Esnaf Ziyareti Haberleri

Esnaf Ziyareti Haberleri

Saatcı: Gençler Kendi Geleceklerinin Seçimini Yapacaklar

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde gençlerin kendi geleceklerine karar vereceğini belirtirken, “Gençler bizim geleceğimizdir” dedi.

Aday Saatcı’dan Esnaf Ziyareti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı Mahallesi’nden Taşyaka Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahta esnaf ziyareti yaptı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, esnafın Saatcı’ya ilgisi büyük oldu. Özellikle dışarıdan gelip Fethiye’ye yerleşen esnaf, Fethiye’nin mimarı olan Saatcı ismini çok merak ettiklerini söylüyor.

Saatcı Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Çalıca’dan Muğla Makasına kadar olan bölgede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Alim Karaca Kargı’da Coştu, Coşturdu

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Kargı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karaca, Atatürk Caddesi esnaf ziyaretinin ardından Çalıca’da vatandaşlarla iftar yemeğine katıldı. Karaca, iftar yemeğinin ardından Kargı’da halkla buluştu.

Başkan Aras Fırtınadan Etkilenen İş Yerlerini Ziyaret Etti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şiddetli fırtınadan etkilenen esnafı ziyaret etti.

Sanayi Camii görevlileri esnaf ziyareti gerçekleştirdi

Mevlid-i Nebi Haftası programları çerçevesinde Sanayi Camii görevlileri esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Kur’an kursu öğrencilerinden esnaf ziyareti

Fethiye Müftülüğü Kur'an Kursu Öğreticileri, esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşların kandillerini tebrik ettiler.

Vekil Otgöz, ‘Muhalefet On Altılı Masa Kursa Yine Nal Toplar’

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmaları kapsamında, Ortaca’da sivil toplum kuruluşları, oda başkanları, muhtarlar ve hemşerileri ile buluştu. Esnaf ziyareti yaptı, pazarcılara hayırlı işler diledi.

Başkan Akdenizli, Esnafları Ziyaretleri Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, esnafları ziyaret etti. Genç yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “Seydikemer’imiz, halkımız için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Başkan Akdenizli, Esnaf ve Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Yeniden refah Partisi milletvekili adayları Fethiye’de esnafla buluştu 

Yeniden refah Partisi milletvekilleri İsmail Baykal, Nesim Polat, Faruk öge 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında Fethiyeli vatandaşlarla buluştular.

‘Millet İttifakı konuşuyor, biz eser siyaseti yapıyoruz’

AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili adayı Yakup Otgöz seçim çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili adayı Yakup Otgöz, Teşkilatlarla bayramlaşma programlarına katıldı. Esnaf ziyareti yaparak, seçmenlerden destek istedi. Yoğun bir sevgi seli ile karşılanan Otgöz, gördüğü ilgiden memnun kaldı.

KAYMAKAM KARAMAN’DAN ESNAF ZİYARETİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, esnafı ziyaret ederek vatandaşla sohbet etti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: 'İktidara Geldiğimizde Muğla'yı Mafyadan Kurtaracağız'

Partisinin il binası açılışı için Muğla'nın merkez ilçesi olan Menteşe’ye gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce esnaf ziyaretinin ardından yaptığı konuşmada, "İktidara geldiğimizde Muğla'yı mafyadan kurtaracağız" dedi. İnce, Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Göcek Tüneli'nin paralı olmasını ve Marmaris yangınında uçak kullanılmamasını ile Okluk Koyu'ndaki sarayı eleştirdi.

Karaca; "Seviyeli bir seçim yarışı sürdürülüyor"

CHP Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca ve beraberindeki partililer, Çarşı Caddesi esnaf ziyareti sırasında Cumhur İttifakı Adayı Muhittin Kayabaş’ı da ziyaret ederek başarılar dilediler. Karaca seviyeli bir seçim kampanyası yürütüldüğünü belirterek “Amacımız hizmet etmek. Fethiye’de yaşayanların mutluluğuna katkı sağlayabilmektir. Bundan sonra da ilişkilerimiz devam edecek” diye konuştu