Desteği Haberleri

Desteği Haberleri

Akdenizli: “31 Mart’ta Çok Güçlü Desteğinizi Bekliyorum”

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Kadıköy Mahallesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada; Önümüzdeki 5 yılda da durmadan, yorulmadan güzel ilçemiz için çalışacağız. Sizlerden 31 Mart’ta çok güçlü desteğinizi bekliyorum” dedi.

Saatcı: Çiftçilerimize Ücretsiz Ziraat Mühendisi Ve Veteriner Desteği Vereceğiz

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmaları halinde çiftçilere Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekim desteği vereceklerini açıkladı.

Büyükşehir’den Halk Kartlılara Ramazan Desteği

Sosyal belediyecilik alanında farklı proje ve desteklerle halkın yanında olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı nedeni ile Halk Kart desteğinden yararlanan vatandaşların hesabına ek bin TL yatırdı. Her ay düzenli olarak Halk Kart desteğini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayında da vatandaşların yanında olmak için bu desteği hayata geçirdi.

Kökten "Projemiz Hazır Fethiye'de, Tüm Pazarların Üstünü Kapatacağız"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında sırası ile Çiftlik Semt Pazarı, Kargı Mahallesi ve Yanıklar Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleşen seçim çalışmasında Kökten'e Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Av.Murat Çağlar Ayıkol ve çok sayıda partili eşlik etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten " Var olan bu sorunların mevcut bütçe ile çözülmesi mümkün değil. Merkezi hükümetin desteği olmadan bu sorunların çözülmeyeceği belli oldu. Fethiye'nin artık bir beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bunun için desteğinizi bekliyorum"diye konuştu. Çiftlik Semt Pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, pazarcı esnafı ile çay içerek sorunlarını dinledi.

Başkan Akdenizli: “Seydikemer’de Rekor Oy Kazanacağız”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği akşam yemeğinde teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Akdenizli: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Seydikemer’den rekor bir oy kazandıracağımızın sözünü verdim. Sizlerin desteği ve gayretiyle bu sözümü tutacağıma inancım tam” dedi.

Genç Sporculara Vakıf Desteği

Muğla’da altyapıdaki yetenekli çocuk ve genç sporcuların akademik ve sportif eğitimlerine destek verilmesi ve sporcu beslenme ilkelerine beslenmeleri amacıyla Muğlaspor ile yapılan protokol çerçevesinde Muğla Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca ‘Desteğin Rengi Yeşil Beyaz Projesi’ hazırlandı.

Haydi, Bodrum Denizin Kızları Desteğini Bekliyor!

Bodrum’un hentbol sahalarındaki başarılı temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ikincisinde lig birincisi Konyaaltı Belediyesi ile kendi evinde puan almak için mücadele edecek.

Büyükşehirden kadın üreticilere kıl keçisi desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kadın üreticilere yönelik başlattığı ve yoğun ilgi gören Kıl Keçisi projesi devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Seydikemer ilçesinde 52 kadın üreticiye 156 adet kıl keçisi dağıtımı gerçekleştirdi.

Büyükşehir’den Üreticilere 151 Bin 780 Fidan Desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi üreticilere destek sağlamak ve tarımsal üretimi arttırmak için il genelinde bugüne kadar 151 bin 780 meyve fidanı dağıtımı yaptı.

Ahmet Çakı: "Hedefimiz Önümüzdeki Maçı Kazanıp, Ligde Tutunmak"

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor 13. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile kendi seyircisinin desteğiyle oynayacak. Çağdaş Bodrum spor yeni Başantrenörü Ahmet Çakı "Hedefimiz önümüzdeki maçı kazanıp, ligde tutunmak" dedi.

Okul Öncesi Öğretmenlere Hizmet İçi Eğitim Verildi

Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF’in teknik desteğiyle yürütülmekte olan "Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Projesi" çerçevesinde, Muğla’daki okul öncesi öğretmenlerine yönelik hizmet içi eğitim verildi.

Büyükşehir ve Tarımsal Güçbirliği’ne GEKA’DAN eğitim desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Tarımsal Güçbirliği’nin “Kooperatifçilik” ve “Kooperatiflerde belge düzeni ve muhasebe eğitimi” konularındaki başvuruları GEKA tarafından kabul edildi.

Büyükşehir ve Tarımsal Güçbirliğine eğitim desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Tarımsal Güçbirliği İşletme Kooperatifi Muğla, Aydın ve Denizli illerine hizmet veren kalkınma ajansına ‘Kooperatifçilik’ ve ‘Kooperatiflerde belge düzeni ve muhasebe eğitimi’ konularında başvuruda bulundu.

Aday adayı Kökten'den bir dizi ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında balık pazarı ve yanındaki manavları ziyaret etti. Esnaflar ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Aday Adayı Kökten, kendisine olan desteğin her geçen gün arttığını belirtti. 

Muğla’da kara kış yardımları devam ediyor

Kış mevsiminin kendisini hissettirmeye başladığı bugünlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi hizmetleri ve projeleri ile vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Kara kış yardımı ile vatandaşların bu soğuk günlerde yanında olan Büyükşehir Belediyesi yakacak desteği dağıtımını da sürdürüyor.

Menteşe Belediyesinden Tıp öğrencilerine tiyatro eğitimi

Menteşe Belediyesi, Türkiye’de ilk defa uygulanacak olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesinin Tiyatro ve İyi Hekimlik Uygulamaları dersi projesine tiyatro eğitmeni ve danışmanlık desteği sağlayacak.

İlçe Başkanı Turhan Kovancı Aday Adaylığını Açıkladı

Bir süredir AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevini yürüten Turhan Kovancı, istifa ederek Fethiye Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı. Fethiye’nin sorunlarının çözümü için mutlaka hükümet desteği alınması gerektiğini söyleyen aday adayı Kovancı, birlik beraberlik mesajları verdi.

'Bodrum 1965-1991' Kitabı tanıtıldı

Bodrum Belediyesi’nin desteği ile yayına hazırlanan “Bodrum 1965-1991” kitabının tanıtımı yapıldı.

Büyükşehir'den Üreticiye makina desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesinin Kavaklıdere Tarımsal Kalkınma Kooperatifine verdiği eğitim ve makine destekleriyle üreticiler ürünlerini Türkiye pazarına sunuyor. 

Otizmli bireylerin annelerine sınıf açıldı

Otizmli annelere her pazartesi günü verilecek olan eğitimlerin ilk buluşması Sekibaşı Kadın Dayanışma Merkezinde gerçekleşti. Menteşe Belediyesi’nin yer desteği ile verilecek eğitimler, Mayıs 2024 yılına kadar devam edecek.

Milas Belediyesi'nden 473 Çuval Tohum Desteği

Milas Belediyesi sürdürülebilir kırsal kalkınma anlayışıyla tarımsal faaliyetler ve üreten çiftçilerimiz için projeler üretiyor.

Ender Arslan, "Hedefim sıradaki maçı kazanmak"

 Ligde geçtiğimiz hafta Darüşşafaka karşısında aldıkları galibiyetinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Çağdaş Bodrumspor Başantrenörü Ender Arslan, "Ligde zor bir rakibi iç sahada güzel bir atmosferde taraftarımızın desteğiyle yenmeyi başardık. Bizim öz güvenimiz açısından da çok iyi oldu. Benim hedefim sıradaki maçı kazanmak, ondan sonra zaten hedef kendi kendini belli eder" dedi.

2 Bin 300 Haneye Su Verildi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla ihtiyaç sahibi hanelere su desteğinin yansıra su deposu dağıtımına da başlandı

Bodrum Belediyesi'nden geri dönüşüm çalışması

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi tarafından kabul edilen elektronik atıkların geri dönüşüme kazandırılmasıyla alınan bilgisayarlar başarılı öğrencilere hediye ediliyor

Başkan Oktay’dan kurs için destek talebi

Anadolu Medya Buluşması için Marmaris’e gelen gazetecilere birer mektup yazan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, turizm ara eleman kursunun duyurulması için destek istedi.

Körfezde temizlik çalışmaları

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından dalgıçlar desteğiyle yapılan deniz dibi temizliği ve koylarda çevre temizliği çalışmaları devam ediiyor.

Atapark, Neşet Ertaş Türküleriyle Çınladı

Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği öncülüğünde, Milas Belediyesi ve diğer sponsorların desteğiyle, Türk Halk Müziğinin büyük ustası, Bozkır’ın tezenesi Neşet Ertaş, ölümünün 11’nci yıldönümünde, Milas Atapark’taki etkinlikle anıldı.

Büyükşehirden ‘Mor Yaşam’ desteği projesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de ilk olan Mor Yaşam Projesi ile Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Seydikemer Eşen T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan kadın ve çocukların temel ihtiyaçlarından olan hijyen paketi dağıtımına devam ediyor.

‘İklim Değişikliği Eylem Planı’ projesine GEKA’dan hibe desteği

Menteşe Belediyesi tarafından hazırlanan ‘İklim Değişikliği Eylem Planı’ projesi GEKA’dan 100 Bin TL’ye kadar hibe desteği almaya hak kazandı.

50 Okulda Bilim Fuarı Düzenlenecek

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı sonuçları açıklandı. Muğla’dan 50 okul, Bilim Fuarları programı çerçevesinde hibe desteği almaya hak kazandı.