Başkanlığa Aday Haberleri

Başkanlığa Aday Haberleri

Balcı, “Başkan adayı olmanın gururunu yaşıyorum”

CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi Menteşe ilçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde devam ederken Mavi listeden başkanlığa aday Av. Zekican Balcı, açıklamalarda bulundu.

Şahin Ekinci başkanlık için aday olduğunu açıkladı

Seydikemer Ören mahallesinde yıllardır Alabalık üreticiliği yapan başarılı iş insanı ve Ören mahallesi Muhtarı Şahin Ekinci başkanlık için aday olduğunu açıkladı.

Başkan adayı Kökten, kongremiz 24 Haziran’da yapılacak

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi olağan genel kurulu 24 Haziran Perşembe günü kooperatif binası salonunda gerçekleşecek. Pandemi nedeni ile ertelenen Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi olağan genel kurulunda 57 üye başkan ve yeni yönetim kurulunu belirleyecek. Yıllardır başarılı şekilde Ölüdeniz Turizm geliştirme kooperatifi başkanlığını yapan Mümtaz Kökten, aday olmayacağını bildirmesinin ardından Maya Butik Otel Sahibi ve AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Muhammet Kökten, başkanlığa aday olmuştu. Daha önce Ölüdeniz için projeleri olduğunu açıklayan Başkan Adayı Muhammet Kökten kongre tarihinin 24 Haziran olarak belirlendiğini ifade etti. 

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Kongresi ertelendi

28 Mayıs Cuma günü yapılması planlanan ancak pandemi nedeni ile ileri tarihe ertelenen Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifinin olağan genel kurulunda Başkanlığa Aday olan Turizmci Muhammed Kökten, projelerini bir bir hayata geçirmek için çalışmalara başladı. FTSO Meclis Üyesi ve Fethiye Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde de bulunan Turizmci Muhammed Kökten, Ölüdeniz Lagününün dip temizliği için bir proje başlattıklarını ifade ederek, “Çalışmalarımıza başladık. Lagünün içerisine karadan gelen tüm atıkları toplatarak, Ölüdeniz Lagününü kullanılabilir bir hale getireceğiz” dedi.

Ölüdeniz Turizm Kooperatifinin kongresi 28 Mayıs’ta

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi kongre kararı aldı. Kurulduğu ilk yılından bu yana Başkanlığını turizmci Mümtaz Kökten’in yaptığı Kooperatif Ölüdeniz’in tanıtımı için yoğun gayret sarf etti. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeni ile yapılamayan kongrenin her hangi bir aksilik olmadığı takdirde 28 Mayıs Cuma günü yapılacak. Ölüdenizli turizmci Muhammet Kökten kongre de başkanlığa aday olduğunu açıkladı. 

FGD, SEÇİMİNİ YAPTI

Fethiye Gazeteciler Derneği Olağan Genel Kurulu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı. İki listenin yer aldığı seçimde SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen ve Batı Akdeniz Gazetesi Sahibi Osman Baykuş başkanlığa aday oldu. 23 oy alan Osman Baykuş başkanlığa seçildi.

Protokolsüz olağan kongre!

Türk Kızılay’ı Fethiye şubesinin olağan kongresi; Akif Arıcan ve Osman Çıralı hesaplaşmasına sahne’mi oldu…3 Dönemlik Akif Arıcan Kızılay Fethiye şubesi yönetimini başkan yardımcısı Selahattin Cesur savundu. FTSO Başkanı Osman Çıralı kongreyi sessizce izledi. Mavi liste ile başkanlığa aday olan FTSO başkan yardımcısı Kemal Hıra’dan Arıcan yönetime çok sert sözler…Kızılay gibi önemli bir kurumun olağan kongresine; Fethiye’nin mülki amirleri gelmedi…

“NİYAZİ CANÖZÜ” YENİDEN BAŞKAN…

Fethiye Muhtarlar Derneğinin olağan genel kurulu dernek binasında yoğun katılım ile gerçekleşti. İki ayrı liste ile gerçekleşen olağan kongrede; mevcut başkan Niyazi Canözü tekrar başkan seçildi. Başkanlığa adaylığını koyan ve ayrı bir liste çıkaran Karaçulha Mahallesi Muhtarı Mustafa Gizli ise seçilemedi. Fethiye Muhtarlar Derneğinin yeni yönetim kurulu şu şekilde “Yönetim Kurulu Asil üyeleri; Niyazi Canözü, Nurettin Göztepe, Bayram Kaşlı, Osman Köse, Ercan Çelik. Denetim Kurulu Asil Üyeleri; Hasan Karaburun, Emray Yetim, Mehmet Tınas…

SAĞIR TEKRAR BAŞKANLIĞA ADAY

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına tekrar adaylığını açıklayan mevcut başkan Harun Sağır, ilçede esnafları ziyaret ederek 8 Ocak'ta yapılacak Olağan Genel Kurula davet ediyor