Engellilergünü Haberleri

Engellilergünü Haberleri

Fethiye Belediyesi’nden ‘Farkındalık Günü’

Fethiye Belediyesi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü programı Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Onur’un Hayali Gerçek Oldu

Fethiye’de yaşayan down sendromlu Onur Damlar, çok sevdiği Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı geçtiğimiz günlerde evine çağırmıştı. Karaca, Onur Damlar’ın Taşyaka’da ki evine gitti.

Bedensel Engelli Seyit Ali’nin Hayalini Seydikemer Belediyesi Gerçekleştirdi

Seydikemer’de yaşayan bedensel engelli Seyit Ali’nin Zabıta olma hayalini Seydikemer Belediyesi gerçekleştirdi. Zabıta Üniformasıyla Alaçat Mahallesi’nde Pazar denetimi yapan Seyit Ali, vatandaşların taleplerini dinledi.

Koyuncu’nun Yol Çilesi Başkan Otgöz’ün Talimatıyla Sona Erdi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, bedensel engelli Nebi Koyuncu’nun talep ettiği yol için talimat vererek başlattığı yol çalışması tamamlandı. Yol çilesinin sona erdiğini belirten Nebi Koyuncu, Başkan Otgöz ve Seydikemer Belediyesine teşekkür etti.

Seydikemer Belediyesi’nden Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Sürprizi

Seydikemer’de yaşayan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu yürüme becerisini kaybeden İsa Sarı, ihtiyacı olduğu tekerlekli sandalyeye Seydikemer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü sayesinde kavuştu. En büyük dileğinin tekrar camiye gidip ibadet edebilmek olduğunu belirten Sarı; “Artık ibadetimi camiye gidip yapabileceğim” dedi.

Engelli Çocukları Sevindirdiler

BY Çınar A.Ş sahibi Meryem ve Hasan Çiçek çifti ve Murat Öner engelliler için sandalye bağışında bulundu. Hayırseverler tarafından bağışlanan sandalyeler Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği’nde düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

BAŞKAN GÜMÜŞ; “SEVGİYİ PAYLAŞMAK İÇİN HİÇ BİR ENGEL YOKTUR”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Gümüş mesajında, “Engelli bireylerimizin Menteşe’de hiçbir engelle karşılaşmamaları için çalışıyoruz.” dedi.

Kulaç; “Her birey engelli adayıdır’’

Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı. Kulaç mesajında “Her birey engelli adayıdır” dedi.

Gelecek Partisi’nden Engelliler Günü Mesajı

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile bir açıklama yaptı.Kansız yaptığı açıklamada “Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atmak ve onlara engelsiz bir dünya yaratmanın herkesin görevi ve sorumluluğundadır” ifadeleri yer aldı.

Gökcan'dan Dünya Engelliler Günü Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.