Çaylı Haberleri

Çaylı Haberleri

Kökten, Emekçi Kadınlara Karanfil Dağıttı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Zirve ve Umut fide şirketlerinde çalışan kadınlara karanfil dağıtarak; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Başkan Adayı Kökten, Üretici Pazarını Gezdi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında her hafta kurulan üretici pazarını ziyaret etti. Tarımın ve üretimin önemine değinen Başkan Adayı semt pazarlarının üzerinin kapatılacağını belirtti.

Yürüyün Kızlar "Fethiye Gerçek Belediyecilik” İle Buluşacak

Fethiye'yi “Gerçek Belediyecilik” ile buluşturacaklarını belirten Ak Kadınlar Karaculha'da saha çalışması yaptı.

Çaylı, “Cumhur İttifakı Olarak Seçimi Kazanacağız”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle BarBunn Bistro’da basın mensupları ile bir araya geldi. Gazeteciler ile çeşitli istişarelerde bulunan Çaylı, MHP Genel Merkezi’nde olumlu görüşmeler yaptığını belirtti.

Aday Adayı Çaylı, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Fethiye’de 2 dönem Karaçulha Belde Belediye Başkanlığı yapmış, bölge siyasetinin sevilen isimlerinden biri olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

Aday adayı Çaylı, ‘Heyecan büyük’

AK Parti temayül yoklaması Muğla’da devam ederken AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Yusuf Çaylı, çeşitli açıklamalarda bulundu.

3’lü Masa’nın bu haftaki konuğu Yusuf Çaylı

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, Deniz Soydan Dalgıç'ın sunduğu 3’lü Masa programın bu haftaki konuğu olacak.

Aday Adayı Çaylı’dan AKP İlçe Teşkilatı’na Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında Aday Adayı Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, AKP Fethiye İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu.

Aday Adayı Çaylı’dan MHP İlçe Başkanlığı’na Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, ziyaretleri kapsamında MHP Fethiye İlçe Başkanlığı’na bir dizi ziyarette bulundu.

Çaylı’dan Tramvay Sözü

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı projelerini açıklamaya başladı. İki dönem Karaçulha Belde Belediye Başkanlığı yapmış, bölge siyasetinin sevilen isimlerinden biri olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, Fethiyenin sorunlarına çözüm olarak hazırladığı projelerini kamuoyuna duyurmaya başladı.

Aday Adayı Çaylı, “Saha Çalışmalarımız ve Ziyaretlerimiz Hız Kazanacak”

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendirdi.

Çaylı, İMEAK Başkanı Tugay'ı Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay’ı ziyaret etti. 

Aday Aday Çaylı, Başkan Hıra’yı ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’ya ziyarette bulundu.

Aday Adayı Çaylı, Başkan Karayiğit’i Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, sivil toplum kuruşlarını ziyaret ederek sorunları ve talepleri dinliyor. Beraberinde eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret eden Aday Adayı Çaylı, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünün altını çizdi. 

Aday Adayı Çaylı, Başkan Karaca'yı ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmaları kapsamında eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. 

Aday Adayı Yusuf Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor

Sürekli halkın içinde olan Aday Adayı Yusuf Çaylı, eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Aday Adayı Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor. Sürekli halkın içinde olduğunu belirten Aday Adayı Çaylı, eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret etti. 

Aday Adayı Çaylı, Kaymakam Ertaş'ı ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aday Adayı Çaylı'dan, Başkan Çıralı'ya Ziyaret

AK Parti'den Fethiye Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Yusuf Çaylı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı'yı ziyaret etti.

Yusuf Çaylı, Aday Adaylığını Açıkladı

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. 

Çaylı, “Bu Tür Etkinlikler Büyük Önem Taşıyor”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı beraberinde kalabalık bir heyet ile Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği programına katıldı.

Aday Adayı Çaylı’dan, Başkan Soydemir’e Ziyaret

AK Parti’den Fethiye Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Yusuf Çaylı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti. 

Aday Adayı Çaylı, “Emin Adımlarla İlerliyoruz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ziyaret ettiği bölgelerde büyük bir teveccüh ile karşılandığını kaydeden Aday Adayı Çaylı, emin adımlarla adaylığa yürüdüğünü belirtti. 

Aday Adayı Çaylı Güreş Alanında

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerini izlemek için Zümrüt Çayırına geldi.

Aday adayı Çaylı, “Her zaman halkımızın yanındayım” 

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan geçen dönem Karaçulha Belde Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, çalışmaları kapsamında Fethiye ilçe merkezinde esnafları ziyaret etti. Yoğun bir ilgi ile karşılanan Aday Adayı Çaylı, her zaman halkın yanında olduğunu belirterek esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. 

Çaylı, “Bu şölen sekiz senedir devam ediyor”

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından bu yıl sekizincisi organize edilen Yayla Karaçulha Yörük Şenliği’ne katılan Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, şenlik hakkında konuştu.

Yusuf Çaylı’dan Muğla İGD’ye Ziyaret

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti. 

YUSUF ÇAYLI, “KAYMAKAM KARAMAN, FETHİYE İÇİN İYİ BİR MARKA”

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Çaylı, Kaymakam Karaman için “Fethiye için bir marka” dedi.

ÇAYLI, “ADAY DEĞİLİM AMA SİYASETİN İÇİNDEYİM”

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Fethiye’de görev yapmakta olan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

YUSUF ÇAYLI, BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Fethiye’de görev yapmakta olan basın mensuplarıyla buluştu. Barbunn Cafe&Bistro’da gerçekleştirilen organizasyonda Çaylı, basın mensuplarıyla bir takım istişarede bulundu.