Boksör Haberleri

Boksör Haberleri

Fethiye’de Boks Gecesi Kubilay Alcu Sahnede!

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, 27 Nisan Cumartesi akşamı 19.30'da Beşkaza Meydanı’nda rakibi Hemrayev ile karşılaşacak.

Muğla’da Eski Milli Boksörler, Muğla Boks Spor Kulübünü Kurdu

Muğla’nın eski milli boksörleri Efkan Zeytinoğlu, Erkan Bingöl, Bulut Haykır ve Emrah Ceylan bir araya gelerek Muğla Boks Spor Kulübü’nü kurarak, genç boksörlere destek çıkıyorlar. Yeni kurulan Muğla Boks Spor Kulübü, ilk madalyasını Kadınlar 22 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’ndan aldı.

Şampiyon boksör kubilay alcu, 12. Maçına çıkacak

Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Şampiyonu Kubilay Alcu, 29 Aralık Cuma akşamı Balıkesir’de 12. uluslararası profesyonel boks maçına çıkacak.

Şampiyon Boksör Alcu’dan Komutan Çiçek’e Ziyaret

Dünyanın en büyük boks organizasyonlarından birisi olan WBC Orta Doğu Şampiyonu, UBO Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Fethiye Belediyesi sporcusu Hasan Kubilay Alcu, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek’i ziyaret etti.

Yenilgisiz Boksör Alcu, Rakibiyle Yüz Yüze Geldi

Fethiyeli yenilgisiz boksör Hasan Kubilay Alcu, bu akşam İstanbul Şampiyonlar Profesyonel boks gecesinde onuncu profesyonel boks maçına çıkacak. Alcu, maç öncesi rakibiyle yüz yüze geldi.

Profesyonel Fethiye’li Sporcu Songül Arslan Ayten kimdir?

Kadın boks spordalında adından söz ettiren Songül Arslan Ayten Muğla Fethiye’li boksördür.

Fethiye’li boksör galibiyetle maçı tamamladı

Fethiye’den Türkiye’yi temsil etmek için Nikolett Szabo Gürcistan’a 20 Mayısta yola çıkan Songül Arslan Ayten, Almanya Münih’te yapılan 6 rauntluk mücadelesini galibiyetle taçlandırdı.

Şampiyon boksör bugün maça çıkacak

Fethiye'nin yenilgisiz boksörü Hasan Kubilay Alcu, bugün (WBC) Dünya Şampiyonluğu Final eleme boks gecesinde maça çıkacak.

Yenilgisiz Boksör İstanbul Yolunda

Avrupa ve Dünya Şampiyonu unvanlarını elinde bulunduran Fethiyeli yenilgisiz profesyonel boksör Hasan Kubilay Alcu, 30 Nisan Pazar günü İstanbul’da ringe çıkacağı WBC Boks Gecesi organizasyonu öncesinde sağlık kontrolünden geçti.

Şampiyon 30 Nisan’da maça çıkacak

Fethiye’nin yenilgisiz boksörü Hasan Kubilay Alcu, 30 Nisan 2023 tarihinde (WBC) Dünya Şampiyonluğu Final eleme boks gecesinde maça çıkacak.

EN GENÇ PROFESYONEL BOKSÖR AHMET EREN ÖKSÜZ OLDU

Avrupa ve Dünya Profesyonel Boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu tarafından bu branşa adım atan Ahmet Eren Öksüz, en genç profesyonel boksör unvanını aldı. 

ŞAMPİYON BOKSÖRDEN SOYDEMİR’E ZİYARET

Şampiyon boksör Kubilay Alcu, Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret etti.

ŞAMPİYON ALCU FRT TV MİKROFONLARINA KONUŞTU

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de Dünya Şampiyonluğuna çıkan Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu rakibini 6'ıncı rauntta teknik nakavtla yenerek, Dünya Hafif Ağır Siklet Altın Kemer Boks Şampiyonu olmuştu. FRT TV’ye vermiş olduğu özel röportajda Şampiyon Alcu, “Biliyorsunuz ki Dünya Şampiyonu oldum. Şimdi dünyanın en büyük kemeri Amerika’da WBC’de dövüşmek istiyorum. Şu an çalışmalarım çok yoğun geçiyor. Ama hiçbir zaman çizelgemi bozmadım. Günde 6 saat antrenmanıma devam ediyorum” ifadelerini kullandı. 

KARAYİĞİT, “FOTOĞRAF ÇEKİNİP HADİ EYVALLAH KUBİLAY DEMEDİK”

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, boksör Kubilay Alcu ile bir araya geldi. Ziyaret sonrasında Başkan Karayiğit, genç sporcu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BOKSÖR ALCU, MÜDÜR DADAŞOĞLU'NU ZİYARET ETTİ 

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

ŞAMPİYON ALCU, “HER ZAMAN YANIMDAYDI”

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret ederek plaket taktim etti.

BOKSÖR ALCU, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Fethiye'de görev yapmakta olan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Sohbet eşliğinde geçen kahvaltı sonrasında Alcu, şampiyonluk süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

BOKSÖR ALCU, BAŞKAN KARACA’YI ZİYARET ETTİ 

Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de Dünya Şampiyonluğuna çıkan Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu rakibini 6'ıncı rauntta teknik nakavtla yenerek, Dünya Hafif Ağır Siklet Altın Kemer Boks Şampiyonu olmuştu. Şampiyon Alcu, altın kemeri ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyarette etti.

BOKSÖR ALCU ALTIN KEMERİ KAYMAKAM BALCI’YA GETİRDİ

Fethiyeli Yenilgisiz Boksör Kulilay Alcu, Fethiye’ye ayak basar basmaz altın kemeri Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’ya getirdi.

ALCU’YA UNUTULMAZ KARŞILAMA

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Azerbaycanlı rakibini yenerek dünya hafif ağırsıklet altın kemer boks şampiyonu oldu. Şampiyonluk kemeriyle Azerbaycan’dan Fethiye’ye gelen Alcu, Yanıklar Mahallesi’nde karşılandı. Alcu, konvoy ile Fethiye’ye giriş yaptı.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Azerbaycanlı rakibini yenerek dünya hafif ağırsıklet altın kemer boks şampiyonu oldu.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU VİRAJINDA

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğu boks maçına çıkacak.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU VİRAJINDA

Fethiyeli yenilgisiz boksör Hasan Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğu maçına çıkıyor.

BAŞARILI BOKSÖRDEN BAŞKAN OTGÖZ’E ZİYARET

Almanya Münih’te Lions Boxnacht 13’üncü Profesyonel Boks Maçında Alman Rakibini yenerek büyük bir başarıya imza atan bölgemizin ilk kadın boksörü Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena Sporcusu ve antrenörü Songül Arslan Ayten, başarısını Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile paylaştı.

ALCU’DAN BAŞKAN KARAYİĞİT’E ZİYARET

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret etti.

ALCU’NUN ULAŞIM SPONSORU ESNAF HASTANESİ OLDU

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu’nun ulaşım sponsoru Lokman Hekim Esnaf Hastanesi oldu.

ŞAMPİYON BOKSÖRLER KARACA’YI ZİYARET ETTİLER

Avrupa şampiyonu ve Uluslararası Şampiyonluk Kupası Şampiyonu olan Fethiyeli sporcu Kubilay Alcu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

ŞAMPİYON BOKSÖR OLPAK’DAN KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

Katılmış olduğu 7'inci maçında Uluslararası Şampiyonluk Kemeri kazanan Fethiye’nin ilk profesyonel boksörü Sezer Olpak, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

ŞAMPİYONLUK KEMERİ SEZER OLPAK'IN

Fethiye’nin ilk profesyonel boksörü Sezer Olpak, katılmış olduğu 7'inci maçında Uluslararası Şampiyonluk Kemeri maçını kazandı.

Fethiyeli boksör şampiyon oldu

İstanbul Kadıköy'de düzenlenen Uluslararası 6. Profesyonel boks maçına çıkan Fethiyeli boksör Kubilay Alcu, Uluslararası Boks Şampiyonluğu Kupası’nı kazandı.