Gerginlik Haberleri

Gerginlik Haberleri

Destek için gittiği Akbelen’de Eylemcilerle tartıştı

Akbelen'e giden CHP'li Mahmut Tanal ile vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı. 

Karaca, “Gerginlik oldu ama yatıştırdık”

AK Partili bir grup ile CHP'liler arasında çıkan tartışma sonrasında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca açıklamada bulundu.

Milletvekili Adayı Demir, Saylak’a tepki gösterdi

11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Kapılarını Açılışına siyasi gerginlikler damga vurdu.

Açılışta Siyasi Gerginlik Damga Vurdu

11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Kapılarını Açılışına siyasi gerginlikler damga vurdu. 

Kardak kayalıkları 25 yıl sonra ilk kez sessiz kaldı

Kardak Kayalıkları'na her yıl çelenk atmak için gelen Yunan yetkililer, bu yıl kayalıklara gelmediği öğrenildi. Kardak Kayalıkları krizinin 25. yıl dönümü nedeniyle 1 savaş gemisi, 2 Sahil Güvenlik botu bölgede devriye attı. 25 yıl sonra ilk kez Kardak kayalıklarından gerginlik yaşanmadı.

AZ FARKLA ŞABAN ARIKAN KAZANDI

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi seçimleri Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde yoğun katılım ile gerçekleşti. 2 başkan adayının yarıştığı 11 aylık bir seçim sürecinin ardından, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi üyeleri yeni dönem başkanını seçmek için sandığa gittiler. Toplam 330 seçmenin bulunduğu seçimde 291 kişi oy kullandı. Beyaz listede yarışan mevcut başkan Şaban Arıkan 147 oy ile tekrar başkan seçilirken rakibi Ahmet Karabulut ise 139 oy aldı. Oy sayılma işlemi ardından taraflar arasında gerginlik yaşandı. Polis ekiplerinin anında müdahale etmesi ile gerginlik sona erdi. Oy pusulalarının tekrar sayılmasını isteyen Mavi grup üyeleri ile beyaz grup üyeleri arasında tartışma yaşandı. Mavi grup üyeleri çizilmiş bazı oy pusulalarını göstererek tutanaklara geçilmesini istedi. Şaban Arıkan ile tokalaştıktan sonra Çizilmiş oy pusularını gösteren Ahmet Karabulut’ da; bu yapılmaz diyerek, isyan etti…

Turizmciler Önümüzdeki Yıl İçin Umutsuz

Türkiye ile Rusya arasındaki uçak krizi, terör saldırısı, darbe girişimi gibi birçok nedenle turizmde çöküş yaşayan ve sezonu büyük kayıplarla kapatan turizmciler, önümüzdeki yıl için umutsuz. 2016 henüz bitmemişken Rusya ile sıcak ilişkilerin kurulması turizm sektörünü sevindirmişken özellikle Avrupa’yla yaşanan son siyasi gerginlik sektörü tekrar tedirgin etmeye başladı.