Basın Toplantısı Haberleri

Basın Toplantısı Haberleri

Bodrum'da 'Acı Ot Festivali' basın toplantısı yapıldı

Bodrum Belediyesi ve Ortakent Yahşi Yalılarını Geliştirme ve Mavi Bayrak Derneği (OYDER) iş birliğiyle yapılacak olan 5. Acı Ot Festivalinin basın toplantısı gerçekleşti.

Söz Kadınlarda Toplantısı yapıldı

Bodrum Belediyesi 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde “Söz Kadınlarda” toplantısı gerçekleşti.

Plaj güreşi finali başlıyor

Uluslararası Plaj Güreş Serisi Finali'nin basın toplantısı gerçekleştirildi.

Marmara Depremi’nin 24’üncü yıl dönümü

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, 1999 Gölcük Depremi’nin 24’üncü yıldönümü nedeniyle basın toplantısı düzenledi. 

Başkan Aras’tan Sazköy ve su hattı patlamaları açıklaması

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ağustos Ayı Belediye Meclisinin gündem maddelerinden olan Sazköy Mahallesi'nde Ekoturizm/Kırsal Turizm Tesis Alanı Amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili alınan karar hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için basın toplantısı düzenledi.

Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin Programı Açıklandı!

Festivalin Yerel Basın Toplantısı Gerçekleşti.

BAŞKAN ÇIRALI, “ELİMİZDEN GELEN TÜM GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ.” 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, çevrimiçi video konferans yöntemiyle, İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası basın toplantısına katıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 1 milyar lira katkıda bulunarak deprem bölgesi için konut seferberliği başlattıklarını duyurdu.

BODRUMSPOR - ALTAY MAÇININ ARDINDAN

Spor Toto 1. Lig 24. haftasında oynanan Bodrumspor ile Altay maçının ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İL TARIM MÜDÜRÜ SAYLAK: "TÜRKİYE'NİN YÜZYILI, MUĞLA'NIN TARIMSAL KALKINMA YILI OLACAK"

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, 'Tarımda Türkiye Yüzyılı Başlıyor' başlığı ile basın toplantısı düzenledi.

KAVAKLIDERE’NİN SU TUTTURULAMAYAN MENTEŞE GÖLETİ

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan: TBMM çalışmalarının dışında zamanının büyük bölümünü Muğla ve ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlar, STK’lar ve çeşitli kuruluşlar ile bir araya geldiğini, kendisinden çözümünü istedikleri konuları ve problemleri ilgili makamlara basın toplantısı,TBMM genel kurulunda bir ve beş dakikalık konuşmalar veya ilgili Bakanlıklara soru önergeleri vererek, çözüm bulma, aksaklıkların nedenleri konusunda elde ettiği bilgileri de vatandaşlarımızla ve kamuoyu ile paylaşarak konuları aydınlatmaya çalıştığını söyledi. 

FETHİYESPOR’DA İMZALAR ATILDI

Geçtiğimiz günlerde Mesut Toros'la yolları ayıran Fethiyespor yönetimi Teknik Direktör Erhan Altın ve ekibi ile anlaştı. Fethiyespor yönetim binasında gerçekleşen basın toplantısı ile resmi olarak imzalar atıldı.  

Milas’ta eğitim çalışmaları değerlendirildi

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, basın toplantısı düzenleyerek Milas'ın eğitim alanındaki gelişmeleri hakkında bilgiler aktardı. 23 bin öğrencinin eğitim öğretime başladığına dikkat çeken Bal, 'Bu yıl 35 ayrı kırsal mahallemizde daha önce kapanan okullar da eğitim öğretime yeniden kapılarını açtı. 260 bin ücretsiz ders kitabı geldi. Yaklaşık 260 bin adet kaynak kitaplarımızı da teslim etme çalışmalarımız devam ediyor' dedi.

Bodrum Sanat Fuarı’na 50 sanatçı katılacak

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu sene ikincisi yapılacak olan 'Sanat Fuarı BAF' basın toplantısı Bodrum Belediyesi Trafo Kafe'de gerçekleştirildi.

Demokrat Parti’den Basın Toplantısı

Demokrat Parti Fethiye İlçe Binası’nda basın toplantısı yapıldı. Toplantıda Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu ve GİK Üyesi Atınç Koylu konuştu.

Milletvekili Gökcan: “Muğla sahipsiz değildir”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Marmaris'te inşaatı devam eden otel ile ilgili iddialarına cevap verdi. Gökcan, Akşener'in Marmaris Kızılbük'deki otel ile ilgili olarak soruyu ittifak ortağı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na sorması gerektiğini açıkladı.

Öztürk, Mayıs ay’ı değerlendirmesi yaptı

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Ak Parti İlçe Binası’nda düzenlenen basın toplantısında Mayıs ayı değerlendirmesi yaptı. Yapılan değerlendirmede Öztürk; altyapı, eğitim, konut fiyatları, Fethiyespor ve hakkında çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulundu.

Marmaris Haziran ayında sanatla kanatlanacak

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yaz ilk kez düzenlenecek olan Kültür Sanat Festivali'nin tanıtımı için basın toplantısı yapıldı.

Basın toplantısı sonrası hatıra ormanı oluşturuldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinden start alacak 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Hatıra Ormanı için ağaç dikme töreni gerçekleştirildi.

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenecek 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, yarın Bodrum-Kuşadası etabıyla başlıyor. Tur öncesi son basın toplantısı Bodrum'da gerçekleştirildi.

Marmaris’i festival heyecanı sardı

Hazırlıklarına iki yıl önce başlanmasına rağmen önce pandemi ve sonrasında Marmaris'i derinden sarsan yangın ve sel felaketleri nedeniyle ertelenmek zorunda kalınan Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali için ilk adım atıldı. Marmaris'i kültür sanatla buluşturacak olan 'küllerinden doğmak' temalı festivalin ilk basın toplantısı gerçekleştirildi.

Bodrum’da yapı fuarı düzenleniyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenecek 2. Yapı Dekorasyon Mimarlık ve Gayrimenkul Fuarı öncesinde Very Chic Hotel'de bir basın toplantısı düzenlendi.

Bahçehir Koleji Marmaris Kampüsü açılıyor

2023 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açılacak Bahçeşehir Koleji Marmaris Kampüsü'nün tanıtımı, basın toplantısı ile yapıldı.

Bodrum’da ’4. Acı Ot Festivali’ için geri sayım başladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek olan 'Bodrum Acı Ot Festivali'nin basın toplantısı yapıldı.

Fethiye İyi Parti Gençliği Kestepli’ye Emanet

İyi Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanlığı’na Avukat Mehmet Sadi Kestepli atandı.İyi Parti Genel Merkezi tarafından yapılan atama nedeni ile İyi Parti Fethiye İlçe Binası’nda basın toplantısı düzenlendi.

Milletvekili Gökcan: Önce ruhsati veriyorlar, bakanliğin yazisi arkadan geliyor!!!

Milletvekili Gökcan, CHP’li Menteşe Belediyesi’nin Bayır’da kurulacak olan çimento fabrikasına ruhsat vermesi hakkında kamuyunu doğru bilgilendirmek için basın toplantısı yaptığını belirterek şu bilgilere yer verdi.

Muğla'daki Firmalara İhracat İçin Önemli Fırsat

KOBİ’lerin uluslararasılaşmasına yönelik dünyanın en büyük ağı olan Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında 22-24 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan iş görüşme etkinliğinin tanıtımı amacıyla, MUTSO ev sahipliğinde basın toplantısı düzenlendi.

Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası Bodrum’da yapılacak

Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası 3-5 Haziran 2022 tarihlerinde Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilecek. Şampiyona ile ilgili bugün Azka Otel'de basın toplantısı düzenlendi.

AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan; “Yanan alanlar asla imara açılmayacak”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan bir dizi ziyaret için geldiği Marmaris'te basın toplantısı düzenlendi. Milletvekili Gökcan yaz aylarında çıkan orman yangınlarına değinerek, 'Yanan alanlar asla imara açılmayacak' dedi.

Şoförler Başkanlarını Seçecek

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar yaptığı basın toplantısı ile Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu’nun 5 Şubat 2022 tarihinde Gazi İlkokulu’nda yapılacağını açıkladı.

Demir’den Öztürk’e Sert Cevap

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ün “Kirli siyaset yapanların oyununu bozacağız” açıklamasına yaptığı basın toplantısı ile cevap verdi. Demir “Bize kirli diyenler aynada kendilerine baksınlar” dedi.