Cavit Erkılınç Haberleri

Cavit Erkılınç Haberleri

Erkılınç, 'İyi niyet ve gayretlerini gördüğümüz basın kuruluşlarını destekleyeceğiz'

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, BİK Analitik dijital ölçümleme sisteminin sorunsuz çalıştığını, kimin gerçek, kimin sahte trafik ürettiğini bildiklerini söyledi

Erkılınç: “Resmi ilana bağlı yayıncılık ticari gerçeklerle bağdaşmıyor”

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, resmi ilana bağlı yayıncılık anlayışının gazetecilik mesleğini olumsuz etkilediği gibi günümüz ticari gerçekleriyle de bağdaşmadığını belirterek, kamunun kaynaklarını boşa harcatmayacaklarını ve görevini layıkıyla yerine getiren süreli yayınların haklarını koruyacaklarını söyledi.

GENEL MÜDÜR ERKILINÇ’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolasıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

GENEL MÜDÜR ERKILINÇ’TAN DEĞERLENDİRME: BASINIMIZI YAŞATMAYA KARARLIYIZ

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç, yasa değişiklikleri sonrası birinci önceliklerinin ilan kayıplarını telafi etmek ve gazetelerin gelirlerini artırarak çeşitlendirmek olduğunu belirterek, “Resmi ilanların geleceğine dair belirsizliğin ortadan kaldırılması ile birlikte artık yolumuz açık, hedefimiz bellidir” ifadesini kullandı.

BİK GENEL MÜDÜRÜ ERKILINÇ, “GAZETELERİMİZİN HAKLARINI SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ”

Gazete Sahipleri ve Temsilcileri Toplantılarının ikincisi BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ın katılımı ile İzmir’de gerçekleştirildi. Erkılınç, internet medyası karşısında gazetelerin kazanılmış haklarının sonuna kadar korunacağını söyledi.

ERKILINÇ: DOĞRU HABER ALMA HAKKI BİR KEZ DAHA GÜVENCE ALTINA ALINDI

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, “Dezenformasyonla Mücadele ve Basın Ahlak Esasları” konulu konferansta konuştu. Erkılınç, 28 yıl aradan sonra yenilenen Basın Ahlak Esasları ile mesleki itibarın devamının sağlandığını ve doğru haber alma hakkının korunduğunu söyledi.

Erkılınç: ‘’Kamuoyunun Bilgilendirilmesi Sürecine Çok Büyük Katkı Sağlamaktayız’’

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç, kurumun sağladığı desteklerle güçlü bir demokrasinin en öncelikli ihtiyaçlarından biri olan kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi sürecine çok büyük bir katkı sağlandığını söyledi.