Belli Haberleri

Belli Haberleri

Voleybol turnuvasında şampiyonlar belli oldu

Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri düzenlenen tören ile verildi.

Fethiye Belediye Meclisi Üyelerinin Dağılımı Belli Oldu

31 Mart 2024 seçimleri kapsamında Fethiye Belediye Meclis üyelikleri için kullanılan oylar ve meclisin yeni dağılımı belli oldu. Fethiye Belediye Meclis Üyeleri 3 partiden oluşacak.

Fethiye Belediye Başkan Adayları'nın oy pusulasındaki yerleri belli oldu

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne günler kala Fethiye’de yaşayan vatandaşlar, Fethiye Belediye Başkan Adayları’nın oy pusulasındaki sıralamalarını merak ediyor.

Fethiyespor'un heyecan yaratan 11'i belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile 68 Aksaray Belediyespor karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Kürekte şampiyon Köyceğiz’de belli olacak

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Kürek Büyükler Türkiye Şampiyonası gerçekleştirilecek.

Kökten "Projemiz Hazır Fethiye'de, Tüm Pazarların Üstünü Kapatacağız"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında sırası ile Çiftlik Semt Pazarı, Kargı Mahallesi ve Yanıklar Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleşen seçim çalışmasında Kökten'e Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Av.Murat Çağlar Ayıkol ve çok sayıda partili eşlik etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten " Var olan bu sorunların mevcut bütçe ile çözülmesi mümkün değil. Merkezi hükümetin desteği olmadan bu sorunların çözülmeyeceği belli oldu. Fethiye'nin artık bir beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bunun için desteğinizi bekliyorum"diye konuştu. Çiftlik Semt Pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, pazarcı esnafı ile çay içerek sorunlarını dinledi.

Fethiye Devlet Hastanesi'nin yeri belli oldu

Fethiye Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasının yeri ile ilgili karar verildi. Karagedik Mahallesi’ne yapılması planlanan hastane için sırada ihale aşaması var.

Fethiyespor – Iğdır FK maçı ilk 11’leri belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 23.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile Iğdır FK karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Başkan Karaca, “CHP’de Aday Bu Akşam Belli Olacak”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP’de parti meclisinin bugün toplanacağını ve ardından adayların açıklanacağını söyledi. Başkan Karaca, “Aday bu akşam belli olacak. Aday biz olursak halkımızın takdiri ile 1 dönem daha başkanlık yapmak istiyoruz” dedi.

Harun Reşit Yiğit, “Fethiye’mizin Ve Muğla’mızın Cumhur İttifakı Belediyeciliğine İhtiyacı Vardır”

AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olan Harun Reşit Yiğit, Fethiye’de Cumhur İttifakının adayının belli olmasıyla teşekkür mesajı yayımladı.

Eşini Öldüren Kocaya Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde eşini bıçaklayarak öldürüp, cesedini ormanlık alana bıraktıktan sora kayıp başvurusunda bulunan Özgür Çet'in cezası belli oldu. Çet için Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verirken, indirim uygulamadı.

Muğla’da okul sporları yıldızlar tenis il birincisi belli oldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları yıldızlar kızlar Tenis İl birinciliği müsabakaları sona ererken, dereceye giren okullar ödüllerini aldı.

Fethiye’de Ören Yerlerine Rekor Ziyaret

Fethiye’de müzeye bağlı ören yerleri 2023 yılı ziyaretçi sayıları belli oldu. En çok ziyaret edilen ören yeri ise Kayaköy oldu.

AK Parti'nin Adayları Belli Oluyor Ak Partinin Adaylarını Açıklayacağı Tarih Netleşti

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik gazetecilere aday belirleme sürecine dair açıklamalarda bulundu, 7 ve 15 Ocak'ta adayların açıklanacağını duyurdu.

Fethiyespor’da İlyas Yılmazer İle Yollar Ayrılıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da transfer döneminin açılmasıyla beraber takımdan ayrılacak isimler belli olmaya başladı.

CHP Fethiye’de Aday Adayları belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi, Fethiye’de Belediye Başkanlığı aday adaylığına 8 resmi başvuru yapıldı.

Isparta 32 Spor – Fethiyespor maçı hakemleri belli oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor, 16.hafta müsabakasında deplasmanda Isparta 32 Spor ile karşılaşacak. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Fethiyespor’da Parola Belli: 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 16.Hafta müsabakasında karşılaşacağı Isparta 32 maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Bodrum'da bulunan cesetlerin kimlikleri belli oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün yol kenarında sarp arazide bulunan cesetlerin, öldürülen Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile 15 yaşındaki kızı Dayana Dvizova’ya ait olduğu belirlendi.

Karaçulha Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne Sayılı Günler Kaldı

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşleri, güreş tutkunlarını bir araya getiriyor. Güreşlere katılacak başpehlivanlar ise belli olmaya başladı.

Menteşe’de öykü yarışmasının kazananı belli oldu

Menteşe Belediyesi’nin bir yayınevi ile beraber düzenlediği ‘2. Mustafa Özbey Edebiyat Ödülü Öykü Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. 58 dosyanın katıldığı yarışmada Kırıkkale’den İdris U. Yördem ‘Her şey Başta Çok İyi Gidiyordu” dosyası ile birinci seçildi.

Mobil Atık Getirme Merkezleri’nin sayısı arttı

Milas Belediyesi, geri kazanıbilir atıkların diğer atıklarla karışmadan kaynağında ayrı toplanması sonucu geri kazanım sürecinin daha sağlıklı işlemesi amacıyla şehrin belli yerlerine yerleştirdiği Mobil Atık Getirme Merkezleri’nin sayısını arttırdı.

Kazada hayatını kaybedenlerin isimlerin belli oldu

Muğla'nın Ula ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Ender Arslan, "Hedefim sıradaki maçı kazanmak"

 Ligde geçtiğimiz hafta Darüşşafaka karşısında aldıkları galibiyetinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Çağdaş Bodrumspor Başantrenörü Ender Arslan, "Ligde zor bir rakibi iç sahada güzel bir atmosferde taraftarımızın desteğiyle yenmeyi başardık. Bizim öz güvenimiz açısından da çok iyi oldu. Benim hedefim sıradaki maçı kazanmak, ondan sonra zaten hedef kendi kendini belli eder" dedi.

Boluspor – Bodrum FK maçı hakemleri belli oldu

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında oynanacak Boluspor – Bodrum FK maçını yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Fethiye’yi Muğla’da temsil edecek kadın ve genç girişimciler belli oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) bünyesinde TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu ile Muğla Genç Girişimciler Kurulu'nda Fethiye ve Seydikemer'i temsil edecek isimler belli oldu.

Şoförler ücretsiz taşımayı değerlendirdi

Muğla Kamyoncu, Otomobilci Şoförler ve Esnaf Odası Başkanlığında, yönetim kurulu ve ilçe taşıma kooperatifi başkanları ücretsiz taşıma yönetmeliği ile ilgili konuları düzenlenen toplantıda görüştü. Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği'nin her ayın ilk 4 günü hariç 26 gün ücretsiz taşımayı belli gruplar için kaldırma kararı toplantıda değerlendirildi.

Fethiyespor’un Türkiye Kupası Rakibi Belli Oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi belli oldu.

Sarıyer – Fethiyespor maçı hakemleri belli oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 8.Hafta mücadelesinde Sarıyer ile Fethiyespor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

10 farklı kategoride 39 proje, derece almaya hak kazandı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce il genelindeki okullardaki örnek çalışmaların ortaya çıkarılması ve yaygınlaştırılması amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Eğitimde İyi Örnekler" yarışmasında, ilk üç dereceye giren projeler belli oldu. Heyecanlı bekleyiş sona ererken 10 farklı kategoride 39 proje, derece almaya hak kazandı.