Boks Haberleri

Boks Haberleri

Fethiye’de Boks Gecesi Kubilay Alcu Sahnede!

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, 27 Nisan Cumartesi akşamı 19.30'da Beşkaza Meydanı’nda rakibi Hemrayev ile karşılaşacak.

Muğla'ya bir uluslararası madalya da Kick Boks‘tan

Muğlalı Kick Boks’cu Uluslararası Kick Boks kupasında şampiyon oldu.

Karasaçlı, büyük bir başarıya imza attı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan sporcu Yunus Emre Karasaçlı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda 75 kilogram Low Kick branşında Türkiye 3’üncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Arena Fethiye Boks Kulübü Sporcuları Fethiye’yi Temsil Edecek

Arena Fethiye Boks Kulübü sporcuları gençler Muğla İl Boks seçmelerine katıldılar. Türkiye Ferdi Boks şampiyonasında Fethiye’yi temsil edecek sporcular dereceye girerek altın ve gümüş madalya kazandılar.

Muğla’da Eski Milli Boksörler, Muğla Boks Spor Kulübünü Kurdu

Muğla’nın eski milli boksörleri Efkan Zeytinoğlu, Erkan Bingöl, Bulut Haykır ve Emrah Ceylan bir araya gelerek Muğla Boks Spor Kulübü’nü kurarak, genç boksörlere destek çıkıyorlar. Yeni kurulan Muğla Boks Spor Kulübü, ilk madalyasını Kadınlar 22 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’ndan aldı.

Kick Boks Muğla Birinciliği Sona Erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Kick Boks Muğla Birinciliği Menteşe Atatürk Spor Salonunda düzenlendi.

Şampiyon boksör kubilay alcu, 12. Maçına çıkacak

Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Şampiyonu Kubilay Alcu, 29 Aralık Cuma akşamı Balıkesir’de 12. uluslararası profesyonel boks maçına çıkacak.

Şampiyon babanın şampiyon kızları Dünya Kupası yolunda

 Türkiye, Avrupa ve uluslararası şampiyonlukları bulunan kick boks sporcusu ve Milli Takım Antrenörü Terkan Ercan’ın iki kızı da babalarının yolunda şampiyonluklara koşuyor. Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve 6 yaşında spor ile tanışan Milli Takım Antrenörü Terkan Ercan Marmaris’teki salonunda şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor.

Şampiyon Boksör Alcu’dan Komutan Çiçek’e Ziyaret

Dünyanın en büyük boks organizasyonlarından birisi olan WBC Orta Doğu Şampiyonu, UBO Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Fethiye Belediyesi sporcusu Hasan Kubilay Alcu, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek’i ziyaret etti.

Kubilay Alcu Başkan Karaca’yı Ziyaret Etti

Dünyanın en büyük boks organizasyonlarından birisi olan WBC Orta Doğu Şampiyonu, UBO Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Fethiye Belediyesi sporcusu, Hasan Kubilay Alcu Başkan Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti.

Seydikemer Boks Şampiyonası Tamamlandı

Muğla Boks İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Seydikemer Boks Şampiyonası, yapılan 38 maç ile tamamlandı.

Seydikemer Boks Şampiyonası Düzenlendi

Seydikemer’de düzenlenen Muğla Boks Şampiyonası, Seydikemer Spor Salonu’nda rakiplerin yüz yüze gelmesiyle beraber başladı.

Seydikemer Boks Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Seydikemer Belediyesi tarafından 23 Eylül Cumartesi günü Muğla Boks Şampiyonası düzenleniyor.

Fethiye’de Dünya Boks Konseyi (WBC) koordinesinde profesyonel boks gecesi gerçekleştirildi

Orka World Theme Park'da düzenlenen boks gecesinde sporcular ikisi kemer maçı olmak üzere 4 klasmanda mücadele etti.

Fethiye WBC profesyonel boks gecesinde Kubilay Alcu gümüş kemeri kazandı

Fethiye'de Dünya Boks Konseyi (WBC) koordinesinde profesyonel boks gecesi düzenlendi.

Fethiyeli Boks Şampiyonu Alcu, FTSO ‘yu ziyaret etti

Fethiye’nin yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu ve Orka Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Torunoğulları Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret etti.

WBC Profesyonel Boks Gecesi Fethiye’de Yapılacak

Fethiye’de 17 Eylül Pazar günü Orka Oteller Grubu öncülüğünde WBC profesyonel boks gecesi düzenlenecek. Son yıllarda yapılmış en büyük boks organizasyonlarından biri olan Orka Boks Gecesi, Orka World Theme Park’da düzenlenecek.

Yenilgisiz Şampiyon Alcu Fethiye’de Ringe Çıkacak

Fethiye’de 17 Eylül Pazar akşamı Profesyonel Boks Gecesi düzenlenecek. Fethiyeli Yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, ringe çıkacak.

Başkan Oktay Avrupa Şampiyonunu Ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Mahmut Oktay, Kick Boks 47 kg minikler kategorisinde Avrupa Şampiyonu olan Marmarisli sporcu Alya Ercan’ı ağırladı.

Hakemlik kursuna yoğun katılım oldu

Türkiye Boks Federasyonu ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan hakem adaylık kursu Milas’ta gerçekleştirildi. Türkiye Boks Merkez Hakem Kurulu Üyesi aynı zamanda Başhakem İbrahim Avcıoğlu yönetiminde programa 23 kursiyer katıldı.

Yenilgisiz Boksör Alcu, Rakibiyle Yüz Yüze Geldi

Fethiyeli yenilgisiz boksör Hasan Kubilay Alcu, bu akşam İstanbul Şampiyonlar Profesyonel boks gecesinde onuncu profesyonel boks maçına çıkacak. Alcu, maç öncesi rakibiyle yüz yüze geldi.

Boks gecesine yoğun katılım oldu

Fethiye Beşkaza Meydanı'nda 16’sı profesyonel olmak üzere toplam 38 sporcu kozları paylaştı.

Fethiye’de Kick Boks Fırtınası Esecek

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda 13 Ağustos Pazar günü Kick Boks fırtınası esecek. 16 profesyonel sporcu ile 22 amatör sporcu kozlarını Beşkaza Meydanı’nda paylaşacak.

Profesyonel Boksa Adım Atacaklar

Fethiyeli Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu genç sporcuları Profesyonel boksa hazırlıyor.

Muğla ekibi mardin’de 5 madalya kazandı

 Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve bu yıl Mardin’de 4 kategoride 70 ilden yaklaşık 6 bin sporcunun katılımıyla düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılan Muğla ekibi 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

Profesyonel Fethiye’li Sporcu Songül Arslan Ayten kimdir?

Kadın boks spordalında adından söz ettiren Songül Arslan Ayten Muğla Fethiye’li boksördür.

Fethiye’li boksör galibiyetle maçı tamamladı

Fethiye’den Türkiye’yi temsil etmek için Nikolett Szabo Gürcistan’a 20 Mayısta yola çıkan Songül Arslan Ayten, Almanya Münih’te yapılan 6 rauntluk mücadelesini galibiyetle taçlandırdı.

Şampiyon boksör bugün maça çıkacak

Fethiye'nin yenilgisiz boksörü Hasan Kubilay Alcu, bugün (WBC) Dünya Şampiyonluğu Final eleme boks gecesinde maça çıkacak.

Yenilgisiz Boksör İstanbul Yolunda

Avrupa ve Dünya Şampiyonu unvanlarını elinde bulunduran Fethiyeli yenilgisiz profesyonel boksör Hasan Kubilay Alcu, 30 Nisan Pazar günü İstanbul’da ringe çıkacağı WBC Boks Gecesi organizasyonu öncesinde sağlık kontrolünden geçti.

Şampiyon 30 Nisan’da maça çıkacak

Fethiye’nin yenilgisiz boksörü Hasan Kubilay Alcu, 30 Nisan 2023 tarihinde (WBC) Dünya Şampiyonluğu Final eleme boks gecesinde maça çıkacak.