Behçet Haberleri

Behçet Haberleri

Saatcı: Gençler Kendi Geleceklerinin Seçimini Yapacaklar

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde gençlerin kendi geleceklerine karar vereceğini belirtirken, “Gençler bizim geleceğimizdir” dedi.

Saatcı, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yerel seçimler öncesinde Maliye kavşağı, Ovacık Köprüsü civarı ve Baha Şıkman Caddesi’nde esnafları ziyaret etti.

Fethiye’deki Gençler Ne Bekliyor

“Yeni Nesil Belediyecilik Gençlerle Olur” diyen Behçet Saatcı yapılan araştırma sonucunda “Fethiye Gençleri ne istiyor” başlığı altında kapsamlı bir çalışma yaptırdı.

Saatcı: Vatandaşa Ve Personele Baskı Ters Teper

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, mevcut belediye yönetimininkendisine destek veren vatandaşlara baskı uyguladığını açıklayarak, "Elimizde whatsapp gruplarında nasıl baskı yaptığınız belgeler var." dedi.

Saatcı, Faralya'da İftara Katıldı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Faralya Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı.

Saatcı: MMA Pro Lig 4 Dövüşlerinde Dereceye Giren Sporculara Madalyalarını Verdi

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye'de gerçekleştirilen MMA Pro Lig 4 Profesyonel Dövüş Gecesi'ne katıldı.

Saatcı: 1 Nisan'da Fethiye İskelesini Hemen Geri Alacağız

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Mahkeme Kararı ile Fethiyelilere teslim edilen fakat mevcut yönetim tarafından alınmayan Fethiye iskelesini göreve gelir gelmez geri alacaklarını açıkladı.

Saatcı, ‘Büyük oyun oynanıyor’

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Taşyaka Mahallesi'nde halk buluşması gerçekleştirdi.

Saatcı, Tersanede İlgiyle Karşılandı

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Karagözler Mahallesi’nde bulunan tersaneyi ziyaret etti. Saatcı, bölgenin Fethiye’ye yakışır bir hale gelmesi için özverili bir çalışma içerisinde olacaklarını belirtti. 

Saatcı,' Partiler Bizim İçin Araçtır'

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Foça ve Yeni Mahalle’de halk buluşması gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu programlarda konuşan Saatcı, Fethiye’nin sahipsiz bırakıldığını dile getirdi. 

Saatcı, “Sokakta Bize Özlem Görüyoruz”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Muğla makası ile köprübaşı arasındaki esnafları ziyaret etti. Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde yaşanan olayla ilgili konuşan Saatcı, “Herkes kendine yakışanı yapar” dedi.

Saatcı'ya Kendi Yaptığı Sosyal Tesiste Halkla Buluşmasına İzin Vermediler

Fethiye Belediyesi mevcut yönetimi, Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya kendisinin yaptırdığı Çatalarık Sosyal Tesisileri'nde toplantı yapmasına izin vermedi. Buna rağmen Saatcı'yı sevenler soğuk havada kendisini dinlemek için tesisin yan tarafındaki boş alana akın etti. Yaşananlara tepki gösteren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "10 derece soğukta bu kadar insanı sokakta bırakanlara Fethiyeliler 31 Mart'ta gereken cevabı sandıkta verecektir." dedi.

Aday Saatcı’dan Esnaf Ziyareti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı Mahallesi’nden Taşyaka Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahta esnaf ziyareti yaptı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, esnafın Saatcı’ya ilgisi büyük oldu. Özellikle dışarıdan gelip Fethiye’ye yerleşen esnaf, Fethiye’nin mimarı olan Saatcı ismini çok merak ettiklerini söylüyor.

Oyun Aynı Oyun, Senaryo Aynı Senaryo!

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, rakipleri tarafından yapılan algı oyunlarıyla ilgili bir vatandaşın sorusunu cevaplandırdı.Vatandaşın "Başkanım, seçime bir hafta kala çekileceğiniz dedikodusu yapıp milletin aklını karıştırıyorlar. Biz inanmıyoruz da, sizden de duymak istiyoruz" sorusuna Saatcı net cevap verdi. Seçimi kaybetme korkusu yaşayanların her seçim öncesinde böyle söylemler geliştirerek aciziyetlerini ortaya koyduğunu söyleyen Saatcı, "Allaha şükürler olsun şimdiye kadar çıktığımız hiçbir yoldan geri adım atmadık. 1 Nisan’dan sonra da Sizlere hizmetkârlık yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Karagedik'te Saatcı’ya Yoğun İlgi

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Karagedik Mahallesi'nde halk buluşması gerçekleştirdi.

Saatcı: çalışanarıma terleri kurumadan haklarını verdim, vereceğim

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı 20 yıllık görev süresi boyunca çalışanlarının hakkını teri kurumadan verdiğini hatırlatırken, 1 Nisan'dan sonra da çalışanların maaş ve zamlarını zamanında alacaklarını söyledi.

Saatcı Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Çalıca’dan Muğla Makasına kadar olan bölgede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Saatcı: Akıllı Otopark Sistemi ile Trafiği Bir Nebze Olsun Rahatlatacağız

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yeni dönemde Fethiye’de Akıllı Otopark Sistemini hayata geçireceklerini açıkladı. Saatcı hayata geçirilecek yeni sistemle boş park yerlerinin telefon uygulaması ile belirlenebileceğini kaydetti.

Behçet Saatcı’dan Çamköy Mahallesi'nde Halk Buluşması

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yerel seçimler öncesinde çalışmalarını Çamköy Mahallesi'nde gerçekleştirdiği halk buluşması ile sürdürdü.

Çocuklardan Saatcı'ya Sevgi Seli

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya çocuklar büyük ilgi gösterirken, kendisiyle fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdi. Esnaf ziyaretş sırasında Saatcı'nın etrafını çeviren 100 kadar çocuk Saatcı'dan park ve spor sahası istedi.

Behçet Saatcı’ya Esnaftan Yoğun İlgi

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Saatcı; “Ortak Akıl, Hoş Görü Ve Paylaşımla Yöneteceğiz”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı mevcut belediye yönetiminin belediye çalışanlarını korkutarak onlara mobing uyguladığını açıkladı.

Saatcı: Sizin Yaptığınız Parklar Bizim Fethibey Parkının Zekatı Olur

Yeni dönemde yapmayı açıkladığı projelerine yönelik rakiplerinin eleştirilerine cevap veren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "Bizim yaptığımız Şehit Fethibey Parkı'nın zekatı sizin yapığınız parklara eş değer. Biz hayal satmıyoruz, yapamayacağımız sözü vermeyiz." dedi.

İki Kardeşten Başkan Adayı Saatcı'ya Süpriz Fotoğraf

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ile çocukken birlikte fotoğraf çektiren kardeşler, 15 yıl sonra yeniden aynı kareye girdi.

Saatcı: 1500 Kişilik Nikah Ve Düğün Salonu Yapacağız

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 2019’da inşaat ruhsatı alınan fakat sonrasında rafa kaldırılan Nikah ve Düğün Salonu’nu kapsamını artırarak Fethiye’ye kazandıracaklarını açıkladı.

Saatcı: Belediye Konservatuarı Kuracağız

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, göreve gelmeleri halinde Fethiye Belediyesi bünyesinde Belediye Konservatuarını kuracaklarını açıkladı.

Yürek Mahallesi’ndeki Oyun Parkı İçin Mahalle İmamından Açıklama

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın, Fethiye Belediyesi’ni eleştirdiği Söğütlü Yürek Mahallesi’ndeki inşaat halindeki çocuk oyun parkı için Mahalle İmamı sosyal medyadan bir açıklama yaptı. İmam İsa Oklu “Belediyemizden park için gerekli malzemeleri istedik, Belediye Başkanımız iyi niyetli davranarak gönderdi, geri kalanını ben ve köylüler ile beraber yapacağız dedik” dedi.

Saatcı: Bizim Yaptığımız Tesise Kanalizasyon Bağlamakla 100 Yılın Projesi Yapılmış Olmuyor

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı Ovacık Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında Kaşıkçı Elması olarak adlandırdığı Ölüdeniz markasını tüm dünyaya tanıtacaklarını açıkladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 100 Yılın Yatırımını yaptık sloganına da gönderme yapan Saatcı, “Kanalizasyon sistemini bizim 2002 yılında yaptığımız arıtma tesisine bağlayarak 100 yılın projesi yapılmış olmuyor.” dedi.

Saatcı, “fethiye’nin hoşgörüye ihtiyacı var”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii’nde bulunan bir otelde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Saatcı, “Her siyasi partiden arkadaşlarım geldi, istişarelerde bulunduk. Burada bir sıkıntı olduğunu ve Fethiye için sorumluluk almamız gerektiğinde hem fikir olduk” dedi.

Saatcı, İstiklal Marşı’nın Kabulünün 103. Yıldönümü Nedeniyle Mesaj Yayınladı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, İstiklal Marşı'nın Kabulü’nün 103. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, “İstiklal Marşı’nın Türk Milleti’nin bir manifestosu olduğunu açıkladı.