Bayram Haberleri

Bayram Haberleri

Büyükşehir’den Bayram Öncesi Mezarlık Temizliği

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi 13 ilçede mezarlık temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor. 2024 yılında 1434 mezarlık alanının 788 tanesinde temizlik ve bakım çalışması yapıldı.

Fethiye’de Ramazan Bayramı tekne turu fiyatları ne kadar oldu?

Fethiye’de tekneciler Ramazan Bayramı hazırlıklarına devam ediyor. Tekneciler bayramla birlikte turizm sezonunun açılmasını bekleyerek, geçen seneye nazaran Fethiye’ye daha fazla turist beklediklerini ifade etti. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Fethiyeli tekneciler rezervasyon almaya başladı.

Karapınar Camii'nde Ramazan Heyecanı!

Karapınar Camii'nde bu Ramazan ayında çocuklar için özel bir etkinlik düzenleniyor. Ramazan boyunca en çok namaza gelen çocuğa bayramda ödül verilecek.

Başkan Akdenizli, Belediye Başkanlığı Görevinde Birinci Yılını Doldurdu

Genç ve dinamik Başkan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinde birinci yılını doldurdu.

Vali Akbıyık’tan Nevruz Bayramı kutlaması

Muğla Valisi İdris Akbıyık 21 Mart’ta Türk dünyasında ilkbaharın başlangıcı olarak kabul edilen Nevruz Bayramı mesajı yayımladı.

Kökten, “Herkesin Bir Gün Kan İhtiyacı Olabilir”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Kızılay Şubesini ziyaret etti. Kökten, kan bağışında bulunarak, herkesi kan bağışlamaya davet etti.

Karaca, Tıp Bayramı’nda Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Kökten, “Doktorlar Hayatımızın Önemli Bir Parçası”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Akdenizli, Sağlık Çalışanlarının Gününü Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Seydikemer’deki sağlık çalışanlarına karanfil dağıtıp günlerini kutladı.

Başkan Akdenizli’den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Akbıyık’tan ‘14 Mart Tıp Bayramı’ mesajı

Muğla valisi İdris Akbıyık toplum sağlığının korunması ve iyileştirilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, sağlık neferleri başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Başkan Gürün sağlık emekçilerinin gününü kutladı

En büyük hazinemiz olan sağlığımızı korumak ve sürdürmek için gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm sağlık çalışanlarına çok şey borçlu olduklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Sağlık Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu 14 Mart tıp Bayramı öncesi Bünyesinde bulunan Sağlık çalışanları ile Keyf-i çadır’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Seydikemer Belediye Başkan Adayı Akdenizli’den SED Medya’ya Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Bayram Önder Akdenizli, SED Medya’ya ziyarette bulundu. 

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu’ndan Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

Muğla'da kurulan ve 6 yıldır Beşkaza Kültürü alanında çalışmalar yapan Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanı Devrim Karakuş, platform divanı Bayram Bozyiğit ve Kıvanç Öztürk ile UNESCO Yaşayan insan hazinesi adayı Delbekçi Türkan Abacı, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

Kaytan: “10 Ocak’lar Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalı”

Medya sektöründe faaliyet gösteren kuruluşların ve basın çalışanlarının 2024 yılına birçok sorunla girdiğini belirten Ege Gazeteciler Federasyonu ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Cem Kaytan, bu sorunların zaman geçirilmeden ele alınarak çözülmesinin, demokrasinin gelişimi için büyük önem taşıdığını kaydetti.

Seydikemer’de AK Parti Aday Adayları, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkanlığı için aday adaylıklarını açıklayan Ramazan Kaynak, Salih Gümüş ve Mehmet Tanır, muhtarlarla kahvaltıda buluştu.

Çıntar Vatandaşın Gözdesi

Ekim ayıyla birlikte Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaygın olarak bulunan ve birçok insan için doğal bir lezzet kaynağı olan Çıntar, Muğla’nın Fethiye ilçesinde kilosu 150 liradan satılıyor. Fethiye halkının çıntara gösterdiği talebi çıntar satıcısı Bayram Aydın mikrofonlarımıza anlattı.

Fethiye’de emekli öğretmen hayata gözlerini yumdu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Karaçulha İlköğretim Okulu’ndan emekli öğretmen Bayram Keskin, hayatını kaybetti. Keskin’in cenazesi bugün 16.00’da Gölbent Köyü’nde toprağa verilecek.

Görevlerinden İstifa Etmek Zorunda Değiller

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, belediye başkanlığına tekrar aday olmak için aday adaylığını açıklamak zorunluluğunu bulunmuyor. Belediye Başkanları partilerin potansiyel adayları oldukları için, ayrıca partiye aday adaylığı başvurusu yapması gerekmiyor. 

Nehir, “Resmi kurumlarda işlerimiz kolayca çözülmüyor”

Fethiye Cuma Pazarı’nda esnaf Bayram Nehir, resmi kurumlarda köylüler ve çiftçiler hariç herkese ayrımcılık yapıldığını belirterek bu konudaki düşüncelerini ve isteklerini mikrofonlarımıza anlattı.

FTSO'dan Vali Akbıyık'a Ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Muhammet Kökten, yönetim kurulu üyesi Muhsin Gümüş, Meclis Başkan yardımcıları Bayram Kiremitli ve Bayram Viran Vali İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret etti.

100’üncü yıl "Okuma seferberliği" ödülleri verildi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılını farklı etkinliklerle kutlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başlattığı 100.Yıl Okuma Seferberliği projesinin ödül törenini Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Bayraklarla süslenen gezi tekneleri renkli görüntüler oluşturdu

Kaunos Antik Kenti’nde bulunan Kaya Mezarlarının en güzel görünürlüğü sunduğu Ortaca İlçesine bağlı Dalyan Kanalında Cumhuriyet Bayramı Coşkusu farklı yaşandı.

100.yıla özel 'Manuş Baba' konseri

Yeşilüzümlü Muhtarlığı tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 'nın Yüzüncü Yılı etkinlikleri kapsamında 'Manuş Baba' konseri düzenlenecek.

Seydikemer’de 7’den 70’e Herkes Cumhuriyeti Böyle Kutladı!

Seydikemer’de, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında, fener alayı gerçekleştirildi.7’den 70’e yüzlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte Yüzüncü Yıl Logosu ve Türkiye Yüzyılı Logosu, Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binasını süsledi.

Cumhuriyet’in 100. yılı törenlerle kutlandı

Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılı tüm ülkede olduğu gibi Muğla’nın Marmaris ilçesinde de coşku ile kutlandı.

Teknelerden 100. Yıl Konvoyu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in ilanının 100’üncü yılı Muğla’nın dünyaca ünlü ilçesi Fethiye’de teknelerde coşkuyla kutlandı. 

Cumhuriyetin 100’üncü yılı Muğla'da coşku ile kutlandı

Muğla’da Cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yılı coşku ile kutlandı.

Muğlaspor Başkanı Kıyanç'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Menaf Kıyanç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.