Dil Kursu Haberleri

Dil Kursu Haberleri

English Focus’tan MUTSO üyelerine yüzde 40 indirim

MUTSO ile English Focus Yabancı Dil Kursu arasında imzalanan protokol kapsamında MUTSO üyelerine ve birinci derece yakınlarına yüzde 40 indirim.

Rusça Dil Kursuna Katılan 12 Kişi Sertifika Aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) üyelerden gelen yoğun talep üzerine başlattığı ve ücretinin yüzde 30’unu karşıladığı başlangıç seviye Rusça Dil Kursu’nu başarıyla tamamlayan 12 kursiyer törenle sertifikalarını aldı.

English Time Dil Kursu’ndan, FTSO Üyelerine indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, English Time Dil Okulu’nda Almanca, İngilizce ve Rusça dil kurs ücretlerinde yüzde 30 indirim yapılacak.

RUSÇA ÖĞRENMEK İSTEYENLERE FTSO’DAN DESTEK 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) üyelerden gelen yoğun talep üzerine başlattığı ve ücretinin yüzde 30’unu karşıladığı başlangıç seviye Rusça dil kursu, 1’nci ve 2’nci grup eğitimleriyle devam ediyor. 3’üncü grubun oluşması için talep toplanırken, kursa katılan FTSO üyeleri ve çalışanları 15 kişilik gruplar halinde Rusça öğreniyor.

Esnaflara Yabancı Dil %50 İndirimli

İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu’ndan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine %50 indirim fırsatı. Yaklaşan turizm sezonu öncesi İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası bir protokol imzalayarak, oda üyesi ve odaya kayıtlı iş yerleri sahiplerine, çalışanlarına ve ailelerine %50 indirimli yabancı dil kursu imkanı verildi.

FTSO Üyelerine İndirimli Dil Kursu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan anlaşmayla FTSO üyeleri yabancı dil kurslarından indirimli olarak faydalanacak.

İngilizce ve Rusça Dil Kursu Protokolü

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yabancı dil kurslarında indirim imkânı sunmaya 2017 yılında da devam ediyor. 2009 yılından beri her yıl sonbahar ve kış dönemlerinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine yönelik düzenlenen indirimli dil kurslarından şimdiye kadar 437 kişi faydalandı.