Fıskiye Haberleri

Fıskiye Haberleri

Yangın için kurduğu sistem ile milyonlarca lira zarardan kurtuldu

Muğla’nın Datça ilçesinde enerji nakil hattından çıktığı açıklanan ve 25 hektar otluk ve makilik alanın yandığı yangının ortasında kalan bir çiftlik, çevresine örülen fıskiye sistemi ile milyonlarca liralık zarardan kurtuldu.

ARAÇ SU FISKİYE ALANINI ÇÖKERTTİ, MAHSUR KALDI

Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Kent Meydanı otoparkının üst bölümündeki açık alanda stantta satış yapan kadın aracı ile getirdiği malzemeleri indirmek isterken su fıskiyesinin bulunduğu alanda durunca çökme yaşandı.

Minik çocuğun su ile imtihanı

Hava sıcaklığının hissedilir derecede artığı Muğla'da evde bunalan aileler çocuklarını su fıskiyelerinin bulunduğu bölgelerde serinletmeye çalışırken, ilginç görüntüler de ortaya çıkıyor.

Sıcaktan bunalan çocuklar fıskiyelerde serinledi

Muğla'da hava sıcaklığının 40 dereceyi bulmasıyla çocuklar serinlemek için kendilerini su fıskiyelerinin altına attı.

Marmaris’te çocukların yeni eğlencesi kuru fıskiye havuzu oldu

Marmaris'te özellikle yaz mevsiminde yoğunluğun yaşandığı Türkmenistan Parkı yepyeni bir görünüme kavuştu. Kuru fıskiye havuzu çocukların ilgi alanı oldu.

Bodrum Belediyesi’nden suda yüzde 80 tasarruf

Bodrum Belediyesi, artan hava sıcakları nedeniyle teyakkuza geçti. Park ve bahçelerde kullandığı fıskiye ve damlama sulama sistemi ile yaklaşık yüzde 80'lere varan su tasarrufu sağlayan belediye, aynı zamanda su saatlerinin bakım ve onarımı ve yaşanan patlaklara anında müdahalesi ile su sarfiyatının da önüne geçiyor.