Dadaşoğlu Haberleri

Dadaşoğlu Haberleri

Emniyet Müdürü Dadaşoğlu, “Tek silahımız güler yüzümüz, şefkatimiz”

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu “Bizim polis olarak görevimiz gönüllere girmektir. Olayları önlemek asıl amacımızdır. Bizim tek silahımız güler yüzümüz ve şefkatimiz” dedi. 

Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin Anlamlı İftar Yemeği

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup Big Chefs'te şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

Fethiye’de Kan Bağışı Kampanyası Başlatıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kan stoklarının azalması nedeniyle 3 gün sürecek kan bağışı kampanyası başlatıldı. Kampanyaya ilk destek Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’tan geldi.

Başkan Adayı Kulaç, Müdür Dadaşoğlu’nu Ziyaret Etti

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ak Parti Aday Adaylarından, Dadaşoğlu’na Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayları, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret ettiler.

Kaymakam Ertaş kermes açılışına katıldı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ile birlikte Fethiye İlçe Müftülüğü, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Erkek Kuran Kursu ve Çamköy Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu'nun ihtiyaçları için düzenlenen yardım kermesinin açılışına katıldı.

Müdür Dadaşoğlu'na plaket takdim edildi

Türkiye Bisiklet Federasyonu, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Marmaris etabı öncesi emeklerinden dolayı Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Denizlispor Taraftarlarından Müdür Dadaşoğlu’na Teşekkür

Dün oynanan Fethiyespor – Denizlispor müsabakası için Denizli’den Fethiye’ye gelen Denizlispor taraftarları, güzel karşılaşama için Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na teşekkür ettiler.

Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu: "Hayvanı, yeşili seven herkesi sever"

Muğla'nın Fethiye İlçesi Emniyet Müdürlüğü, papağandan kanaryaya, kediden köpek ve tavuklara kadar pek çok canlıya ev sahipliği yapıyor. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu hayvanseverliğini tüm emniyet teşkilatına aşılarken, makamındaki sevimli papağan ve ‘Limon’ isimli kanarya gelen misafirlerin de büyük ilgisini çekiyor.

Kaymakam Karaman, “Bugün rahat yaşıyorsak, aziz şehitlerimiz sayesindedir”

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü etkinlik programı kapsamında Hallaç ve Taşyaka mezarlıklarına anlamlı ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyarette Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek eşlik etti.

Kaymakam Karaman'dan bayram ziyareti 

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, beraberinde Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Bekir Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek ve İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Erdal Kıraker ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bayram ziyaretinde bulundular.   

Anaokulu öğrencileri için Giga bilim şenliği düzenledi

Fethiye İbrahim Gül Anaokulu, öğrencileri için Giga bilim şenliği düzenledi. Bilim şenliğine, Fethiye Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca ve çok sayıda öğretim görevlisi katıldı.

Müdür Dadaşoğlu'na anlamlı ziyaret 

Şehit aileleri ve gazi yakınları Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'nu ramazan bayramı dolayısıyla ziyaret etti.

FTSO yönetimi, Polis Haftası’nı kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetimi, Türk Polis Teşkilatı’nın 178'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'nu makamında ziyaret etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkan Osman Çıralı, “Emniyet Müdürümüz nezdinde, ülkemizde huzur ve güven ortamını tesis eden, hak ve özgürlüklerimizi koruyan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, vatanı ve milleti için şehadete yürüyen şehit polislerimizi ise rahmet ve saygıyla anıyorum.” dedi.

Kreş öğrencilerinden Dadaşoğlu’na ziyaret

Polis Haftası kutlamaları kapsamında Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na Gelişim Kreşi tarafından ziyaret düzenlendi.

Emniyet Müdürü'nden Nacit Çatal’a plaket

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, başarılı iş insanı Nacit Çatal’a Emniyet teşkilatına yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi. Fethiyeli iş insanı Çatal, Emniyet Müdürü Dadaşoğlu’na teşekkür etti.

KOYUNCU’DAN, DADAŞOĞLU’NA ZİYARET

(CHP) İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve beraberindeki heyet, Fethiye Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na ziyarette bulundu

KARAÇULHA ÇİFTÇİ BİRLİĞİNDEN MÜDÜR DADAŞOĞLU’NA ZİYARET 

Karaçulha Çiftçi Birliği Başkanı Halil Daşar beraberinde Hasan Tuna Arslanoğlu, Bayram Koç ve Özer Çakal ile birlikte Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

KAYMAKAM KARAMAN PAZARYERİ MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ile birlikte Pazaryeri Mahallesi’ni ziyaret etti. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette karşılıklı istişarede bulunuldu.

KAYMAKAM KARAMAN, MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman beraberinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ile birlikte Menteşe Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu.

KAYMAKAM KARAMAN KARAÇULHA HALİNİ ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ile birlikte Karaçulha halini ziyaret ederek, üreticiler ve esnaflarla bir araya geldi.

KAYMAKAM KARAMAN VE MÜDÜR DADAŞOĞLU’NDAN ANLANLI ZİYARET

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Pazaryeri mahallesinde meydana gelen ev yangınından etkilenen ve hastaneye kaldırılan aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

BİR DİZİ ANLAMLI ZİYARET

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Tuğba Baki, Hayırsever Esnaflardan Bekir Kaya, Fethiye Huzurevi, Sevgi Evleri, Fethiye Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve 2 ayrı evi ziyaret etti.

KAYAKÖY ZİYARETİ YAPILDI

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek, Kayaköy Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

BOKSÖR ALCU, MÜDÜR DADAŞOĞLU'NU ZİYARET ETTİ 

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

ŞİDDET MAĞDURU KADINLARIN ANISINA ÖZEL SERGİ

Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Fethiye Belediyesi katkılarıyla Özer Olgun Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda şiddet mağduru kadınların anısına özel resim sergisi açıldı. Açılışa İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç, ADD Başkanı Nursel Türetken ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MÜDÜR DADAŞOĞLU’NDAN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, yüzde 40 engelli Alperen Şeyda’ya doğum günü hediyesi motosiklet taktim etti.

“GERİ DÖNÜŞÜM; GERİ DEĞİL, İLERİ DÖNÜŞÜMDÜR” SERGİSİ AÇILDI

Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından “Boş zaman yapılandırma etkinlikleri” kapsamında, 14 Ekim 2022 tarihinde Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde  “Dönüşüm geri değil, İleri dönüşümdür”  sergisinin açılışını Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye Adalet Komisyonu Başkanı Abdülkadir Ungan, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek, Fethiye 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sebahattin Akçal, HSK Başmüfettişleri Mustafa İnanç, Gökhan Has, Ahmet Serhat Erginkanat, Adalet Bakanlığı Baş kontrolörü Ahmet Bozdoğan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, İlçe Halk Eğitim Müdürü İsmail Cazağ, Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Akdülger, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu üyeleri tarafından yapıldı.

BAŞKAN DEMİR'DEN, BİR DİZİ ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yönetimi ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal'ı ziyaret etti. Akabinde Başkan Demir, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek ve İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na ziyarette bulundu.

FETHİYE’DE AHİLİK HAFTASI KUTLANDI

Ahilik haftası kapsamında Fethiye Esnaf Ve Sanatkarlar Mesleki Eğitim Merkezi’nde program düzenlendi.