Bornova Haberleri

Bornova Haberleri

Fethiyespor’dan Farklı Galibiyet! 5-0

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, hazırlıklarını Afyon Jura Termal Otel’de sürdürüyor. Hazırlık maçları kapsamında Bornovaspor’la mücadele eden Fethiyespor, 5-0’lık galibiyetle sahadan ayrıldı.

Çağdaş Bodrum Spor şampiyonluğa koşuyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 24’üncü hafta mücadelesinde Bornova Belediyesi Karşıyaka'yı 80-60 yendi.

Lider takım, seyircisi ile İzmirli rakibini ağırlayacak

Özgür Adıgüzel Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 24. Hafta mücadelesinde Bornova Belediyesi Karşıyaka ile kendi evinde, seyircisinin desteğiyle oynayacak.

ERMAŞ MUĞLASPOR, BORNOVA FK İLE KARŞILAŞACAK

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele eden Ermaş Muğlaspor şampiyonluk yolunda ligde, aralarında 4 puan fark kalan Bornova FK. ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek.

ERMAŞ MUĞLASPOR YEŞİLOVA'YA HAZIRLANIYOR

Grup'ta üst üste oynadığı üç maçı da kazanan Ermaş Muğlapsor, ligin 6. haftasında deplasmanda oynayacağı Bornova Yeşilovaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Fethiye Belediyespor’dan kritik galibiyet

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor evinde ligin üst sıralarında bulunan Bornova Belediyespor’u konuk etti. Mücadeleyi lacivert beyazlılar 97-89 kazanarak önemli bir galibiyet aldı.

‘Kadınlarımız zeytinleri ile birlikte doğacak’ proje tanıtımı yapıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'Tarımsal Yeniliklerle Buluşuyoruz' programı kapsamında Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Bornova Zeytincilik Araştırma Enstitüsü tarafından yürütülecek 'Anka Kuşu Misali Kadınlarımız Zeytinleri ile Birlikte Doğacak' projesinin tanıtımı Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde Vali Orhan Tavlı'nın katılımı ile yapıldı.

Bölgesel Amatör Lig’de ikinci devre başlıyor

Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup’ta 26 Aralık 2021 tarihinde tamamlanan karşılaşmalar ardından ilk yarıya girildi. 2. devre 29 Ocak 2022 Cumartesi günü itibariyle kaldığı yerden tekrardan başlıyor.

Bornovalı Çocuklar ‘Tüylü ve Havhav’ın Maceraları’ ile Güldü

Menteşe Belediye Tiyatrosu, İzmir’de Bornova Belediyesi’nin konuğu olarak Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelenen ‘Tüylü ve Havhav’ın Maceraları’ adlı çocuk tiyatrosu ile Bornovalıları güldürdü. Çocukların yanı sıra ebeveynlerinde büyük bir beğeniyle izlediği oyunda çocuklar, Tüylü ve Havhav’ın Maceraları ile Püskül ve Keşkül Kukla Tiyatrosunda doyasıya eğlendiler.

Fethiye’nin Sultanları deplasmanda set vermedi 0-3 

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü, İzmir deplasmanında karşılaştığı Bornova Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla puanını 54’e yükselten Fethiye’nin Sultanları, 1. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

Rakip takım deplasmana gelmeme hakkını kullandı 

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü, 18. haftada kendi sahasında oynaması gereken Dostspor maçını; konuk takımın deplasmana gelmeme hakkını kullanması dolayısıyla hükmen 3-0 kazandı. 

Fethiye’nin Sultanları rakip tanımıyor: 3-0

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü 2020-2021 Voleybol Sezonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup’taki yedinci maçında kendi evinde Bornova Belediyespor’u ağırladı. Fethiye’nin Sultanları rakibini 3-0 yenerek, yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı ve liderliğini sürdürdü. İzmir temsilcisi ise oynadığı altıncı maçında, beşinci yenilgisini aldı.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu için anma töreni düzenlendi

Fethiye Ülkü Ocakları; İzmir Ege Üniversitesi Kampusunda, katledilen Ülkü Ocakları mensubu Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına lokma döktürüp, vatandaşlara dağıttı. Ege Üniversitesi Bornova Kampusunda, 2015 yılında yaşanan öğrenci olaylarında karşıt görüşlü bir öğrencinin bıçaklı saldırısına uğrayarak katledilen Ülkü Ocağı mensubu olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ölüm yıl dönümü nedeni ile Fethiye Ülkü Ocakları tarafından; Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile hayatını kaybeden Ülkücüler ve tüm şehitler için Kuran’ı Kerim tilaveti okunup dualarda bulunuldu.