar.

Başkan Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Karaca’yı ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Belediye binası önünde bando eşliğinde karşılanan Gürün, Karaca’yla ile birlikte Fethiye’ye önemli hizmetler yapacaklarını ifade etti.

Bolelli, “Engellilerimize çok daha iyi imkanlar sunmak zorundayız”

Engelliler Haftası dolayısıyla Fethiye Sahil Bandı, Özgecan Anıtı’ndan başlayan ve Fethiye Belediyesi Bando Takımı'nın eşlik ettiği anlamlı yürüyüşte, engelli gençler "Acıyarak değil, dokunarak bakın”, "Engelli insanlara saygı insanlığa saygıdır”, "Engelsiz bir hayat istiyoruz" yazılı afişler taşıdılar.

FETHİYELİ ENGELLİLERDEN ANLAMLI YÜRÜYÜŞ

Engelliler Haftası dolayısıyla Fethiye Sahil Bandı Özgecan anıtından başlayan ve Fethiye Belediyesi Bando Takımı’nın eşlik ettiği yürüyüşte, engelli gençler, ellerinde taşıdıkları "Ayrıcalık değil hakkımızı istiyoruz”, "Asıl engel beyinlerdedir, "Engelsiz bir hayat istiyoruz", “En büyük engel sevgisizliktir” yazılı dövizlerle kordon boyundan Beşkaza Meydanı’na kadar yürüdü.

VALİ ESENGÜL CİVELEK FETHİYE BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ…

Muğla Valisi Esengül Civelek; Fethiye ilçe ziyaretleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığından sonra Fethiye Belediyesini ziyaret etti. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından Fethiye Belediyesi Bandosu ve Zabıta birimi tarafından törenle karşılandı. Başkan Saatcı, Vali Civelek’e meclis toplantı salonunda kısa bir bilgilendirme konuşması yaptı. Fethiye’de yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında sunum eşliğinde bilgiler veren Başkan Saatcı, ilçedeki kurum ve kuruluşların iş birliği içinde olduğunu kaydetti.