Berkay Haberleri

Berkay Haberleri

Fethiyespor Maçına Damga Vurmuştu, 1 Ay Sonra Maç Yönetebildi

TFF 2.Lig’de mücadele eden Fethiyespor, 23 Eylül’de Somaspor ile evinde karşılaşmıştı. Mücadele 1-1 devam ederken Fethiyespor’da Sezer Özmen rakip ceza sahası içinde yapılan müdahale sonucu yerde kalmıştı. Tüm maçı izleyen taraflı/tarafsız herkesin penaltı olarak yorumladığı pozisyona maçın orta hakemi Berkay Erdemir devam kararı vermişti. Maçın hakemine, TFF tarafından 1 ay maç verilmedi.

Samancı, “Denizlispor maçı biz istersek kolay olur”

Fethiyespor’un Kaptanı Berkay Samancı, geçtiğimiz hafta 2-1 mağlup oldukları Menemenspor maçı ile hafta sonu oynayacakları Denizlispor maçı ile ilgili düşüncelerini FRT TV muhabirimize aktardı.

Eğitime Engel Yok

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan cilt ve böbrek rahatsızlığı olan Berkay Sungur, evde eğitim hizmeti ile eğitimine 6 yıldır devam ediyor.

O Hakeme Bu Hafta Maç Verilmedi!

Fethiyespor’un Somaspor ile karşılaştığı maçta, 90+5.dakikada Sezer Özmen’in yerde kaldığı tartışmalı penaltı pozisyonunda penaltı düdüğü çalmayan hakem Berkay Erdemir’e bu hafta TFF tarafından maç verilmedi.

Çağdaş Bodrum'da Transferler Sürüyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde geçireceği ilk sezon öncesi transfere hız veren Çağdaş Bodrum Spor, kısa süreli NBA kariyeri de bulunan ABD'li uzun forvet Ben Moore ve aynı pozisyondaki Berkay Genç'le sözleşme imzaladı.

Berkay şarkılarıyla doyasıya eğlendirdi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Marmaris’te coşkuyla kutlandı. Ünlü sanatçı Berkay,  19 Mayıs kutlama etkinlikleri kapsamında Marmaris Atatürk Meydanı’nda sahne aldı.

FETHİYESPOR’DAN ORTA SAHAYA 2 TAKVİYE BİRDEN

Fethiyespor’un orta saha için Selimcan Temel ve Berkay Samancı ile anlaştığı öğrenildi.

Yaz esintisi Barbunn’da yaşandı

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn kafe Bistro'da bu yaz yıldızlar geçidi vardı. Müziğin sevilen isimleri Sakiler, Merve Özbey, Hande Ünsal, Derya Bedavacı, Murat Dalkılıç, Berkay Şahin ve Ebru Yaşar BarBunn kafe Bistro'da sevenleri ile buluştu. Fethiye bölgesinde böyle organizasyonların olabileceğine değinen BarBunn kafe Bistro işletme sahibi Nacit Çatal, “Çoğu sanatçımızı bölgemizde ilk defa ağırladık ve Fethiye’mizde de böyle organizasyonların olabileceğini göstererek bölgemize hizmet etmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

Popçu Berkay Barbunn Bistro’da dinleyicileri ile buluştu

Barbunn Bistro ağırladığı ünlü şarkıcılar ile müşterilerini ve eğlence severleri yine coşturdu. Barbunn Bistro birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Berkay Şahin’i ağırladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Marmaris’te coşkuyla kutlandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü dolayısıyla, fener alayı düzenlendi. Aksaz Askeri Bandosu'nun mini konserinin ardından gecenin sonunda sahne alan ünlü sanatçı Berkay şarkıları ile Marmarislileri eğlendirdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Marmaris’te coşkuyla kutlanacak

Marmaris Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlayacak. 30 Ağustos Pazartesi günü akşamı günü bir fener alayı düzenlenecek ardından da ünlü pop müzik sanatçısı Berkay bir konser verecek.

Fethiyespor Tokatspor’u eli boş gönderdi 2-0 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sahasında son sıralarda bulunan Tokatspor’u ağırladı. İlk yarıda Berkay’ın serbest vuruştan attığı gol ile öne geçen lacivert beyazlılar, ikinci yarıda Anıl Arıcıoğlu’nun attığı gol ile skoru 2-0’a taşıdı. 

Fethiyespor kendi sahasında Mardin Fosfatspor’u ağırlayacak

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, Perşembe günü kendi sahasında Mardin Fosfatspor’u ağırlayacak. Bu maçta kart cezalısı Hayrullah Çelik forma giyemeyecek. Geçen hafta cezalı durumda olan Mert Özmen ve Berkay Öztuvan takımdaki yerlerini alabilecek. 

Fethiyespor zirveyi bırakmayacak

3. Lig 2. Grupta İskenderun Futbol Kulübü’nü 5-0’lık net skorla yenerek puanını 23’e çıkaran Fethiyespor liderliği bırakmayacak. Seyircisiz oynanan maçta Berkay, Ali Han, Anıl Gir ve Yakup’un 2 golü ile rakibini 5-0 yenen Fethiyespor, zirveye iyice kuruldu. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, futbolcuları ve teknik kadroyu kutlayıp, “O sene bu sene olacak” derken, Teknik Direktör Mesut Toros da, “Yakaladığımız liderliği sonuna kadar götüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor gol olup yağdı 5-0

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 12. hafta karşılaşmasında kendi sahasında İskenderun Futbol Kulübü ile karşılaştı. Grubunda liderlik koltuğunda bulunan lacivert beyazlılar mücadeleyi Berkay, Ali Han, Yakup’un iki ve Anıl Gir’in golleri ile 5-0 kazandı ve zirvedeki yerini korudu. Fethiyespor bu önemli galibiyetle takipçisi Nazilli Belediyespor ile puan farkını 4’e çıkardı.