Dağıtıldı Haberleri

Dağıtıldı Haberleri

Dalaman'da Vatandaşlara 3 Bin Adet Fidan Dağıtıldı

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Dalaman’da İlçe Orman Müdürlüğü tarafından fidan dağıtımında Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta vatandaşlara fidan dağıttı.

Muğla’da Otobüslerde Kemer Denetimi Yapıldı

Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından otobüslerde kemer denetimi ve uyarı broşürü dağıtıldı.

Bodrum'daki Festivalde 3 Ton Hamsi Dağıtıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde binlerce kişinin katılımıyla Hamsi Festivali yapıldı. Festivalde 3 ton hamsi dağıtıldı.

Rahmeti Ve Bereketi Bol "Üç Ayların" İkinci Kandili Miraç Kandili

Mübarek Miraç Kandili nedeniyle Fethiye Belediyesi tarafından, Fethiye Belediyesi Halk evlerinde, belediye ana hizmet binası ve diğer birimlerinde hem vatandaşlara hem de belediye personeline kandil simidi dağıtıldı. Ana hizmet binası önünde lokma dağıtıldı.

'112 Tek Numara' projesi tanıtıldı

Muğla’nın Ula ilçesinde 112 ekipleri tarafından vatandaşlara bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

Marmaris’te Merhum Başkanlar Anısına Lokma Dağıtıldı

Marmaris Belediyesi, eski belediye başkanlardan İsmet Karadinç’i ölüm yıl dönümünde unutmazken, Karadinç ve vefat eden diğer belediye başkanlar anısına lokma dağıttı.

Marmaris Belediyesi 400 Kilogram Turunç Dağıttı

Marmaris’in sokaklarını süsleyen narenciye ağaçlarından toplanan turunçlar, halk pazarında vatandaşlara dağıtıldı. Marmaris Belediyesi ekiplerinin topladığı yaklaşık 400 kilogram turunç meyvesinin dağıtımına ilgi yoğun oldu.

Tarihi Fırında 9 Yılda 133 Bin Askıda Ekmek Dağıtıldı

Muğla'nın Milas ilçesinde 1962 yılında kurulan tarihi Kabaçam Fırını, askıda ekmek projesi çerçevesinde 9 yılda toplam 133 bin ekmek dağıttı.

Şehitlerin hayrına lokma dağıtıldı

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı şehitlerimizin hayrına, lokma ikramında bulundu. İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları etkinliğe katılanlara teşekkür etti. 

Dalaman’da incir fidanları dağıtıldı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde 200 adet incir kurutma kereveti ve 400 adet Dalaman İnciri Fidanı dağıtıldı.

Jandarma, önce kask sonra eğitim verdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma tarafından motosiklet sürücülerine yönelik yapılan uygulamada kaskı olmayan 15 sürücüye kask hediye edildi. 70 sürücüye de reflektörlü yelek dağıtıldı. Uygulama sonrası 417 öğrenciye trafik eğitimi verildi.

Sokaktan Topladılar, Öğrencilere Dağıttılar

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sokakları süsleyen narenciye ağaçlarından toplanan mandalinalar Yerli Malı Haftası kapsamında öğrencilere dağıtıldı.

Esnafa mor balonlar dağıtıldı…

Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde, Milas Cumartesi Pazar Yeri ve Selimiye Pazar Yeri’nde stant kurarak vatandaşları “6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun” hakkında bilgilendirdi.

Askıda Bisiklet şenliği

Muğla’nın ortaca ilçesinde çocuklara bisiklet sevgisini aşılamak amacıyla bu yıl 4'üncüsü düzenlenen askıda bisiklet şenliğinde çocuklara 61 bisiklet dağıtıldı.

Büyük Kaptan Hayrına Lokma Dağıtıldı

Fethiye’de geçtiğimiz hafta 81 yaşında hayatını kaybeden Fethiyespor’un büyük kaptanı Yurdanur Ünsal hayrına Fethiye Yeni Camii’nde lokma hayrında bulunuldu.

Şehit Hayrına Lokma Dağıtıldı

Fethiye’de, Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerce 1997 yılında şehit edilen İsa Topal’ın hayrına Kaymakamlık binası önünde lokma dağıtıldı.

Kadem Muğla Temsilciliği'nden Aşure İkramı

Muharrem ayı vesilesiyle düzenlenen etkinlik kapsamında, KADEM Muğla Temsilciliği tarafından Menteşe Kurşunlu Camii Meydanı'nda vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Türkiye Narenciye İhracatında Dünya Sıralamasında 4.Sırada

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği’nin ‘Akdeniz Meyve Sineğine Karşı Biyoteknik Mücadelenin Yaygınlaştırılması Projesi’ ve ‘İyi Tarım Uygulamaları Projesi’ çerçevesinde 5 bin Akdeniz Meyve Sineği tuzağı Ege’nin narenciye merkezi Muğla’nın Ortaca ilçesinde gerçekleştirilen tören ile narenciye üreticilerine dağıtıldı.

Meyve – Sebze İhracatçılarından Katma Değerli Ürün Hedefi

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği’nin ‘Akdeniz Meyve Sineğine Karşı Biyoteknik Mücadelenin Yaygınlaştırılması Projesi’ ve ‘İyi Tarım Uygulamaları Projesi’ çerçevesinde 5 bin Akdeniz Meyve Sineği tuzağı Ege’nin narenciye merkezi Muğla’nın Ortaca ilçesinde gerçekleştirilen tören ile narenciye üreticilerine dağıtıldı.

Şehit düşen polisler için Marmaris'te lokma dağıtıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde cuma namazı sonrası 15 Temmuz şehitleri polis memuru Nedip Cengiz Eker ve Komiser Gülşah Güler hayrına İlçe Emniyet müdürlüğü ve Marmaris Kaymakamlığı tarafından lokma dağıtımı yapıldı.

10 bin sebze fidesi dağıtıldı

Menteşe Belediyesi, Ortaköy Mahallesindeki yerel üretim tesislerinde kendi yetiştirdiği ata tohumu 10 bin sebze fidesini Perşembe pazarında vatandaşlara dağıttı.

Turizm Merkezlerinde Türkçe ve İngilizce Broşür Dağıtıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi 9 günlük bayram tatili ve yaz sezonunun başlamasıyla birlikte il genelinde çıkabilecek orman yangınlarına karşı yerli ve yabancı turistlere Türkçe, İngilizce bilgilendirme broşürü dağıttı.

Dereceye giren objelere ödülleri verildi

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi İklim ve Sıfır Atık Müdürlüğü ve ilgili STK’lar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. İklim değişikliği ve sıfır atık konulu obje yarışması ile okullar arası atık pil ve elektronik atık yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.

Atmaca, sporculara ödüllerini takdim etti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri 20-21 Mayıs tarihlerinde Fethiye Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu salonunda yapılan satranç turnuvasında dereceye girenler belli oldu ve ödülleri verildi.

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında derece alan öğrencilere ödülleri dağıtıldı

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı” etkinlikleri kapsamında “Samsun’da Yakılan Bağımsızlık Meşalesi” konulu kompozisyon yarışması düzenlendi.

Öğrencilere bayram hediyesi dağıtıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Ramazan Bayramı sevincini yaşamak ve yaşatmak amacıyla liselerde öğrenim gören elli öğrenciye giyim yardımı hediye çeki dağıtıldı.

KAYMAKAMLIKTAN LOKMA HAYRI

Fethiye Merkez Camii’de Cuma namazı sonrası 18 Mart Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ın katılımlarıyla lokma dağıtıldı. 

ÖREN'DE ÜRETİCİLERE 100 BİN ITRİ BİTKİ DAĞITILDI

Muğla İl Tarım Müdürlüğü, Milas Ören mahallesinde Muğla'nın üretici kadınlarını, depremden etkilenen bölgelere yardım için seferber olan vatandaşları ve Muğla'ya yerleşen depremzede aileleri bir araya getirdi.

MARMARİS'TE DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN LOKMA DAĞITILDI

Marmaris Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde can verenler için lokma dağıtarak, Kur'an-ı Kerim okuttu. Belediye ayrıca ilçeye gelen depremzedelerin ihtiyaçlarına daha rahat karşılayabileceği bir merkez açtı.

MUĞLA'DA KAR SEBEBİ İLE MAHSUR KALANLARA KUMANYA DAĞITILDI

Muğla'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Denizli-Muğla, Yatağan-Milas karayollarında kış lastiği ve zincir takmayıp mahsur kalan sürücüler ile yolculara Kızılay ekipleri tarafından kumanya dağıtıldı.