Futbol Turnuvası Haberleri

Futbol Turnuvası Haberleri

Muğla OBM de halı saha turnuvası şampiyonu Milas oldu

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde işletmeler arasında düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası'nın bu yılki şampiyonu Milas Orman İşletme Müdürlüğü oldu.

Ula Muhtarlar Derneği Futbol Turnuvası Sona Erdi

Modernizasyonu tamamlanan Ula İlçe Stadında Ula Muhtarlar Derneği Futbol Turnuvası, oynanan final maçlarıyla sona erdi.

Muhtarlar Derneği Futbol Turnuvası Devam Ediyor

Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde organize edilen "Ula Muhtarlar Derneği Futbol Turnuvası" oynanan yarı final maçları ile devam ediyor.

Futbol turnuvasında şampiyon Otopark takımı oldu

Bodrum Belediye AŞ tarafından birincisi gerçekleştirilen futbol turnuvasında şampiyon Otopark takımı oldu.

Yiğit, “Tüm Türkiye’ye örnek olacak bir turnuva yapıyoruz”

Fethiye Kaymakamlığı'nın idaresinde, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsorluğunda gerçekleştirilen ''Fethiye Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'' sonlanmasının ardından Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit açıklamada bulundu.

Şampiyon Ölüdeniz Mahallesi oldu

Final’de Patlangıç Mahallesi’ni 3-0’lık net bir skorla yenen Ölüdeniz Mahallesi, bu sene ikincisi düzenlenen turnuvanın şampiyonu oldu.

Finalin adı Ölüdeniz- Patlangıç

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvasında final karşılaşması belli oldu. Kıran kırana geçen mücadeleler sonucunda Ölüdeniz ve Patlangıç final maçında karşı karşıya gelecek.

MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI’NDA YARI FİNALE GİRİLDİ

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsorluğunda, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Koordinesindedevam eden “Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda” çeyrek final maçları tamamlandı. 1 Nisan Cumartesi günü ise yarı final müsabakaları oynanacak. Final maçının ise Fethiye Şehir Stadı’nda yapılması bekleniyor.

MUĞLASPOR U-11 TAKIMI EFELER CUP TURNUVASINDA YER ALACAK

2011-2012 doğumlu sporculardan oluşan Muğlaspor U-11 takımı, Aydın’da düzenlenen Efeler Cup futbol turnuvasına katılıyor.

MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI FİKSTÜR ÇEKİMİ YAPILDI

Fethiye Kaymakamlığı uhdesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin katkılarıyla düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın fikstür çekimini gerçekleştirildi.

MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Fethiye Kaymakamlığı vesilesiyle, İlçe Gençlik ve Spor Merkezi tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nın ikincisi başlıyor. Bu sene de büyük bir heyecan beklendiği turnuvanın son başvuru tarihi ise 16 Aralık Cuma günü.

MARMARİS'TE SMA HASTASI ZEHRA BEBEK İÇİN DÜZENLENEN TURNUVADA 100 BİN TL TOPLANDI

Marmarisli SMA hastası Zehra bebeğe destek için Marmaris Belediyesi'nin katkılarıyla Güney Ege Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen futbol turnuvasında yaklaşık 100 bin lira toplandı.

SEYDİKEMER’E YAKIŞAN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Seydikemer’de birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla düzenlenen mahalleler ve kurumlar arası futbol turnuvası büyük bir coşkuyla sona erdi. Karadere Mahallesi, galibiyet sonrası kırmızı meşaleler yakarak şampiyonluğu kutladı.

Seydikemer’de futbol heyecanı başladı

Seydikemer’de birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla düzenlenen mahalleler ve kurumlar arası futbol turnuvası başladı. Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Seydikemer Belediyespor’un organizasyonuyla bu yıl ikincisi düzenlenen ve büyük heyecana sahne olan Mahalleler ve Kurumlar Arası Futbol Turnuvası 2022 başladı.

Seydikemer’de düzenlenen futbol turnuvası fikstür çekimi yapıldı

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Seydikemer Belediyespor’un organizasyonu ile Seydikemer Mahalleler ve Kurumlar Arası 2022 Yılı Halı Saha Futbol Turnuvası’nda kura çekimleri yapıldı

SEYDİKEMER’DE FUTBOL HEYECANI BAŞLIYOR

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Seydikemer Belediyespor’un organizasyonu ile Seydikemer Mahalleler ve Kurumlar Arası 2022 Yılı Halı Saha Futbol Turnuvası başlıyor.

MUĞLASPOR'UN MİNİKLERİ YENİLGİSİZ ŞAMPİYON

Kavaklıdere'nin Menteşe Mahallesi'nde 29-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen Yerküpe Yayla Cup Futbol Turnuvası bugün oynanan final mücadelelerinin ardından tamamlandı.

MUĞLASPOR U-11 TAKIMI YERKÜPE FUTBOL TURNUVASI'NA KATILACAK

Kavaklıdere'nin Menteşe Mahallesi'nde yapılacak olan Yerküpe Cup, yarın yapılacak maçlarla başlıyor. 29-31 Temmuz tarihleri arasında üç gün sürecek olan turnuvada 2010-2011-2012-2013 doğumlu sporculardan oluşan takımlar mücadele edecek. Turnuvada Muğla'nın yanı sıra İzmir, Aydın, Konya ve Denizli'den spor kulüpleri yer alacak.

Birimler arası turnuvanın şampiyonu kapı kontrol

Menteşe Belediyesi tarafından Ali Fuat Özge Spor Tesisi açılışı ve Babalar Günü nedeniyle düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

Futbolcu kızlar kupalarını aldı

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Futbol Turnuvası düzenlendi. Futbol Kursu Kursiyerleri’nin katıldığı turnuva sonucu şampiyon olan kız takımına kupa ve madalyaları verildi.

TURNUVANIN ŞAMPİYONU ÇAMKÖYSPOR

Fethiye Kaymakamlığı’nın idaresinde ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen ‘’Fethiye Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’’ şampiyonu belli oldu. Final karşılaşmasında saat 19.30’da Çamköy ile Karaçulha Fethiye Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Çamköy 2-0 kazanarak şampiyon oldu. 3.’lük maçı ise 18.30’da Eldirek ile Ölüdeniz arasında oynandı. Mücadeleyi Eldirek penaltılarda 5-4 kazanarak turnuvanın 3. oldu.

Mahaleller Çeyrek Final İçin Mücadele Edecekler

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Gençlik Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Sponsorluğu’nda düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın son 16 turu kura çekimi yapıldı.

Turnuva devam ediyor

Fethiye Kaymakamlığı tarafında düzenlenen 25 takımın bulunduğu mahalleler arası futbol turnuvasında 4. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Mahalleler arası futbol turnuvası devam ediyor

22 Ocak tarihinde Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası devam ediyor. 25 takımın bulunduğu turnuvada 3. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Turnuvaya gelen futbolcular fidan dikti

Marmaris Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen futbol turnuvasına katılan minik futbolcular turnuva hatırası olarak yanan orman alanında fidan dikti.

Okullar Arası Futbol Turnuvası Devam Ediyor

Milli Eğitim Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası Fethiye’de devam ediyor.

Yurtlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen İl İçi Yurtlar Arası Futbol Turnuvası heyecan dolu karşılaşmalarla tamamlandı. Muğla Erkek Yurdu, Milas Öğrenci Yurdu, Fethiye Öğrenci Yurdu, Ortaca Öğrenci Yurdu ve bu sene yeni açılmış olan Turgutreis Öğrenci Yurdu olmak üzere toplam 5 takım ve 105 öğrencinin katıldığı turnuvada dereceye giren takımlar belli oldu.

Kaymakamlık’tan Futbol Turnuvası

Fethiye Kaymakamlığı tarafından mahalleler arası Futbol Turnuvası düzenleniyor.Düzenlenecek turnuvada , 1.’ye 25 bin lira, 2.’ye 15 bin lira, 3. Takıma da 10 bin lira para ödülü verilecek.

Marmaris’te yapılan Star Kıds Cup turnuvası sona erdi

Bursaspor Kulübü’nün Marmaris’te çıkan orman yangınlarından sonra Futbol Turizminin gelişmesi ve Marmaris’in yaşanılabilir bir yer olduğunu belirtmek adına düzenlemiş olduğu Futbol Turnuvası sona erdi.

Cumhuriyet Kupası Baro Temsilciliğinin

Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Fethiye Kaymakamlığı Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Cumhuriyet Kupası, 21 Ekim Pazartesi günü başlamıştı. 21 takımın yer aldığı turnuvayı, finalde penaltı atışları sonucunda Fethiye Adliyesi takımını 3-2 yenen Muğla Barosu Fethiye Temsilciliği kazandı.