Depremzedeler Haberleri

Depremzedeler Haberleri

Türk Kızılay’ından Salih Dündar’a Teşekkür

Nursel Özdemir kurumları kurucusu psikolojik danışman Salih Dündar’ a Türk Kızılay’ı teşekkür etti. Ülkemizde yaşanan asrın felaketi olarak anılan 6 Şubat depreminin ardından depremzedelere ve bu uğurda hizmet eden gönüllülerin yanında olan Dündar, Türk Kızılay’ına desteklerini sunmuştu.

Başkan Akdenizli, Depremzedeleri Unutmadı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli, Asrın felaketinin 1. Yılı dolayısıyla lokma dağıtımı yaptı.

Bodrum'dan Hatay’a Anlamlı Destek

Bodrum Belediyesi tarafından 6 Şubat’ta gerçekleşen büyük felaketin birinci yıl dönümü dolayısıyla Hatay Arsuz’a ziyaret düzenlendi.

Depremzedelerin Hayrına Lokma İkramında Bulunuldu

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıldönümünde hayatını kaybedenlerin hayrına lokma etkinliği düzenledi.

Farkas, konser kaşesini depremzedelere bağışladı

Macar piyanist Farkas, konser kaşesini 6 Şubat depremzedelerine bağışladı. 20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, ‘Gümüşlük Festival Akademisi(GFA) Piyano Masterclass’ öğrencilerinin vereceği konserle devam edecek. 

Vali Tavlı, Depremzede Ailelerle Bayramlaştı

Vali Orhan Tavlı Depremzede Çocuklar ve Aileleriyle Bayram Şenliğinde Bir Araya Geldi

Kaymakam Karaman, Depremzedelerle Bir Araya Geldi

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye’de konaklanan depremzedeler ile bir araya geldi.

Belediyeye Teslim Edilen Deprem Yardımları Personelin Evinden Çıktı

Muğla'nın Milas ilçesinde depremzedelere ulaştırılması için Milas Belediyesi'ne teslim edilen yardımlar belediye personelinin evinden çıktı.

Depremzedeler nerede oy kullanacak?

Depremzedelerin nasıl oy kullanacağı yaklaşan seçim dönemi öncesinde merak edilmeye başlandı.

Aday Tan, depremzede çocuklara hediyeler dağıttı

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Aday Otgöz, depremzedeler ile bayramlaştı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Fethiye’de yaşayan depremzedeler ile bayramın ikinci günü bayramlaştı.

Atmaca,depremzedelerle geleneksel oyunlar izledi

Fethiye İlçe Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Fethiye Sıtkı Mefharet Koçman Yurdu’nda misafir edilen, deprem bölgesinden gelen vatandaşlar ile birlikte geleneksel oyunlardan Meddah ve Karagöz Hacivat oyununu izledi.

Bodrumlu gençler, depremzedeleri unutmuyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir araya gelen gönüllüler, deprem bölgesindeki çocuklara için Hatay'a 480 adet uçurtma ve 480 adet bisiklet gönderecek.

Depremzedeler ile iftarda buluştu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, ilçedeki misafirhanelerde konaklayan depremzede aileler ile birlikte iftar programına katıldı.

Esnaflardan depremzedelere iftar yemeği

Fethiye esnafları tarafından depremzedelere iftar yemeği programı düzenlendi.

Belediye, depremzedelere desteklerini sürdürüyor

Bodrum Belediyesi, Hatay Arsuz Dostluk Kenti’nde deprem mağduru vatandaşların barınma ve temel ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor

Kaymakam Aksoy, depremzedeler ile iftar yaptı

Kaymakam Aksoy, depremzedeler ile iftar yaptı Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy İçmeler Turizm Otelcilik Uygulama Oteli'nde konaklayan depremzede vatandaşlar ile birlikte iftar yaptı çocuklara hediyeler dağıttı.

Deprem bölgesinde yaralar sarılıyor

Menteşe Belediyesi bünyesindeki bir doktor ve bir sosyolog ile Hatay, İskenderun ve Defne’de depremin yaralarını sarmak için çalışmalarını yürüten Dayanışma Gönüllüleri kampına katılarak depremzedelere destek verdi.

Depremzedeleri dolandıran şüpheli yakalandı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası depremzede vatandaşların barınma ihtiyacı için sahte konteyner ilanı vererek çok sayıda depremzede vatandaşı dolandıran şüpheli polis tarafından yakalandı.

AKUT’tan Fethiye Afet Gönüllülerine teşekkür

Şubat ayında Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin sonrasında Fethiye’de hızlı bir organizasyon yapısı oluşturarak deprem bölgesine ve Fethiye’ye gelen depremzedelere destek olan FETAV - Fethiye Afet Gönüllülerine teşekkür belgesi verilmesi için AKUT Fethiye birimi ve FEFSAD üyelerinin katılımıyla bir organizasyon gerçekleştirildi.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ DEPREMZEDELER İÇİN İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, deprem bölgesinden Seydikemer’e gelen depremzede aileler için iftar programı düzenledi.

KAYMAKAM KARAMAN DEPREMZEDELER İLE İFTAR YAPTI

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, iftar yemeğinde Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü Misafirhanesi’nde misafir edilen deprem bölgesinden gelen vatandaşlar ile bir araya geldi.

MİNİK KUMBARALAR DEPREMZEDELER İÇİN AÇILDI

Fethiye İlçe Müftülüğü Hacı Fehmi Özer 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, depremzedeler için kumbaralarını açtı.

KAYMAKAM KARAMAN, İLK İFTAR YEMEĞİNDE DEPREMZEDELER İLE BİR ARAYA GELDİ

Kaymakam Karaman Ramazan’ın ilk iftar yemeğinde depremzedeler ile bir araya geldi.

IŞIKLAR DEPREMZEDELER İÇİN KAPATILACAK

2007 yılından itibaren her yıl uygulanan, iklim krizi ve doğa kayıplarına dikkat çekmek için yapılan Dünya Saati uygulaması bu yıl Türkiye’de yaşanan asrın felaketi olan deprem için yapılacak. 

DEPREMZEDELER İÇİN İHTİYACA GÖRE ALANLAR OLUŞTURULUYOR

Bodrum Belediyesi ekiplerinin ve gönüllülerin deprem bölgesindeki çalışmaları artarak devam ederken ihtiyaca yönelik yeni alanlar da oluşturuluyor.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLAR DERNEĞİ’NDEN DEPREMZEDELERE ZİYARET

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bulunan depremzede çocukları ve aileleri ziyaret etti.

SEYDİKEMERLİ RESSAMIN YANAN ORMANLARI RESMETTİĞİ TABLOLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü ve Seydikemer Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası ve 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla, orman yangınlarına farkındalık oluşturması amacıyla “Ali Rıza Başarır Resim Sergisi” düzenledi. Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır’ın gelirini depremzedelere bağışladığı birbirinden güzel resimler büyük beğeni topladı.

MUĞLA'DA DEPREMZEDELERE ANLAMLI PROJE

Muğla'da “Kardeş olalım mı” projesi çerçevesinde 30 depremzede kadın, Morpedal Kadın Derneği üyesi 30 kadın ile kardeş oldu.

TEZCAN, “DİLEĞİMİZ YARALARIN ACİLEN SARILMASI”

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, Kahramanmaraş depremi sonrasında, Ortaca ilçe teşkilatı olarak vatandaşlarla birlikte yardımda bulunduklarını ve deprem nedeniyle Ortaca’ya taşınan depremzedelerle dayanışma içinde olduklarını vurguladı