Dağıtım Haberleri

Dağıtım Haberleri

Dalaman'da Vatandaşlara 3 Bin Adet Fidan Dağıtıldı

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Dalaman’da İlçe Orman Müdürlüğü tarafından fidan dağıtımında Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta vatandaşlara fidan dağıttı.

Yatağan’da gelir getirici fidan dağıtımı

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri fidan dağıtım törenleri ile başladı.

Büyükşehir 8 Yılda 19 Milyon Yerel Tohum Dağıttı

Türkiye’nin en donanımlı ve kapsamlı yerel tohum merkezini kuran, bugüne kadar tüm Türkiye’ye 18 Milyon yerel tohum dağıtan Muğla Büyükşehir Belediyesi 2024 yılı için dikimi yapılan, 120 çeşit yerel türden oluşan 1 Milyon tohumun dağıtımını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi böylece bugüne kadar ülke genelinde 19 Milyon yerel tohum dağıtım rakamına ulaştı.

Bozburun Yarımadası İçme Suyu projesinin tanıtım toplantısı yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris Bozburun Yarımdası’nın 70 yıllık su problemini ortadan kaldırmak için başlatılan içme suyu projesinin tanıtım töreni Başkan Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla yapıldı. Yaklaşık 342 Milyon TL yatırımla yapımına başlanan projede Marmaris Atatürk Barajından Turunç, Bozburun, Selimiye, Söğüt, Bayır, Osmaniye ve Taşlıca Mahallelerine içme suyu sağlanacak. 70 Bin kişiye yetebilecek miktarda içme suyu sağlayacak proje ile bu yedi mahalleye 53 kilometre içme suyu hattı, 3 terfi merkezi, 2 içme suyu dağıtım deposu, bir terfi deposu, 8 maslak, elektrik nakil hattı ve mekanik iyileştirmeler yapılacak.

Muğla’da Otobüslerde Kemer Denetimi Yapıldı

Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından otobüslerde kemer denetimi ve uyarı broşürü dağıtıldı.

Tuzla Mahallesinde Çalmadık Kapı Bırakmadılar

Cumhur İttifakı Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri broşür dağıtımı yaptılar.

Başkan Akdenizli, Depremzedeleri Unutmadı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli, Asrın felaketinin 1. Yılı dolayısıyla lokma dağıtımı yaptı.

Muğla’da ‘Karya’nın Hazinesi Defne’ Bahçeleri Kuruluyor

Tıbbi aromatik bitkiler üretiminin önemli merkezlerinden Muğla’da Tarım ve Orman Bakanlığının ‘Tıbbı, Aromatik ve Boya Bitkilerinin Üretiminin Yaygınlaştırılıp Geliştirilmesi’ projesi çerçevesinde yeni tıbbi ve aromatik bitki fidanı dağıtımları İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından devam ediyor.

Meyve Fidanı Dağıtım Töreni Düzenlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarımsal desteklemeleri kapsamında Meyve Fidanı dağıtım töreni düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 53 Bin Adet Meyve Fidanı Dağıtıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarımsal desteklemeler kapsamında 53 bin adet meyve fidanın dağıtımına başlıyor. Desteklemeler 2 ile 10 dekar arası araziler için yapılacak. Bütün çiftçiler bu desteklemeden doğrudan faydalanabilecek.

1 Milyon Yerli Tohum Dağıtımı Başladı

Türkiye’nin en donanımlı ve kapsamlı yerel tohum merkezini kuran, bugüne kadar tüm Türkiye’ye 18 Milyon yerel tohum dağıtan Muğla Büyükşehir Belediyesi 2024 yılı için dikimi yapılan ürünlerden elde ettiği tohumların kurutulması ve kontrol işlemlerini tamamladı. 120 çeşit yerel türden oluşan tohumların dağıtımına 1 Şubat 2024 itibari ile başlandı.

Marmaris Belediyesi 400 Kilogram Turunç Dağıttı

Marmaris’in sokaklarını süsleyen narenciye ağaçlarından toplanan turunçlar, halk pazarında vatandaşlara dağıtıldı. Marmaris Belediyesi ekiplerinin topladığı yaklaşık 400 kilogram turunç meyvesinin dağıtımına ilgi yoğun oldu.

Başkan Karaca, “İnsanlara Yardımcı Olmak İstiyoruz”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cuma pazarında üreticilere ve vatandaşlara çorba ikram etti.

1 Milyon Yerel Tohumun Dağıtımına Başlıyor

Türkiye’nin en donanımlı ve kapsamlı yerel tohum merkezini kuran, bugüne kadar tüm Türkiye’ye 18 Milyon yerel tohum dağıtan Muğla Büyükşehir Belediyesi 2024 yılı için dikimi yapılan ürünlerden elde ettiği tohumların kurutulması ve kontrol işlemlerini tamamladı. 120 çeşit yerel türden oluşan tohumların dağıtımına 1 Şubat 2024 itibari ile başlanıyor.

Şehitlerin hayrına lokma dağıtıldı

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı şehitlerimizin hayrına, lokma ikramında bulundu. İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları etkinliğe katılanlara teşekkür etti. 

Büyükşehirden kadın üreticilere kıl keçisi desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kadın üreticilere yönelik başlattığı ve yoğun ilgi gören Kıl Keçisi projesi devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Seydikemer ilçesinde 52 kadın üreticiye 156 adet kıl keçisi dağıtımı gerçekleştirdi.

Dalaman’da incir fidanları dağıtıldı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde 200 adet incir kurutma kereveti ve 400 adet Dalaman İnciri Fidanı dağıtıldı.

Büyükşehir’den Üreticilere 151 Bin 780 Fidan Desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi üreticilere destek sağlamak ve tarımsal üretimi arttırmak için il genelinde bugüne kadar 151 bin 780 meyve fidanı dağıtımı yaptı.

Muğla’da kara kış yardımları devam ediyor

Kış mevsiminin kendisini hissettirmeye başladığı bugünlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi hizmetleri ve projeleri ile vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Kara kış yardımı ile vatandaşların bu soğuk günlerde yanında olan Büyükşehir Belediyesi yakacak desteği dağıtımını da sürdürüyor.

Belediyeden Anaokulu Öğrencilerine Hediye

Bodrum Belediyesi tarafından anaokulu öğrencilerine hediye dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir Milas Korucuk’a Yangın Tankeri Teslim Etti

Muğla Büyükşehir Belediyesi kırsal alanlarda meydana gelebilecek yangınlara hızlı müdahale edilmesi amacıyla yangın tankeri dağıtımına devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Milas Korucuk’a 3 tonluk yangına ilk müdahale tankeri teslim edildi.

2 Bin 300 Haneye Su Verildi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla ihtiyaç sahibi hanelere su desteğinin yansıra su deposu dağıtımına da başlandı

Büyükşehirden ‘Mor Yaşam’ desteği projesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de ilk olan Mor Yaşam Projesi ile Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Seydikemer Eşen T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan kadın ve çocukların temel ihtiyaçlarından olan hijyen paketi dağıtımına devam ediyor.

Bodrum’da fide izdihamı

Bodrum Belediyesi tarafından mevsimlik fide dağıtımında köylüler izdiham oluşturdu, halka dağıtılan fideler kapış kapış edildi.

Belediyenin Yetiştirdiği Fideler Üreticiyle Buluştu

“Tarımsal Hibe Programı” kapsamında Bodrum Belediyesi tarafından yetiştirilen 120 bin fidenin dağıtımı yapıldı.

Büyükşehirden Üreticilere Ücretsiz Yem Desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla genelinde devam ettiği Kaba Yem Desteği projesi ile üreticilere destek olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Yatağan ilçesinde Kaba Yem Dağıtım programı düzenledi.

Okul öncesi öğretmenlerine “Lego eğitimi” düzenlendi

Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından finanse edilen “Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Projesi” çerçevesinde, okul öncesi öğretmenlerine yönelik “Oyun Yoluyla Öğrenme ve Lego Eğitimi” semineri verildi.

Başkan Akdenizli’den Yeni Doğan Bebeklere Sürpriz Hediye

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla, “Seydikemer’imize Hoş Geldin Bebek” hediyesi dağıtımına başlandı. 

Karaca esnafların aşure dağıtımına katıldı

Fethiye’de Dispanser Caddesi 501 sokak üzerinde iş yeri olan esnaflar bir araya gerek aşure gününde kazan kaynattı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca esnafların daveti üzerine aşure dağıtım alanına geçti. Vatandaşlar Karaca’ya ilgi gösterdi.

Şehit düşen polisler için Marmaris'te lokma dağıtıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde cuma namazı sonrası 15 Temmuz şehitleri polis memuru Nedip Cengiz Eker ve Komiser Gülşah Güler hayrına İlçe Emniyet müdürlüğü ve Marmaris Kaymakamlığı tarafından lokma dağıtımı yapıldı.