Gaziler Haberleri

Gaziler Haberleri

Muğla Valisi Akbıyık Şehit Aileri Ve Gaziler İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Muğla Valiliği ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı çerçevesinde şehit aileleri ile gazilere iftar yemeği verildi.

Başkan Akdenizli; “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin açılışını büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları milletimize emanettir. Bu nedenle ilçemizde bulunan 19 şehit yakını, 42 Gazimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin Anlamlı İftar Yemeği

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup Big Chefs'te şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’e Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Kazandırıldı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, Türkiye Yüzyılında Seydikemer’e Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği kazandırıldı. Derneğin açılışında konuşan Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Temsilcisi Güneydoğu Gazisi Abdullah Kaba; “Belediye Başkanımız Sayın Önder Akdenizli’ye bir dernek binası ihtiyacımız olduğunu bildirdiğimiz zaman “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır” diyerek derneğimizin inşasını derhal başlatmış, kısa bir zamanda bu derneğimizin yapılmasını sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

Yaşlı Vatandaşlar ve Gaziler Unutulmuyor

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kore Gazisi İbrahim Tozlu’nun ailesini, Kıbrıs Gazisi Halil Güngör’ü ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Adayı Saniye Kulaç’tan Anlamlı Ziyaret

DEVA partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Saniye Kulaç seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. DEVA partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Saniye Kulaç; ekibi ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Aday Adayı Demirel, hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi ile Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 

Başkan Oktay, gazi ve şehit yakınlarını unutmadı

Marmaris Belediyesi, yeni yıl öncesi ilçede yaşayan gazileri ve şehit yakınlarını ziyaret etti. Kıbrıs Gazisi Tamer Demirkesenler’in ziyaretine Belediye Başkanı Mehmet Oktay da katıldı.

Gaziler Derneği’nden Başkan Akdenizli’ye ziyaret

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye makamında ziyarette bulundular.

Ünal, “Çocuklara ve Gençlere Armağan Edilmiştir”

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı emekli astsubay Kıbrıs Gazisi Namık Ünal açıklamada bulundu. 

Vali Akbıyık şehit aileleri ve gaziler ile kahvaltıda bir araya geldi

Cumhuriyet’in 100.yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla’daki şehit aileleri ve gazilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Kaymakam Kaya gaziler ile Cumhuriyet gezisi yaptı

Marmaris Kaymakamlığı, Marmaris’te yaşayan gaziler ve aileleri için tekne gezisi düzenledi. Cumhuriyetin 100'ücü yıl kutlamaları etkinlikleri dahilinde Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya talimatı ile Marmaris Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın organize ettiği gazilerin tekne turunda Sahil Güvenlik botu eşlik ederek gazileri ve Kaymakamı selamladı.

Başkan Ünalı duygulandıran ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile birlikte, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Aday Adayı Yusuf Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor

Sürekli halkın içinde olan Aday Adayı Yusuf Çaylı, eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Kaymakam Böke, Şehit Aileleri ile Tekne Turuna Katıldı

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke geleneksel gaziler ve yakınları ile şehit aileleri ile tekne turuna katıldı.

Marmarisli Muharip Gaziler TCG Anadolu’yu ziyaret etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Marmaris Temsilciliği'ne bağlı gaziler, TCG Anadolu gemisini ziyaret ederek görevli komutanlar ile eski günleri yd ettiklerini belirtti.

Gazilerden anlamlı hediye

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan ve üyeleri, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirip, Türk Bayrağı hediye ettiler.

Gaziler Derneği’nden Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

Fethiye Gaziler Derneği, Fethiye’de göreve başlayan Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gaziler Ve Şehit Yakınları İçin Yemek Düzenlendi

Marmaris Kaymakamlığı ilçede yaşayan gaziler ve şehit yakınlarını 19 Eylül Gaziler günü vesilesi ile yemek davetinde buluşturdu.

Köyceğiz’de Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Muğla Valisi Akbıyık gaziler ile bir araya geldi

 Muğla’da 19 Eylül Gaziler Günü kutlama çerçevesinde Muğla Valisi İdris Akbıyık gaziler ile yemekte bir araya geldi.

CHP Fethiye İlçe Teşkilatından Gaziler Derneğine Ziyaret

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Gaziler Derneği’ne ’19 Eylül Gaziler Günü’ münasebetiyle bir dizi ziyarette bulundu.

Vali Akbıyık’tan Gazilere Ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, kahraman gazilerden Sabahattin Tanyel ile Ökkeş Temiz’i ve ailelerini ziyaret etti.

19 Eylül Gaziler Günü Seydikemer’de Törenle Kutlandı

Seydikemer’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşal” rütbesi ile “Gazilik” unvanının verildiği günün 102’nci yıl dönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.  

Belediyeden “Bodrum’un Şehitleri ve Gazileri” Kitabı

19 Eylül Gaziler Günü, Bodrum’da bir dizi etkinlikle kutlandı. Belediye Meydanı’nda düzenlenen tören ile başlayan etkinlikler, makam ziyareti ve öğle yemeği ile devam etti.

Gaziler Derneği’ne anlamlı ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve protokol üyeleri Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler.

Ortaca’da ‘Gaziler Günü’ etkinliği

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e mareşal rütbesi ve gazi unvanı verilişinin yıldönümü ve gaziler günü nedeniyle etkinlikler düzenlendi.

Gaziler gününde kahvaltı programı

Fethiye Kaymakamlığı tarafından 19 Eylül Gaziler Günü için kahvaltı programı organize edildi. Barbunn Bistro'da gerçekleşen etkinliğe katılım yoğun oldu.

Gaziler Günü Çelenk Sunma Merasimi ile Başladı

Mustafa Kemal Atatürk'e 'Gazilik' unvanının verilişinin 102. yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü, Muğla'nın Marmaris ilçesinde Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla başladı.

Fethiye’de Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazilik” unvanının verilişinin 102. yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü, Fethiye Kaymakamlık Bahçesi Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle kutlandı.