Biraraya Haberleri

Biraraya Haberleri

Karaca, “Kendilerinin Geride Olduklarını Görünce Kirli Siyaset Yapıyorlar”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime sayılı günler kala, halk buluşmaları kapsamında Esenköy Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi.

Alim Karaca Kayaköy’e Müjdelerimiz Var

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime çok az bir zaman kala, halk buluşmaları kapsamında Kayaköy, Faralya, Kirme ve Karagedik’te vatandaşlarla biraraya geldi.

Karaca Nif Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime sayılı günler kala, halk buluşmaları kapsamında Nif’te vatandaşlarla biraraya geldi.

Alim Karaca Çiftlik'ten Seslendi : 10 Bin Farkla Öndeyiz

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Çiftlik mahallesinde vatandaşlarla biraraya geldi.

Karaca: Ölüdeniz Trafiğine Çözüm Projemiz Hazır

31 Mart yerel seçim çalışmalarını yaptığı ziyaretlerle sürdüren Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Ölüdeniz’deki paraşüt kaptanları, Ovacık’ta faaliyet gösteren esnaf ve yurttaşlarla biraraya geldi.

Başkan Alim Karaca Muhtarlar İle Kahvaltıda Biraraya Geldi

Fethiye Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni dönemdeki belediye başkan adayı Alim Karaca, Fethiye’de görev yapan muhtarlar ile kahvaltıda biraraya geldi.

İlk Ziyareti Rektöre Yaptılar

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödül töreni için Gaziantep’e gelen Gazeteciler Valiliği ziyaret ederek Vali Yardımcısı İlker Eker ile biraraya geldi. Gazeteciler gününü kutlayan ve bu mesleğin kutsal olduğunu belirten Eker, “Gaziantep üretim gücüyle Türkiye’yi doyuracak kapasiteye sahip. Bu ilde görev yapmak büyük şans” dedi. 

Aday adayları kahvaltıda bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayları dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. 

Başkan Oktay, Hisarönü Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Hisarönü Mahallesi’ndeki ‘Halk Kürsüsü’ toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

ADIM Üniversiteleri Muğla’da toplandı

ADIM Üniversiteleri 1’inci grup Rektörler ve idari grup toplantısı, 18 üniversitenin katılımıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

Muğla Valisi Akbıyık gaziler ile bir araya geldi

 Muğla’da 19 Eylül Gaziler Günü kutlama çerçevesinde Muğla Valisi İdris Akbıyık gaziler ile yemekte bir araya geldi.

Saylak, Arıcılarla Bir Araya Geldi

Muğla Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, arıcılar ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. 

Başkan Akdenizli Gençlerle Biraraya Geldi

Göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kayadibi Mahallesi’nde Gençlik Buluşması gerçekleştirdi.

Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, vatandaşlarla bir araya geldi

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde vekil adayları Tan Bilginer ve Mehmet Özdemir ile birlikte Milas’a bağlı Ovakışlacık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

TİP FETHİYE İLÇE TEŞKİLATI 2023 GENEL SEÇİMLERİNİ KONUŞMAK İÇİN BİRARAYA GELDİ

Türkmen, "TİP'ten en az 10 milletvekilinin meclise girmesini istiyoruz."

FETHİYESPORLU FUTBOLCULAR AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Fethiyesporlu futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri akşam yemeğinde bir araya geldi. Sugar Beach’de düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten, Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı katıldı.

Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa genel sekreterleri ile biraraya geldi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleştirilen ‘Genel Sekreterler Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.

ENSO INN HOTEL HİZMETE AÇILDI BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTI DA BİRARAYA GELDİ

Fethiye Kayaköy de Enso Inn Hotel ve Enso Garden Restoranı hizmete açılmıştır. Enso, Zen Budizmi felsefesine göre kutsal bir sembol olan, birliktelik ve aydınlanma çemberi, uyumu, kendine güveni, dengeyi ve devamlılığı ifade etmektedir.

Fethiye Gazi İlkokulu 1/B Sınıfı Yıl Sonu Şenliği

Fethiye Gazi İlkokulu 1/B sınıfı öğretmeni Hatice Karakan ve öğrencileri düzenledikleri yıl sonu şenliği ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde coşkuyla izleyicilerle biraraya geldiler.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER YEMEKTE BİRARAYA GELDİ

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Kutlama Programı kapsamında Devlet Su İşleri Salonu’nda verilen yemekte Fethiye’de ki şehit aileleri ve gaziler bir araya geldiler.

Saatcı Faralya’da Vatandaşlarla Buluştu

Behçet Saatcı, Faralya Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi.

Örtü Altı Üreticileri İle Toplantılar Devam Ediyor

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şaban Sarıkaya örtü altı üretim faaliyeti yürüten üreticilerle biraraya geldi.

Fethiyespor’u Meşaleler Ve Çiçeklerle Karşıladılar

Fethiyespor okul ziyaretleri kapsamında son ziyaretini Fethiye Anadolu Lisesi’ne gerçekleştirdi. Öğrenciler ile biraraya gelen Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ve futbolcular; öğrencileri Pazar günü Saat 13:00’de gerçekleşecek Derince maçına davet ettiler.

Marmaris Ticaret Odası’ndan 2022 atağı

Son 2 senedir Marmaris'te neredeyse durma noktasına gelen turizm sektörünü 2022 yılında canlandırmak için Marmaris Ticaret Odası (MTO) Başkanı S. Mutlu Ayhan, Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Sir Dominick Chilcott ile biraraya geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katıldığı görüşmede, İngiltere ve Marmaris arasındaki turizm ilişkileri ele alındı.

Demokrat Parti ilçe başkanları kahvaltılı toplantıda biraraya geldi

Demokrat Parti’nin il genelindeki ilçe başkanları, kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Demokrat Parti Muğla İl Başkanı İsmet Köse başkanlığında gerçekleşen toplantı, Yörük Obaları Kafe bahçesinde gerçekleştirildi. 

Enginyurt, Çıralı ile biraraya geldi

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (FTSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 

FTSO Yönetimi Yarbay Öztürk ile biraraya geldi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetimi, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı’na atanan Jandarma Yarbay Ahmet Öztürk ile bir araya geldi. Görüşmede Fethiye’de ticari hayatın güven ortamında sürdürülebilmesi için alınabilecek tedbirler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Tavlı Bodrum, Fethiye ve Marmaris DTO Temsilcileri ile Biraraya geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında İMEAK (İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz ve Karadeniz Bölgeleri) Deniz Ticaret Odası Bodrum, Marmaris ve Fethiye temsilcilerinin katılımıyla istişare toplantısı düzelendi.

Fethiyeli Amatör Voleybolcular

Fethiyeli Gönüllü Amatör voleybol takımlarının biraraya gelerek İzmirli depremzedelere sosyal sorumluluk projesi kapsamında apsaminda destek amaçlı voleybol turnuvası organize ettiler.

NURSEL ÖZDEMİR ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTELİLERLE BİRARAYA GELDİ

Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurum öğrencileri Muğla Sıtkı Koçman Üniversite öğrencileri tarafından yürütülen “Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında bir araya geldi.