Cözüldü Haberleri

Cözüldü Haberleri

İnlice’nin Kronik Sorunu Kökten’in Girişimleriyle Çözüldü 

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İnlice Mahallesi ziyareti esnasında kendisine iletilen plaja ulaşım sağlayan kavşağa trafik sinyalizasyon talebini çözüme kavuşturdu. Başkan Adayı Kökten'in girişimleri sonucu çalışmalara başlandı. 

Bodrum, 50 yıl su sorunu yaşamayacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi hazırladığı projelerle Bodrum’un 2054 yılına kadar su sorununu tamamen ortadan kaldırılmayı amaçlıyor. Yapılan araştırmalar ve teknik raporlarla Yarımada’da en az maliyetle en yüksek verim alınarak ilave su sağlanması için önemli projeler ortaya konuyor.

Muğla’da ücretsiz taşıma sorunu çözüldü

Muğla’da 65 yaş üstü vatandaşların şehir içi taşıma sorunu Başkan Gürün’ün aldığı karar ile çözüldü.

"Kıyra Sulama Suyu Hattı "sorunu çözüldü

Ula ilçesi Kıyra Mahallesi’nde yıllardır çözüm bulamayan sulama suyu sıkıntısı Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı destekleriyle giderildi. 

Menteşe Akçaova’da 20 yıllık imar sorunu çözüldü

Menteşe Belediyesi, Akçaova Mahallesindeki 2003 yılından beri süre gelen imar planı ve imar uygulaması ile ilgili sorunlara son noktayı koydu.

Köyceğiz’de imeceyle okulun meyve bahçesinin sulama sorunu çözüldü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Hamitköy Nusret Akbaş Ortaokulu meyve bahçesinin sulama sorunu hafta sonu yapılan çalışmalarla çözüldü.

Düğerek Cezaevi’nin su sorunu çözüldü

Muğla'nın Menteşe ilçesi Düğerek Mahallesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevinin atık suyu çözüme kavuştu. Cezaevinin atık suyu yapılan hat ve terfi merkezi ile arıtma tesisine iletilmeye başlandı.

VATANDAŞLARIN SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Fethiye Belediyesi tarafından Karagedik Mahallesi’nde 240 nolu uygulama bölgesinde yaklaşık 120 dönüm alanda 3194 sayılı imar yasasının 18. madde uygulama işlemi yapıldı. Mahalle sakinleri yapılan uygulamadan memnuniyetlerini ifade ettiler.