Bekçi Haberleri

Bekçi Haberleri

Damacanalı Mazot Hırsızına Suçüstü

Muğla’nın Milas ilçesinde ilçesinde bir kamyonetten damacana ile mazot çalan bir şahıs çarşı ve mahalle bekçileri tarafından suçüstü yakalandı.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu’ndan Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

Muğla'da kurulan ve 6 yıldır Beşkaza Kültürü alanında çalışmalar yapan Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanı Devrim Karakuş, platform divanı Bayram Bozyiğit ve Kıvanç Öztürk ile UNESCO Yaşayan insan hazinesi adayı Delbekçi Türkan Abacı, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

Seydikemer Yeni Bir Sosyal Tesise Daha Kavuşuyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatları doğrultusunda daha önce Karadere, Paşalı, Dodurga, Çatak ve Bekçiler Mahallelerine Çok Amaçlı Sosyal Tesis yapılmıştı. Son olarak Kumluova Mahallesine Çok Amaçlı Sosyal Tesis yapılması için çalışmalar başladı. İhaleyi alan firmayla sözleşme imzalanmasının ardından Sosyal Tesisin temeli atıldı. Çok Amaçlı Sosyal Tesisin 90 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

Gece Kartalları Milas’ta Huzuru Bozan Motosiklet Sürücüsünü Yakaladı

Muğla’nın Milas ilçesinde bir süredir kullandıkları motosikletlerin sesleri ile çevreye rahatsızlık veren motosiklet sürücülerinden biri gece kartalları olarak bilinen çarşı ve mahalle bekçilerine takıldı.

Başkan Akdenizli’den İçleri Isıtan Davranış

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, görevi başındaki Emniyet, Jandarma, Bekçi, Zabıta Ekipleri ve Seydikemer Devlet Hastanesi’ndeki doktor ve sağlık çalışanlarına salep ikramında bulundu.

Fethiyeli Delbekçiler Kulakların Pasını Sildi

Fethiye Günlükbaşı’lı Delbekçiler Türkan Abacı ve Dilek Topaç, TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Alişan ile Hayata Gülümse’ programında şarkıcı Alişan’ın konuğu oldular. Delbekçiler, performansıyla izleyicinin beğenisini topladı.

Fidayeo, “Herkes aklını başına alacak”

Fethiyespor’un başarılı file bekçisi Enes Fidayeo, Fethiyespor’un kötü gidişatı hakkındaki düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

Sahil Güvenlik’ten operasyon

Mavi vatanın daimi bekçileri Sahil Güvenlik ekipleri Türkiye’nin en uzun kıyı şeridine sahip Muğla’da kıyıların korunmasının yanında açık denizde yaralanan veya rahatsızlanın vatandaşların tıbbi tahliyelerini de gerçekleştiriyor.

Vali Tavlı Başkanlığında Seydikemer TDİOSB Toplantısı Yapıldı

Seydikemer’in Bekçiler Mahallesi’nde Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) toplantısı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

Eski Bakan Zeybekci’nin sağlık durumu iyi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan, geçirdiği kazada yaralanan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin sağlık durumunun iyi olduğunu ve bugün müşahede altında tutulacağını açıkladı.

Eski Bakan Zeybekçi kazada yaralandı

Ekonomi eski bakanlarından Nihat Zeybekçi, Muğla'nın Ula ilçesi Yaylasöğüt Mevkisinde trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası hurdaya dönen araçtan yaralı kurtulan Nihat Zeybekçi olay yerinde gerçekleştirilen ilk tedavisinin ardından ambulans ile Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

"Delbekçilik" Sosyal medyada ilgi uyandırıyor

Fethiye ve Seydikemer'deki köy düğünlerinde popüler şarkılar eşliğinde delbek çalınıyor ve ilgiyle dinleniyor.

MUĞLA'DAN 150 GECE KARTALI DEPREM BÖLGESİNDE GÖREV YAPMAK ÜZERE YOLA ÇIKTI

Muğla Emniyet Müdürlüğü, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeye, çalışmalara destek olmak amacıyla 150 gece kartalı olarak bilinen mahalle bekçileri gönderildi.

ÖNCE ABLASINI SONRA KENDİNİ ÖLDÜRMEK İSTEMİŞ

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, birlikte yaşadığı Alzheimer hastası ablası Canan Öner'e tuz ruhu içirerek öldürüp, aynı yolla intihara kalkışan ve hastanedeki tedavisinin ardından tutuklanan Uğur Öner'in adli makamlardaki ifadesi ortaya çıktı. Öner'in, Eve gelen bekçilere ve polislere ablama tuz ruhu içirdiğimi söyledim. Olayın şokuyla böyle konuştum dediği öğrenildi.

MUĞLA'DA YABAN KEÇİLERİ GÖRÜNTÜLENDİ

Muğla Kavaklıdere İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bekçi Taner Genel, nesli tükenme riski taşıdığı için koruma altına alınan yaban keçilerini ormanlık alanda görüntüledi.

TRAFİKÇİLERDEN ASAYİŞ DESTEKLİ ALKOL UYGULAMASI

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu Kötekli Mahallesinde Asayiş ve Karakol bekçileri takviyeli alkol uygulaması gerçekleştirdi.

POLİS VE BEKÇİLERE HALKLA İLİŞKİLER VE İLETİŞİM SEMİNERİ 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisleri ve Bekçilerden oluşan 125 kişiye Halkla ilişkiler ve iletişim semineri verildi. 

KALECİ ENES FİDAYEO, “ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM”

Fethiyespor’un başarılı file bekçisi Enes Fidayeo, galibiyet sonrası FRT TV mikrofonlarına konuştu.

GİRGİN; BEKÇİLER YOLU ÖLÜM YOLU OLMASIN!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve CHP Seydikemer İlçe Başkanı ile Seydikemer’de geçen hafta ziyaretlerde bulunmuş, halkın taleplerini dinleyerek, partisinin çözüm önerilerini paylaşmıştı. 

Girgin, “pazarcı artık “satıcı değil bekçiyiz” diyor”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ve CHP Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Köyceğiz İlçe Örgütü ile birlikte pazaryerini gezerek esnafın, üreticilerin ve halkın şikâyetlerini dinledi. Girgin şunları söyledi:

Köyceğiz Belediyesi bekçilik sınavına hazırlık kursu düzenledi

Köyceğiz Belediyesi bekçilik sınavına katılacak vatandaşlara hizmet amacıyla ücretsiz kurs düzenliyor. Alanında uzman eğitmenlerin gerçekleştireceği bekçilik hazırlık kursunda kondisyon antrenmanları ve birebir parkur imkanı sunulacak.

Bekçi’nin dikkati mahalleyi yanmaktan kurtardı

Muğla'da Menteşe İlçesinde gece saat 03.15 sıralarında çıkan işyeri yangınında kahve işletmesine ait Nargile bölümünü tamamen yandı.

Seydikemer’de sel felaketinin yaraları sarılıyor

Seydikemer’in Çaltılar, Yayla Karaçulha ve Bekçiler Mahallelerinde medyada gelen şiddetli yağış sonrası yaşanan sel nedeniyle bazı evleri su bastı, tarım arazileri ve yollar zarar gördü. Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, zarar gören mahalleleri ziyaret ederek, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatıyla yaraların sarılacağını ifade etti.

Evi yanan vatandaşlara Fethiye Belediyesi sahip çıktı

Fethiye Belediyesi tarafından Yayla Bekçiler ve Yayla Çobanisa mahallelerinde evi yanan vatandaşlara yardım eli uzatıldı. 

Bekçiler Muhtarı Ayan, Dualarla Toprağa Verildi

Geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Seydikemer’in Bekçiler Mahallesi Muhtarı Şevket Ayan, dualarla toprağa verildi. Muhtar Ayan’ın ani vefatı yakınlarını yasa boğarken Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de başsağlığı diledi.

Yeşil Vatan’ın yeni bekçileri İnsansız Hava Araçları

Dünyada İnsansız Hava Araçları'nı (İHA) kullanan ilk ülkelerden birisi olan Türkiye'de son bir ay içinde 103 adet orman yangınının İHA'lar tarafından ilk tespiti yapıldı.

Başkan Otgöz, Evleri Yanan Ailelerin Acısını Paylaştı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Bekçiler Mahallesi’nde çıkan yangında evleri yanan aileleri ziyaret ederek acılarını paylaştı.

Bu sefer de Seydikemer

Muğla’nın Seydikemer İlçesinde bilinmeyen neden ile meydana gelen yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

Menteşe’de polis ve bekçiler yeni açılan işletmeleri denetledi

Muğla'nın Menteşe İlçesinde polis ve bekçiler tarafından normalleşme ile sabah açılan işletmeler denetlendi, vatandaşlara maske ve mesafe uyarısı yapıldı.

Başarılı polislerin aileleri ödüllendirildi

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli olup, görevlerini yerine getirirken üstün başarı ve gayret sarf ettikleri tespit edilen Komiser Yardımcısı, Polis Memuru, Çarşı Mahalle Bekçisi ve Teknisyen Yardımcılarının ailelerine teşekkür belgesi verildi.