Deniz Haberleri

Deniz Haberleri

Akdenizli'den Seydikemer Çıkartması

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’de adeta çıkartma yaptı. Sabah saatlerinde konvoy halinde Yayla Mahallelerinde ziyaretler gerçekleştiren Akdenizli, daha sonra Alaçat Mahallesi’nde miting yaptı.

Akdenizli: “sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan mutlu olacağım”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

EKODOSD Bodrum’un arka bahçesini keşfetti

Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD) Kuşadası üyeleri her yıl gerçekleştirdikleri Bodrum gezisinde Bodrum’un tarihi ve kültürel mekanlarını gezerek Bodrum’un arka bahçesi düşüncelerini aktardılar.

Akdenizli: “31 Mart’ta Çok Güçlü Desteğinizi Bekliyorum”

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Kadıköy Mahallesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada; Önümüzdeki 5 yılda da durmadan, yorulmadan güzel ilçemiz için çalışacağız. Sizlerden 31 Mart’ta çok güçlü desteğinizi bekliyorum” dedi.

Başkan Akdenizli; “Yörüklerin Vekili Yakup Otgöz'ün 67’nci Yaşını Kutladık”

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’e doğum günü sürprizi yaptı.

Esnaflardan Akdenizli’ye Tam Destek!

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak seçim çalışmalarına devam ediyor.

Akdenizli, Seçim Çalışmalarını Menekşe’de Sürdürdü

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmaları dolayısıyla sürdürdüğü mahalle buluşmalarına Menekşe Mahallesi’nde devam etti. Akdenizli vatandaşlara, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan “spor kompleksi” sözü aldığı müjdesini verdi.

Başkan Akdenizli’yi Duygulandıran Sürpriz

Cumhur İttifakı Seydikemer İlçe Teşkilatı, Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli’ye göreve gelişinin birinci yıl dönümünde sürpriz hazırladı.

Denizanaları kanser için umut oldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurçin Killi, son yıllarda Akdeniz ve Ege kıyılarında sayıları her geçen yıl artan denizanalarının zehrini laboratuvar ortamında izole ederek kanser hücrelerinde denediklerini ve olumlu sonuçlar aldıklarını açıkladı.

Başkan Akdenizli, Belediye Başkanlığı Görevinde Birinci Yılını Doldurdu

Genç ve dinamik Başkan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinde birinci yılını doldurdu.

Herkesin Başkanı Akdenizli, Özel Öğrencilerin Kalplerini Fethetti

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” kapsamında ilçede bulunan Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezi ile Seydikemer Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Akdenizli: “Muğla’nın 13 İlçesiyle Eşit Su Bedeli Ödemek Zorunda Değiliz”

Seydikemer’i adım adım dolaşarak seçim çalışmalarına devam eden Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli; “Bugüne kadar 65 mahallemizin 60’ında toplantı yaptık. 59 mahallemizde MUSKİ sorunu hep karşımıza çıktı. Muğla’nın 13 ilçesiyle eşit su bedeli ödemek zorunda değiliz. Biz bunu hak etmiyoruz!” dedi.

Başkan Akdenizli, Öğrenci Evinde Sahur Yaptı

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, kendisini sahura davet eden üniversitelileri kırmadı. Gençler, kendilerine elleriyle menemen ve sahur sofrası hazırlayan Başkan Akdenizli’ye teşekkür ederek yine beklediklerini dile getirdi.

Akdenizli, “İktidar Gücü Yerelde Avantaj Sağlıyor”

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday B. Önder Akdenizli, 3’lü Masa programına konuk oldu. Başkan Akdenizli, “31 Mart yerel seçimlerinde Seydikemer’de, Cumhur İttifakı olarak rekor bir oyla seçimi kazanacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

Alim Karaca turizm sektörü temsilcileri ile bir araya geldi

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında, Denizatı Restaurant’ta, turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Başkan Akdenizli, İnce ailesini ziyaret etti

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, iftar sofrasına konuk oldu.

Ege rallisi 33. Yılını marmaris’te kutluyor

2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışı Ege Rallisi, 33. yılını Marmaris’te kutluyor. Akdeniz ve Ege’nin kesiştiği Marmaris, ayrıca aynı tarihlerde cumhuriyetin ilk kadın otomobil yarışçısı Samiye Cahide Morkaya anısına Klasik Otomobil Kulübü tarafından düzenlenecek Turing yarışına da ev sahipliği yapacak.

Denizlerde Fırtına Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Bodrum-Kaş arasında denizlerde fırtına uyarısında bulundu.

Denizova GES Projesinin Yüzde 60’ı Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe Denizova Mahallesi’nde 96 bin 832 metrekare arazi üzerine kurulacak Güneş Enerji Santrali projesi devam ediyor. 109 Milyon TL yatırımla Muğla’ya kazandırılacak olan Güneş Enerji Santralinin yüzde 60’lık kısmı tamamlanırken projenin kısa sürede hizmete açılması planlanıyor.

Fethiye Salı Pazarı’nda Çağla Tezgâhlarda! Fiyatını Duyan Tekrar Soruyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı’nda bahar aylarının vazgeçilmez lezzeti olan çağla, tezgâhlarda yerini almaya başladı. Peki kilogram fiyatı ne kadar? Fiyatını duyanlar tekrar soruyor!

Başkan Akdenizli; “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin açılışını büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları milletimize emanettir. Bu nedenle ilçemizde bulunan 19 şehit yakını, 42 Gazimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin Anlamlı İftar Yemeği

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup Big Chefs'te şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’e Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Kazandırıldı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, Türkiye Yüzyılında Seydikemer’e Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği kazandırıldı. Derneğin açılışında konuşan Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Temsilcisi Güneydoğu Gazisi Abdullah Kaba; “Belediye Başkanımız Sayın Önder Akdenizli’ye bir dernek binası ihtiyacımız olduğunu bildirdiğimiz zaman “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır” diyerek derneğimizin inşasını derhal başlatmış, kısa bir zamanda bu derneğimizin yapılmasını sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

Seydikemer’de Çanakkale Destanı’nın 109’uncu Yıl Dönümü Kutlandı

Kahraman Mehmetçiğin 109 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek şehit kanlarıyla yazdığı Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü Seydikemer'de gururla kutlandı.

Kökten, Anma Programına Katıldı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 109. yıldönümü kapsamında düzenlenen törenlere katılım sağladı.

Fethiye’de Çanakkale Zaferi'nin 109. Yılı Kutlandı

Fethiye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Akdenizli, Seçim Çalışmalarına Yayla Mahallelerinde Devam Etti

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmalarına Seydikemer’in Yayla Mahallelerinde devam etti. Akdenizli, Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’in 10’uncu yılında rekor oy almayı hedeflediklerini belirtti.

Denizlerde gizli tehlike, denizanası

Küresel iklim değişikliğinin bir sonucu olarak Süveyş kanalından ve gemilerin balans suları gelen ve Akdeniz bölgesinde son yıllarda sıkça görülen değişik türlerdeki denizanaları ile ilgili Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurçin Killi vatandaşları denizanası temasları ile ilgili olarak uyarıda bulundu.

Fethiye Kaymakamı Ertaş’tan “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi” Mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için mesaj yayımladı.

Fethiye Denizlerini Balon Balığı İstila Mı Etti? Balıkçılar Balon Balıklarını Avlayacak Mı?

Geçtiğimiz günlerde resmi gazete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararda Akdeniz’deki balon balığını avlayanlara verilen destek ödeneği attırılmıştı. Akdeniz’deki balon balığı istilasının önüne geçmek için alınan karar, Fethiyeli balıkçıları harekete geçirdi.