Bisiklet Haberleri

Bisiklet Haberleri

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Marmaris-Bodrum etabının startı verildi

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye) Marmaris-Bodrum etabı başladı.

Yiğit, ‘Ülkemizin Tanıtımı İçin Gerçekten Çok Önemli’

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Erçevik, ‘Önemli bir etkinlik’

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarış direktörü Mutlu Erçevik, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris etabı programı hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiye – Marmaris Etabı Bisiklet Turu Başladı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2024) dördüncü gününde Fethiye-Marmaris etabı başladı.

59.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu için Marmaris’te bazı yollar trafiğe kapatılacak

Muğla Valiliği 23-24-25 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu dolayısıyla geçici olarak trafiğe kapanacak yollar ile ilgili duyuru yaptı. Marmaris’te yapılacak etaplar için de Marmaris Kaymakamlığı araçların belirtilen güzergahlar üzerinden alınmasını ilan etti.

Bisiklet Sürüş Eğitimleri Başlıyor

Menteşe Belediyesi ile Muğla Bisiklet Derneği paydaşlığında 10 yaş üzerindeki herkese yönelik düzenlenen bisiklet eğitimi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde başlıyor.

Marmaris’te sahil yolu bisikletli zabıtalara emanet

Bisiklet kenti olan yerlerden olan Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaz sezonunda bisikletli zabıtalar görev yapacak. Özellikle sahil yolu, yürüyüş bandı ve bisiklet yolunda güvenliği sağlamak için görevlendirilen ekipler yaz boyunca pedal çevirecek.

Dalyan Dev Bisiklet Organizasyonu İle Sezona Merhaba Diyecek

13-14 Nisan 2024 tarihinde 500’den fazla bisiklet sporcusu Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan’da Uluslararası Dalyan Caretta Granfondo Bisiklet Yol yarışı için bir araya gelecek. Federasyonun 2024 faaliyet programı kapsamında yapılacak yarış YDA Dalaman Aiport’un destekleri ile gerçekleştirilecek.

Ula’da 150 sporcu ile bisiklet yarışması gerçekleştirildi

 Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen Ula Karabörtlen mevkiinde yapılan 'Bisiklet Yarışı'na yaklaşık 150 sporcu katıldı.

Bodrum’da Dev Bisiklet Organizasyonu İçin Geri Sayım Başladı

Türkiye Geneli İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Muğla olmak üzere sadece 6 ilde organize edilen Garanfondo Bisiklet Yol Yarışı 4. uzun ve kısa parkur olmak üzere 2 ayrı etapta 10 Mart tarihinde Bodrum’da pedallanacak. Kısa ve uzun parkur olmak üzere iki ayrı rotada gerçekleştirilecek yarış; Tüm Türkiye’nin yanı sıra Dünyanın değişik ülkelerinden Bisiklet tutkunlarını Bodrum’da ağırlayacak.

Bu ilçede bisikleti olmayan yok

Muğla'nın 23 bin 410 nüfuslu Ula ilçesinde, büyük oranda bisiklet ile seyahat edilirken, vatandaşlar tarafından Muğla'nın Ula ilçesine Bisiklet Cumhuriyeti adı veriliyor.

Marmaris Belediyesi’ne Bisiklet Ödülü

Marmaris Belediyesi’ne bisiklet kullanımını yaygınlaştırma konusunda yaptığı çalışmalarla bisiklete en fazla önem veren belediye olarak "2024 Bisiklet Özel Ödülü" verildi.

Minibüs ile elektrikli bisiklet çarpıştı

Muğla’nın Milas ilçesinde elektrikli bisiklet ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Ula’da Öğretmenler Bisiklet Şehrinde Bir Araya Geldi

Muğla Öğretmen Etkileşim Günleri çerçevesinde, öğretmenler, bisiklet şehri Ula’da pedal çevirdi.

Menteşe'de otomobil ile bisiklet çarpıştı: 1 ölü

Muğla'nın Menteşe ilçesinde otomobil ile bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Muğla'da bisiklet ile tehlikeli yolculuk

Muğla-Antalya Karayolu'nda bir kamyonun arkasına tutunarak hızla ilerlemeye çalışan bisiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu, amatör kameraya yansıdı.

Muğla’da trafik ekipleri motosikletlere yönelik uygulama gerçekleştirdi

Muğla’da elektrikli bisiklet, e-skuter ve motosikletlere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 10 sürücüye çeşitli maddelerden 29 bin 167 TL para cezası uygulandı.

Üniversiteli genç kız gözyaşları içerinde toprağa verildi

Aydın’ın Efeler ilçesinde kullandığı motorlu bisiklete minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden genç kız memleketi Muğla'nın Datça ilçesinde gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Muğlalı bisikletçiler 2023’ü başarı ile tamamladı

Muğlalı bisikletçiler sezonun son bisiklet yarışı olan ve İstanbul Beykoz’da düzenlenen Türkiye Kupası puanlı yol yarışında büyüklerde Türkiye üçüncülüğünü elde etti. U23 erkekler kategorisini de 2023 Türkiye 2’’ncisi olarak kapatan Muğla Karya Bisiklet takımın genç sporcusu İsmail Mert Bozkurt Türkiye 5’incisi olarak alt yapılarda da gelecek vaat etti.

Bisikletçiler Cumhuriyet’in 100. Yılı için pedalladı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Cumhuriyet’in 100. Yılı nedeniyle Kaymakamlığın koordinasyonunda hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri 100. Yıl Resim Sergisi ile başlamıştı. Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlama etkinlikleri 100. Yıl Bisiklet Turu ile devam etti.

Cumhuriyetin 100. Yılında 'Menteşe bisiklet turu gerçekleştirildi

Cumhuriyet Yürüyüşü ile başlayan bisiklet turu 100. Yıl etkinlikleri çerçevesinde Menteşe’de gerçekleştirildi

Başkan Oktay 200 sporcuyla birlikte pedal çevirdi

17. Gökova Bisiklet Turu kapsamında 200 bisikletli Marmaris Belediyesi tarafından Burunucu Macera Parkı’nda ağırlandı. Grup ilçeden ayrılırken Başkan Mehmet Oktay da bisikletiyle gruba eşlik etti.

Amatör Spor Haftası etkinliklerle kutlandı

Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanan Amatör Spor Haftası Menteşe Belediyesi tarafından 9-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen sportif faaliyetlerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında bisiklet turu, kort tenisi, masa tenisi, kadın futbolu, hamak yogası, voleybol ve karate turnuvaları düzenlendi.

Bodrum - Selçuk etabında zafer Victor Langelotti'nin

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Bodrum-Selçuk etabını Burgos Takımı’ndan Victor Langelotti kazandı.

Diyabet, bisiklete engel değil

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Bodrum - Selçuk Etabı'nda tip 1 diyabetli bisiklet tutkunu öğrenciler, diyabetli sporcular ile bir araya geldi.

Ataklar 5 km kala başladı

Nico Denz, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Marmaris-Bodrum etabını kazandı.

Marmaris-Bodrum 5. etap Menteşe’de yoğun ilgi ile karşılandı

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun beşinci günü olan Marmaris-Yalıkavak etabı çerçevesinde bisikletçiler Menteşe’den vatandaşlar ve öğrenciler tarafından alkışlar eşliğinde geçti.

Marmaris-Yalıkavak etap startı verildi

Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun beşinci günü olan Marmaris - Yalıkavak etabı için start verildi.

Başkan Uzundemir katkıda bulunanlara teşekkür etti

58’inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Ortaca ayağı başarılı bir şekilde tamamlandı.

Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris etap birincisi Philipsen oldu

Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun dördüncü gününde Fethiye-Marmaris etabı, bugün Fethiye'den verilen startla başladı.