Depremzede Haberleri

Depremzede Haberleri

Türk Kızılay’ından Salih Dündar’a Teşekkür

Nursel Özdemir kurumları kurucusu psikolojik danışman Salih Dündar’ a Türk Kızılay’ı teşekkür etti. Ülkemizde yaşanan asrın felaketi olarak anılan 6 Şubat depreminin ardından depremzedelere ve bu uğurda hizmet eden gönüllülerin yanında olan Dündar, Türk Kızılay’ına desteklerini sunmuştu.

Fethiye’de 100 Metre Uzunluğundaki Gelinlik Tanıtıldı

Fethiye’de Manken Wilma Elles, giydiği gelinlikle ilgi odağı oldu. 100 metre kuyruğu olan kırmızı gelinlik satışından elde edilecek gelir depremzede çocuklara bağışlanacak.

Başkan Akdenizli, Depremzedeleri Unutmadı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli, Asrın felaketinin 1. Yılı dolayısıyla lokma dağıtımı yaptı.

Bodrum'dan Hatay’a Anlamlı Destek

Bodrum Belediyesi tarafından 6 Şubat’ta gerçekleşen büyük felaketin birinci yıl dönümü dolayısıyla Hatay Arsuz’a ziyaret düzenlendi.

Köyceğiz’de Depremzede Aileler Ziyaret Edildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 6 Şubat depreminin yıldönümünde ilçede ikamet eden depremzede aileler ziyaret edildi.

Başkan Akdenizli, Depremzede Aileye Destek Oldu

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Hatay'da yaşadıkları 6 Şubat depremlerinden sonra Seydikemer’e yerleşen depremzede aileyi evinde ziyaret etti. Başkan Akdenizli; “Sizlere bir nebze olsa dokunabiliyorsak ne mutlu bizlere! Bugüne kadar Seydikemer Belediyesi olarak sizlerin yanında olduk. Bundan sonra da olacağız, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Depremzedelerin Hayrına Lokma İkramında Bulunuldu

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıldönümünde hayatını kaybedenlerin hayrına lokma etkinliği düzenledi.

Depremzede kız, sığındığı Muğla'da 6 ayda hafız oldu

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Hatay'dan Muğla'ya gelen Zemzem Karakaş, gittiği Kur'an kursunda 6 ayda hafız oldu.

Farkas, konser kaşesini depremzedelere bağışladı

Macar piyanist Farkas, konser kaşesini 6 Şubat depremzedelerine bağışladı. 20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, ‘Gümüşlük Festival Akademisi(GFA) Piyano Masterclass’ öğrencilerinin vereceği konserle devam edecek. 

Depremzede Çocuklara Bisiklet Morali

Muğla Karya Bisiklet Kulübünce Depremden etkilenen çocuk ve gençlere Bisiklet armağan ediliyor.

Depremzede çocuklar için söylediler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Türk müziğinin önde gelen sanatçılarının katılımı ile 'Elvedasız Şarkılar Konseri-4' isimli konser gerçekleştirilirken, konserin geliri depremzede çocuklara bağışlanacak.

Arsuz Dostluk Kenti Yenilendi

06 Şubat 2023’te meydana gelen ve 11 ilde hissedilen deprem sonrası Bodrum Belediyesi tarafından kurulan Hatay Arsuz Dostluk Kenti, depremzede vatandaşlara hizmetlerine devam ediyor

Depremzede kiracılar sokakta sabahladı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde mülk sahibi ve kiracı anlaşmazlığı neticesinde tahliye kararı çıkan bir apartta kalan kiracılar, "Birçoğumuz deprem bölgesinden geldik. Memleketimizde de gidecek yerimiz yok burada da" diyerek yetkililerden yardım istedi.

Vali Tavlı, Depremzede Ailelerle Bayramlaştı

Vali Orhan Tavlı Depremzede Çocuklar ve Aileleriyle Bayram Şenliğinde Bir Araya Geldi

Öğrencisi için taziye mesajı paylaştı

6 Şubat 2023’te meydana gelen depremden sonra Fethiye’ye yerleşen İlke Karakaya, 18 Haziran Pazar günü trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Çocuğa çarpan otomobilin sürücüsü tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde depremzede çocuğun hayatını kaybettiği kazada, otomobil sürücüsü tutuklandı.

Depremzede Elif’e sürpriz doğum günü

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Muğla’nın Ortaca ilçesine Elbistan ilçesinden gelen Maden ailesinin 5 yaşındaki kızları Elif için Ortaca Kaymakamı ve Belediye Başkanı sürpriz doğum günü düzenledi.

MAKKO bayrama neşe katmak için kolları sıvadı

Kadınların el emeği, deprem bölgesindeki çocuklarımıza bayram neşesi oluyor. MAKKO üyeleri deprem bölgesindeki çocuklara bayramlık hediye etmek için kolları sıvadı.

Büyükşehir Belediyesi, Arkeolog Hande Kötek'i andı

Genç yaşta amansız bir hastalık nedeniyle vefat eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Arkeologlarından Hande Kötek için Stratonikeia Antik Kenti gezisi düzenlendi. Hande Kötek anısına Menteşe Turgutreis Lisesi’nde eğitim gören ve bir kısmını depremzede öğrencilerin oluşturduğu 30 kişilik öğrenci grubuna Stratonikeia Antik Kenti gezisi düzenlendi.

Kaymakam Karaman, Depremzedelerle Bir Araya Geldi

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye’de konaklanan depremzedeler ile bir araya geldi.

Depremzede Öğrenciler Düzenlenen Gezilere ve Etkinliklere Katıldılar

06 Şubat Kahramanmaraş merkez üslü ve 11 ili etkileyen depremlerde ailelerini kaybetmiş 40 üniversite öğrencisi bir vakıf tarafından Marmaris’e davet edilerek belediye ve ilçedeki kurumların destekleri ile kamp yaptılar, ilçenin farklı yerlerinde düzenlenen gezilere ve etkinliklere katıldılar.

Mobil Kuaför Hizmeti Devam Ediyor

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla Malatya’ya gönderilen Mobil Kuaför, deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlara hizmetlerine devam ediyor

Belediyeye Teslim Edilen Deprem Yardımları Personelin Evinden Çıktı

Muğla'nın Milas ilçesinde depremzedelere ulaştırılması için Milas Belediyesi'ne teslim edilen yardımlar belediye personelinin evinden çıktı.

Depremzedeler nerede oy kullanacak?

Depremzedelerin nasıl oy kullanacağı yaklaşan seçim dönemi öncesinde merak edilmeye başlandı.

Aday Tan, depremzede çocuklara hediyeler dağıttı

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Aday Otgöz, depremzedeler ile bayramlaştı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Fethiye’de yaşayan depremzedeler ile bayramın ikinci günü bayramlaştı.

Atmaca,depremzedelerle geleneksel oyunlar izledi

Fethiye İlçe Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Fethiye Sıtkı Mefharet Koçman Yurdu’nda misafir edilen, deprem bölgesinden gelen vatandaşlar ile birlikte geleneksel oyunlardan Meddah ve Karagöz Hacivat oyununu izledi.

Depremzede trafik kazasında hayatını kaybetti

Depremzede olarak Diyarbakır’dan Bodrum’a gelen Seyfettin Özdemir (34) caddenin karşısına geçerken otomobil çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Bodrumlu gençler, depremzedeleri unutmuyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir araya gelen gönüllüler, deprem bölgesindeki çocuklara için Hatay'a 480 adet uçurtma ve 480 adet bisiklet gönderecek.

Depremzede çift, gelirini bu işten sağlıyor

Salı pazarında tezgâh kurarak Adıyaman’ın yöresel lezzetlerini Fethiye halkına sunan depremzede çift, yaşamını bu işle sürdürüyor.